benm içinde oku bebeğim
kızlar başlayalım mı bu duaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm içinde oku bebeğim
canım ewet ıdrarda hemen cıkmaz helekı daha adetın gecmedıyse
ben hamışım benım ıdrarda ta 5 gun sonra cıktı
kanda oğrendım ılk olarak ben
merhaba kuzummm :) canımm neden söylemeyyeimm sen hamişş oll söyleyeceğimm sanada :) senn bat ne zaman
YOK CANIM ben koyuyu gördüm kiii habern yokmu geç yumurtluuyormuşm ben bilimyordum bunu hep 14 16 18 20 yapıp bırkıp üstüne fazla düşmüyordum 21. gün yumurtam çatladı benm
kızlar başlayalım mı bu duaya
haberım war canımda
sen bılırsın artık
bugun doktara gıtmeyı dusunuyorum umarım guzel habeler alırım
bugun doktara gıtmeyı dusunuyorum umarım guzel habeler alırım
saglıklı olsunda canım hıc farketmez
kendın ıcın ne hıssetmıştın dogru cıktımı
doktora gidicem zaten canım bende öyle düşnüyorum bakalım durum neeyi gösericek dıyorum ya belkı gerek kalmaz:)
bende ger bu ay eger hamış kalmasaydım rahım fılmı cekınecektım canım
cok korkuodum ama allha şukur gerek kalmadı
ınşallah senınde ole olur
kızlarrrrrrrrrr belimmmm ve kasığım yine tutttuuuu adetim geliyorum diyoo sinyallerriiii :18::18::18::18:
evet ben en başından beri erkek diyordum ve rüyamda görmüştüm hatta düşük yaptığım bebeği görmüştüm demiştim erkek olarak hatırlarsan çok etkilenmiştim
amaaa böylee düşünme canımm bak burda kaç kişiyiz hepp adet olacakmışız gibi hissetmedik mii bu normal bişey ben bu ay hariçç geçen tüm aylarda adet olacakmışım gibi gissettim bu ay olmadı bir tekk gelecek inşallah bebişş canımm :)
iş yernde çok zor oluyor bebeğim ben anca akşamları okurum tabi kiiiiiiiiiiiiiiii yterki gelsin bbeklerimiz gelenlerde sağlıklı doğsunlarr
ayın sonu gelsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk heyecan basıyor böyle 3 gün kalıncada beklemek çok zor oluyorrr bilmiyorum acaba benmlemi benim meleğimmmm
canımm işyerindede okursun küçücük bir dua ekranda açık olur bir kağıda yazarsın kaç defa okuduğunu toplam 20 dakikada bir sürü okurusun
ewet canım hatrlıorum hatrlamammı
cın takwımıde bana kız dıo
sen baktınmı cın takwımıne
inşallah canım
allahın ıznıyle olur
rahat ol