slmmm kızlarrrrrrrr nasılsınızzz bu günnn fbcan nerelerdesin sennn hiççç yazmıyorsun da artık nasıll oldun bebek nasıll gelişimi yolunda mı en son ne zaman doktora gittin son durum nee
kuzummm ya hem yoğunluktan hem de stresten pek giremedim bu aralar.en son cuma günü başka bir doktora gittim tavsiye üzerine bu hafta izinliymiş kendi doktorunda kalbini dinle sonra birlikte devam edelim dedi ama bilmiyorum çok hoşlandığım söylenemez inşallah yanılıyorumdur.kendi doktorum dışında 2 farklı doktora göründüm karın ağrısına normal diyorlar kanamaya da regl kanaması kadar çok olmadığı için risk grubuna girmiyor dediler.riskli olmak için illa düşük başlaması lazım sanırım.yarın kendi doktoruma gidiyorum kalbini dinlemek için bakalım ne dicek.
ben kendi doktorumdan çok çok memnunum aslında ama tıp merkezi olduğu için doğumu başka hastanelerde yaptırıyor anlaşmalı olduğu hastaneler de para tuzağı sırf para almak için her çocuğu bikaç gün yoğun bakımda yatırıyorlarmış araştırdım.ve büyük hastaneler olduğun için fiyatlar çok uçuk.oralarda doğum yaparsan 7-8 binden aşağı çıkamazsın diyorlar.
artııkkk yokk fast food annesii istemitorrr bebişinn canı o güzel güzel meyve sebzeler istiyor et balık yumurta yemek istiyor sen anlamıyorsun :)
hepsini yiyorummm bu gidişle kapılardan sığmıcam birkaç aya kadar.artık ekmek tatlı ve hamur işini kesicem.