canım bu ay cok fazla çalısma icerikli ilişkmz olmamastı adetimin bittgi hafta oldu düzenli o hafta akıntm coktu dikkat ettm ilişki sırasında kalçmn altnda yastk vardı ama bu aya özel dgl hep vardı bide bn hep bi saat sonra banyo yapydm yapmadm sabah erken kalkıp yaptm ve gerçektn burdada yazmştm bu ay umudum yok diye düsünmydm bile ama dgşk seyler yasamya baslaynca süphelndm beni en büyük ve en belirgin belirtim bi haftadır parmakları sebepsz sisiyodu yüzüklerimi bile takamydm bu beni düşündrdü az miktrda sarı renkli akıntm olydu ama onun dışnda camasırım tamamen ıslanıyodu ilk defa kuyruk sokumuma agrı griyodu ama kalıcı dgl glp gdyodu belimede agrı gelip gediyo gazım var cok fena üstümde bi dengeszlik vardı aldgm kokulrdan miğdem bulunıyo ve karnmda sertlik vardı ve test yapmadn önceki gece uykumdan uyandm yüz üstü yatydm ve karnımda bi kalp atımı gibi bişey hissettm sasrdm elime karnıma götrdm ama bi daha hissetmdm ama beni cok etklildi bu ve test yaptm ya digr cizgyle aynı koyulkta cktı ve unuttm iki aydır esim keci boynuzu pekmezi içiyo ve cok severk içiyodu bardakla sabah aksam