- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
kızlarrrr benn geldimmm tazee annelerden taze haberlerii alayımmm çokk yazmışsınız 1 saat okumam lazımm :) yormayın benii
Hos geldin bebeğim ben uykiudan ölüyormm hemen acikiyorum felann :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr benn geldimmm tazee annelerden taze haberlerii alayımmm çokk yazmışsınız 1 saat okumam lazımm :) yormayın benii
hicc ilgissii yokkk canımmm gec döllenme olduysa çıkmaması ve adet olmamannn gayet normall iki gun daha bekle olmazsan bir kan testiii yapppp pozitif çıkar inşallah
ayyyyyy sizler böyle soyleyince öyle umutlaniyorumkii sanirim boyle seyler duymaya ihtiyacim var :))) gec döllenme olmusmudurr ya ben onu unutmusumm ahh insallahh cetrina yaaaa :)))))
inşallah teyzesi şimdi de onun heyecanı sardı beni.İşyerime de henüz söylemedim hamile olduğumu bugün bel fıtığım için kontrole gittiğimi söyledim bakalım haftaya ne bahane uyduracağım :)
ay canım ya bi kalbini dinlesem içim o kadar rahatlıcak ki.bebeğim inşallah ordadır ve biran önce bana görünmeyi bekliyordur :)
aamanda aman annesideee bebeğini iyii beslermişşşş onaaaaaa herseyiii yedirirmişşşşşşşşş biraz dinlensinnnn sonraaa meyvesini yermişş hiişşştttt ufaklık hadi hayırlsıylaa gellll seni cok seven bir annen varrrrrrrrrr
ben anne deyilimmm ama bende yazayım mı canım fban geldiii durumlar iyi cok iyi birtek ramell yok oda gecemşcem demiş galiba arın oda iyi haberler gelirr inşallah
Beslerimm tabii kuzumm o benimmm:)) valla sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim i
ayyyy canım anlatırsın bahanelerinin nedenini daha sonra güzel güzel, senin minik fıtığınnn:):):)
bekliodıur annesi sen hiç merak etme şükür herşey güzel gidiyo,sen güzel düşünki bu hislerin ona da geçsin tamam mı
tatlım cetrina yazdı zaten ben keseyi gördüm 4+5 çıktı 7,5 mm kesecik.haftaya çarşamba tekrar gidicem günde 1 mm büyümesi gerekiyormuş gelişimi normal mi ona bakıcaz belki bebeciği de görürüm :) sonraki haftada kalp atışı için gidicem inşallah.şekli böyle oval gibi yaaa o biraz kafama takıldı doktor normal dedi sonrada yuvarlağa dönermiş.neden herşeyi kafana takıyosun rahat ol dedi :) öyle işte dış gebelik şüphem gitti şimdi de boş gebelik olabilir mi diyorum Allahım yaaa bitmiyo dertler tasalar valla :)
sennnde olacakksınn bebeğimm annişşş :))) hemde çokk tatlı bir annişşş :))) evettt okudumm fbcanı çokkk sevindimmm değerleri güzel ilerliyordu zaten :)
Hos geldin bebeğim ben uykiudan ölüyormm hemen acikiyorum felann :)))
seniinnn ebebişiiinnn o seninnnnn annesiiiiii ay hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huyu suyu annnesinee benzesinnnnnnnnnnnnn inşallah .
canım benimmm inşallah Rabbim sesini duysun inşallah evet valla burda güzelll haberleriii okuyuncaacok ama cokkkk mutlu oluyorum canımsınnnnn buarada sen neler yaptın yemek yedin dinlendin dimi canım
Coookkk uykunnn var canimmm uyuyamazsam gelirim
evet canimm her halii guzel ve heycanlii:)) bu arada evdeki kadin kim:)))ohhh ne güzelll bol boll acıkkk ve yee :) bende çok mayışıyorum yaaa 11 de gözler gitti sıcak bir duş aldım vurdum kafayı yattımm evdeki kadında diyor ne kadar çok uyumaya başladınız hamileyiz heralde dedimm :) normalde hayatta uyuyamam çalışırken bile pazar günleri 8 de ayaktaydımm :) normal bunlar bebeğimm
inşallah canımmm burdaa bunlarıı yasayan cok arkadasımızzz olduu hayrlısıylaa evlatlarınaaa kavustularrr inşallah gec döllenme olmuştur sonlara doğru tuttuysa idrar da cıkmıolar cunku dediğim gibi istersen iki gun bekle sonraaa dogruuu kan testinee ve güzelll haberlere
taamam canımm benimm gec uyu dinleeenn uyumazsan gel tatlımm benimmm optm beebginlee beraber dinlen hadi annesi
evett hepp güzelll haberler alırızzz inşallah :) duş aldım yattım kalktım yemeği yedim geldimm :) ayaklarımı uzatıyorum şimdide :)