ozelden msj attım sana:)
gördüm canım cvpta verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozelden msj attım sana:)
:)))) insan acayip oluyor dimiiii olucak olucak inşlhh böyle yazıcaz bizde birkaç güne inanıyorum ...Rabbim bizimde bebeklerimizi vericek
canım haklısın ama fiyatları bi araştırmam lazım bakalım yani benden tüp bebek fiyatı kadar bi fiyat isterlerse gitmem yani.kızlık zarı diktiren, menopoza girenlerle aynı hastaneye gitmemde sakınca yok benim için onlar da hasta napsınlar benim için hastanenin temizliği ve doktorun iyi olması önemli.tabi keseye uygunluğu da önemli bi yerde neticede doğuma kadar ve doğumda harcanan para sadece start çizgisi asıl maraton sonra başlıyor :))))
canım 14 gün olayı heryerde yazıyor biraz araştır internetten çok rahat bulursun.bak bunu yumurtlama ile ilgili bir yazının içinden aldım.gayet açıklayıcı yazıyor.
"28 günde bir adet kanaması gören bir kadında yumurtlama 14. günde olmaktadır, halbuki 30 günde bir adet kanaması gören bir kadında yumurtlama günü 30-14=16. gündür. Aksine 26 günde bir adet kanaması gören bir kadında ise yumurtlama günü 26-14=12. gündür."
fbcan canım yarın kalp atıışlarını duymazsanda uzulme cunku gecen hafta persembe gıttıgımızde doktor bna dedıkı 6 haftalıksın
bıdahakıne geldıgınde kalp atışlarını dınlerız dedı
ama randewumuda 8. hafta bıtımıne werdı canım
tabikii canımm benim bütçeye uygunluk çok öenmlii onu araştırman lazımm aynen daha bunlar ne kiii maraton 9 ay sonra başlayacak :) kuzumm beni yanlış anladın uzamanlık açısından söyledimm ben tabiki onlarda hasta tabiki onlarda gidecekler ama doktorun tek uzmanlık alanı bebek gelişimi olunca seni daha iyi yönlendirebiliyor ben orda onu anlatmak istedim mesela bizim doktor kalp atım ritmine kadar her şeyi ölçüyor hıı olacak olduktan sonra buna kimse mani olamaz ama işte elinden geleni yapmasanda olmuyor :) düşünsene doktor az önce genç yaşta menepozlu bir hasta ile ilgileniyor ve onun durumuna üzülüyor sonra seni alıyor ne istiyorsun be kadın hamilesin işte diyor içinden ben bu açıdan söylemiştim az öncekini yoksa haşa hepimiz insanız :) hepimizin hakkı varrr :))) offff kendimi kötü hissettimm haaaaa
doğrudur kuzum ama ben hiç duymadım bu olayı :) o zaman daha büşranın adetine var cuma günü değil pazartesi ya da salı doğru saysında üzülmesin sonra
benim yarın 6+5 olacak ama geçen hafta biz kalbinin attığını gördük zaten pıtır pıtır hareket ediyordu sıpam benim, kalbini yerim onun ben :)
sen hangi gün gideceksin haftaya canım?
bebeğim yok niye yanlış anlayayım tabi ki söylediğin doğru yani özel hastane devlet hastanesine göre daha baskında doğum merkezleri de normal hastanelere göre daha baskın yani bu dünya göz hastanesi gibi bişey senin dediğin.bu arada o dk.da kalbin kaç defa attığını yani kalp ritmini her doktor söylüyor diye biliyordum ben demek öyle değilmiş bakalım yarın benimki söyleyecek mi :) kötü hissetme cnm kendini kıyamammmm
canım ben p.tesi diye hesapladım büşranın batını :)
kızlarr bu gün den itibaren Büşra angeltavsan ve ben salavati tefriciyeye başlıyoruz katılmak isteyen var mı ? internetten araştırın çokk güzel bir dua
beeennn :)
kaç tane okucaz kaç günde?
inşallah canımmmm, benim doktorumun cihazına göre bugün 6+4 üm ama cuma günü başka bir doktora gittim 5 gün ilerde göründü sata göre hesaplayamıyorum çünkü geçen ay düşük yaptığım için yumurtlamam geç oldu o yüzden doktorun dediğine göre takip ediyorum ben :)
benim yarın 6+5 olacak ama geçen hafta biz kalbinin attığını gördük zaten pıtır pıtır hareket ediyordu sıpam benim, kalbini yerim onun ben :)
sen hangi gün gideceksin haftaya canım?
bebeğim yok niye yanlış anlayayım tabi ki söylediğin doğru yani özel hastane devlet hastanesine göre daha baskında doğum merkezleri de normal hastanelere göre daha baskın yani bu dünya göz hastanesi gibi bişey senin dediğin.bu arada o dk.da kalbin kaç defa attığını yani kalp ritmini her doktor söylüyor diye biliyordum ben demek öyle değilmiş bakalım yarın benimki söyleyecek mi :) kötü hissetme cnm kendini kıyamammmm
canım ben p.tesi diye hesapladım büşranın batını :)
canımm biz başlayalımm katılmak isteyenler artıkk katılırlarrr özelden msj atıyorum sana
benım 6 subata gelın dedı canım ama haftasonu ollsun dıye 8 subatta gıdelım dıoruz
nasıl hesaplıolar anlamadım ben
benım yarın son adete gore 7 hafta bıtıo canım
senle aynıyız bız gunu gunune ozaman
canımm biz başlayalımm katılmak isteyenler artıkk katılırlarrr özelden msj atıyorum sana
canım gusül abdestinin olması yeterli, normal abdestin de olursa daha iyi olur ama şart değil :)
ben sureklı okuyorum 2 gundur ama saymıyorum malesef basortusu alamıyorum cunku ısyerındede okuyorum nıyet onemlı bız edelım yınede
canım sende katıl bize bu günden itibaren saymaya başla :) msj hakkım dolmuş msj atamıyorum :)