bencede hamılesın gıbıı :)
canım sarı akıntıdan bahsetmışın
ben hamıleyım bendede adet gunumden oncede wardı
halada dewam edıo ama kasıntı yok bnde
bı test yapsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede hamılesın gıbıı :)
canım gercekten sen bu soğan suyunu yapsana
sonucta hıcbı zararı yk icindekı butun herseyı temızler
bakarsın hamış olursun
bılmıyorum ben ıcemem onu daha kotu olurum
akıntının adet gununde kesılmesı gerekmıomu canım
bence sen hamışsınnnnnnn
gıt bakalım doktora canım manayla bı bakar
bakalım ne dıcek
AMA çarşmba yaptım yoktu canm ondan sonra hevesim kırıldı çok erkendi ama ne biliyim yaa öylemi hissediyorsun
okadar kotu bı tadı yok aslında canım
okadar kotu bı tadı yok aslında canım
bilmiyorum neden ama bir haftadır senin hamile olduğunu hissediyorum hayırlısı allah dan.. canım bugünde gelmezse bişey yarın sabah test yapsana.. kk da okudum bi topikte bayanın bir regeline 5 gün kala test yapmış negativmiş 3 gün kala yapmış ve pozitiv çıkmış hem sen geç yumurtlamamışmıydın ben öyle hatırlıyorum..
Ramel canım doktordan dönüyorum şimdi
sana bi tek minosetveririm ağrı için dedi ve Klomen verdi
secido soğan suyunu dene canım
fbcan adet oldum Ben de tel den girdim
biraz geçemedim ama sonuclarıı aldımmm dun şükürler olsun ki bi problem çıkmadı:) karar verdimmm bu ay hiccc hesap kitap yapmıcam akısınaa bırakıcam tutkuuu ozgemmm kubrak ramel ariver azize fbcann giz ve digerrr kızlarrr hepinizz ayrı ayrııı ozlendiniz umarımmmmmm adet olmayı bekleyenler olmamıstırrr umarımmmmmm bebekleriii olannn anneciklerimizdeeee gayet iyidir
Ayyy öylem hissediyorsunnn akıntım var canım pazartesine kadar beklıcem olmazsamtabi evet geç ymurtladım
çok şükür canm benm takmıcazzz artıkkkkkkk
normalde adet günü akıntı olmaması gerekiyor.. hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun pazartesiyi merakla beklicem
aynen canım ben cok takip edemedimmm reglll olamdınn ama dimi