- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
Hiçç keyfimm yokk migde bulantılarımm başladıı leblebıylaa bastırmaya çalışıyorumm hafta sonu yemekk yiyemedimm cetrinamm en son yedıgım yemekk yemegımıı yıyımde cıkıp hava alıcamm demısdım ya cuma günüü ölece kaldım ancak azcık corba içebiliyorum su içmeye calışıyorumm yogurt yemeye calısıyorumm o da migde bulantısı bastırdıgımm zaman onuda ancak cubuk ve leblebıyle bastırıyorumm böle giderse tek basıma napıcam bılmıyorum Bi an önce istanbula gidebilsem pskolojıkmenn çökmüş durumdaydımm hamılelık bı kadın ıcın cok hassas bı dönemm bence bu dönemde anne şevkatinede ihtiyyaç oldugunu düşünüyorum resmen 3 günde 2 kilo verdimm sırf bebegım ıcın zorla yemeye calısıyorum o kadar bi an önce atlatabılsemm şuu hasizligii ve migde bulantısınıı bırde basıma diş agrısıı cıktıı allahdann cok sürmedii geçtii sımdı ama yanagım kocaman şişti
canımsın benimmm dikkat et kendineeeee az kaldı inşallah gideceksinnn istanbulaa sizinkilerin yanında olacaksın en kotu ihtimal anne gelir sein yanınaaaa...aamma kilo verdim ne demek senin acilennn kendini toparlaman lazımmmmm o bebeğin sana cok ihtiyacı varrr..canım benim miden bulandıgınn aferinnn leble yee tuzlu cubuk yeee.hic iştahın olmadığı zmanlarrr yoğurt yeee bol bol su ic çorbalar icccc meyvede yeee..yeki en azından bebek bunlardan vitamin alsın annecik canımsın yaa iyi olacaksınnnn birseyinn yok Allah ın izniyle dişindeee tamamen geçecek inşallah....gidersen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun annegillere canım benim