fıstıklarrrr selammmm nasılsınızzz bakalımmm,off yaa bu işler bi türlü hafiflemedi ariver tatlımmm sıavlar bitmiş gün saymaya başlamışsın sanırımmm hadi hayırlısı inşallahhhh, büşraa güzelim senin de azcıcık kaldı hadi hayırlısı, fbcan canımmm bak hayırlısıyla geçecek inşallah 3 ay görürsün, bazı doktorlara gitmişsin sanırım hepsi de normal demiş sen de güzel düşün ve rapor alıp dinlen olur mu, secido cnaım kistleşmen inşallahh gidecek ve bebiş olacak bi başka doktora gitsenmiki bu doktorlar hiç hassas olmuyolar sinirler, sen güzel düşün canım kistleri yok edecek doğal şeyler iç canım ama yumurtlama zamanında sıkıntı olmasın ondan su iç bol bol sadece bebeğimm. ve cetrina,tutku,özge, ramel, kübrakk,gizz ve unuttuğum varsa özür bütün kızlarr nasılsınız, hamişler bebişler nasıl
aaa bu arada özgecim oğluş geliomuş kısmetse senin de hadi hayırlısı, yasenin nesi olacak o yazmamış sanıırm ya da ben göremedim. canlarım hepiniz için hamişlerin bebişleri sıkı sıkı tutunsun, bekleyenlerin de göbüşlerine bebeiş gelsin diye hepinize meryem suresi ve yasin okudum haftasonu.inşallah allahım kabul eder kızlarrr...
aaa bu arada özgecim oğluş geliomuş kısmetse senin de hadi hayırlısı, yasenin nesi olacak o yazmamış sanıırm ya da ben göremedim. canlarım hepiniz için hamişlerin bebişleri sıkı sıkı tutunsun, bekleyenlerin de göbüşlerine bebeiş gelsin diye hepinize meryem suresi ve yasin okudum haftasonu.inşallah allahım kabul eder kızlarrr...