- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
yok bebeim beklemedeyim bendeee
hadiii olmıcaksınnnn inşallah iki gunede bebek haberiyleee gelecen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bebeim beklemedeyim bendeee
hadiii olmıcaksınnnn inşallah iki gunede bebek haberiyleee gelecen
ahhh ahhh inşlhh öyle olur cetrinam inşlhhh ne biliym yiçim bi garip..
Kızlar nerdesin yaaaa
olacakkkk güzell haberrr yakınnnnnn cok sevindim buguneee kadar olmamışsın daha ne olsunnn kızz iki guncukkk daha sonraaa mutlu olacazzzz
zatn adet günüm bugun bebeğim bilmiyorum ya ara ara sol kasığımda ağrı oluyr geçiyor
hiccc korkmaa canımmmm kotudee dusunmee yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin az kaldııııııııııııı inşallah güzellll haberiii verecen bize
aminn canım inşlhhh dua edn kızlar banaaaaaaaaaaaaaaaa
biraz geçemedim ama sonuclarıı aldımmm dun şükürler olsun ki bi problem çıkmadı:) karar verdimmm bu ay hiccc hesap kitap yapmıcam akısınaa bırakıcam tutkuuu ozgemmm kubrak ramel ariver azize fbcann giz ve digerrr kızlarrr hepinizz ayrı ayrııı ozlendiniz umarımmmmmm adet olmayı bekleyenler olmamıstırrr umarımmmmmm bebekleriii olannn anneciklerimizdeeee gayet iyidir
dulaarımızzz seninle canımm inşallah adet olmazsın vee pazartesi günü bize güzel haberler verirsin canım
Kızlar nerdesin yaaaa
cetrinaaaaaaaaaaaaammm canimmmm sende cook ozlendinn cok çoook girip bakiyorum hep yoksunn ( nasil oldunn iyisin dimi oh cok sukur sonuçların da temiz bak çok dogru bi karar vermissin birak hesap kitap isini bebegiimm biz malesef cok fazla dusunuyoruz ondan olmuyorr salalim gitsiiiiiinnn
aminnn inşlhhh canım benmmm :) :) :)
olursa bana büyük bii süpriz olur vallahi çükü ümidimi kestim benn bu ayda:)
Bu ay yada daha once iiki kez yumurtalayan oldu mu kizlar? 2 gun arayla once agri sonra yumurtlama akintisi geldi..ilkini degerlendirdim bunu da oyle yapacam da ilk defa bu akinki iki kez geldi.
kesme kesmeee annesiiiiii bu ana kadarrrrr olmamandaaaaa harikaa birseyyyyyyy asılll simdiiiii umuttt varrr son 2 gunnnnnnnnnnn
biraz geçemedim ama sonuclarıı aldımmm dun şükürler olsun ki bi problem çıkmadı:) karar verdimmm bu ay hiccc hesap kitap yapmıcam akısınaa bırakıcam tutkuuu ozgemmm kubrak ramel ariver azize fbcann giz ve digerrr kızlarrr hepinizz ayrı ayrııı ozlendiniz umarımmmmmm adet olmayı bekleyenler olmamıstırrr umarımmmmmm bebekleriii olannn anneciklerimizdeeee gayet iyidir
kesme kesmeee annesiiiiii bu ana kadarrrrr olmamandaaaaa harikaa birseyyyyyyy asılll simdiiiii umuttt varrr son 2 gunnnnnnnnnnn
meraba canım hosgeldın nerelrde kaldın sen ole
ahhh ahh bilmiyorummmmm:18::18::18::18::18: