bilmiyorum hiç duymadımm öyle bişeyy ama saçma geldi bana :)
cuma akşama kadar beklicem olmazsammmmm hemen yapıcam eve gidippppppppppppppppppp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma akşama kadar beklicem olmazsammmmm hemen yapıcam eve gidippppppppppppppppppp
bence cumartesi sabahıı yap ilk idrarınla bir güncük daha bekle :)
gayed evet canım ben kulladım ve geç yumurtladıımn farkına vardım aynen o marka g.g dan aldım netten 30 tl içinde 30 tane var 5 tanede gebelk testi var bu ay kullandım bende beklemekedeyim günde iki defa yaptım sabah 10 akşam üstü 4 te yaptım aynen 3 saat su flan tüketmedim 20. günü koyu çizgiyi gördüm umarım bebeğim benmledirr:)))emeklerime karşılk
olur oda olurrrr :))) yeterki olmıyımmmm
olmazsın inşallah canım ama cumartesi sabahı yapp ya da cuma sabahı farketmez
canlarımm nerdesinizzz acabaaaaaaa
iki sabahta yaparım :))) cidden hissettin mi :)))) tuttkuda hissetti fbcan da :))))
kübra yoğun ve mide bulantıları başlamış işide yoğunuş griremıyormuş
evetttt hissetmesemm söylermiyimm sence şimdiye kadar hiçç söyledim mii :) yap bakalım cuma sabahıı ama çıkmazsa üzülmek yokk tamam mıı bak benm de 1 hafta sonra çıkmıştıı geç döllenme olabilir
yaaaa selammm söyleee yazzz ona çokk özledimm onu kocaman kocaman öpüyorummm oğluşumun kankisine iyi baksın :)
ezan okunuyor inşlhh öyledir ya zaten adet olmazsa 1 hafta kadar kan aldırırım ben hemen inşlhh çıkar Ya Rabbim inşlhhhhhhh
inşallah önümüzdekii haftaaa kontrole gitmek için randevu alırsın :) kanda değerini öğrenirsin:)
inşallah önümüzdekii haftaaa kontrole gitmek için randevu alırsın :) kanda değerini öğrenirsin:)
bende tefrcye okuyalm dyrm katılmak istynlrle ypalm bn pek yazmyrm sn sor bi kızlara hamıle olanlarda bebışlernin sağlığı icn okurlar
aminnnn canımmm aminnnnnnnnn inşlhh kızz heyecanlandım yaaa :))) ama heran adet olabılırım diyede beklemekteyim :)
yaa kime söyledimm acaba :) ben sana söyledim diye hatırlıyorum :) öyle saçma sapan bir yere dünya para dökeceğine hakeden bir yere dök bence :) büyük hastanede olabilir ara görüş bence ama doğum merkezi olmasına dikkat et diğer hastaneler menopoza girende gidiyor kızlık zarını diktirmeye giden de var :) merkezine gitmek daha güzel