Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eeee olucak okadar adını naz la ilgili kullan :))
elanaz flan
Adını babası taaa 5 yıl önce koymuştu :) tanıştığımozdan beri :) yasen bende erva istedim yasen erva olcak inşallah canım :)
Sağol tatlımmmm
Evet canım babamız kız istiyodu kalbi temizmiş :) ekşi tuzlu çok yedim tatlıda arada yedim ama turşu çok tükettim aşırı limonu hiç sevmem limonu meyve gibi yiyodum hala öyle :) ama belli olmuyo diyolar ekşi kız tatlı erkek olayları herkezde değişik olabiliyo
kızlaar merhaba
durumumu sıze ozetleyım oncelıkle gectıgımız ay 26 .12 tarıhınde regl olmustum ancak bu ay 15.01 tıbarıyle pembe ve kahveremsı sekılde akıntılarım olmaya basladı yanı adet dongume daha zaman olmasına ragmen sankı regl oluomusum gibi arada pembemsı kanamalarım oldu ama bu kanamalar yogun degıl az mıktarda bu durum yakalsık bır hafta surdu ve hemen sonrasında regl oldum suanda regl ım bıtmesıne ragmen bu pembemsı ve arada kahve rengımsı oluyor devam etmekte tutunma kanaması olabılır mı sızce ayrıca test te yaptım negatıf cıktı bı arkadasım ıdrarda cıkmayabılır dedı sız ne dusunuyosunuz yorum please (
Kızlar kızım olacak Allahın izniyle :)
akıntım perşmb başladı canım devam ediyor ara ara ... beyazımsıydı şimdi bazen beyaz bazen krem rengi gbi canım ama kasık ağrımda oluyor zamn zamn
hayırlıı uğurluu olsun kuzummmm :))) ben sanaaaa demiştimm gitmene gerekk yokkk diyeee kızın olacakkk :)))
benım ıcın ne hıssedıosun canımmmmmmmm
inşallahh canımmmmmmmm :)) cevap yazdım ben deee
hoşgeldin canımm üzülmek yerine pozitif olalım bu ay dedk bakalım ne olucak... sen nasılsın:))
Cetrinammmmmm Küboşummm nerdesiniz ben yokken beni hep andınızzz şimdi yoksunuzzzzzz özledim ama
canım kasık agrısda gebelık belırtısı hemde adet belırtısı
belırtıere cok takılma
hımmmmm sennde kızzzz bence :)
Bende olumsuzlugu unutmaya karar verdim olursa olur ama surekli salati terficiye okuyorum Allahim sifa versin diye angeltavsan saolsun onerdi:)
hımmmmm sennde kızzzz bence :)
Bende olumsuzlugu unutmaya karar verdim olursa olur ama surekli salati terficiye okuyorum Allahim sifa versin diye angeltavsan saolsun onerdi:)
EVET oyüzden dyorum ya adet olucam dıye
özge bi bana bişey demiyorsun alacağın olsunnnnnnnnnnnnn
adet olursanda ıyı bı doktor bulursun canım
yumurta takıbı yaptırırsın
dersınkı ovulasyonla takıp ettım bı sılık cıktı bı hıc cıkmadı