- 14 Kasım 2013
- 554
- 8
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki planlı değildi ama:))
yumurtlama hesabı eger adetiniz düzenli ise yapabilirsiniz. Mesela ben 33 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm 33-14=19. (son adet tarihinin ilk gününden itibaren)
Allahım hayırlısını versin inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz..
kızlarr kimler var kimler yokkk...fbcan sonuçları ne zman gelirr rameli hic girdimi...ariver geri donmuşsun cok sevindim rabbim kucağına bbegini yollasın bu ay buarada neden mesajlara cevap vermedin tutkummm ozgemmmm kubrakk sizde iyisiniz dimi yemek yiyorsunuz
mesaj atmştm sanaaaaaa
kızlarr kimler var kimler yokkk...fbcan sonuçları ne zman gelirr rameli hic girdimi...ARİVER geri donmuşsun cok sevindim Rabbim kucağına bbegini yollasın bu ay buarada neden mesajlara cevap vermedin tutkummm ozgemmmm kubrakk sizde iyisiniz dimi yemek yiyorsunuz
Yiyorum suandaaaaaaaa sen napyosunnn bebegm
Fbcan kesesini gormus canim haftayaa çarşamba tekrar randevusu varr :) ramel gelmedi daha onuda merakkk ediyorum aslında yormaaa kendini:)canımmm afiyett balll şekerrr olsunnnnnnn napıyımmm uyudummm biraz sonra uyandımmm evi topluyorum azcık buarada haber varmı fbcan ve ramelden cano
Fbcan kesesini gormus canim haftayaa çarşamba tekrar randevusu varr :) ramel gelmedi daha onuda merakkk ediyorum aslında yormaaa kendini:)
yok yormıcammm canımmm ama yemek falanda yapmam lazım kac gundur tatil vermişim evde kendime:) ayyyyyy fbcannnnn için cokkk sevindimmm hayırlııı olsunnnnn o kesecikkkkk annesinee..rameldee giremedi belki nete ama inşallahhh o da güzellll haberlerle gelecekkkk duaaa edelim hadiiiiiii
Valla rameli cok merakk ettimm:))) bi an once gelseee inan artk bende yemek yapmakdan biktim yaa
Valla rameli cok merakk ettimm:))) bi an once gelseee inan artk bende yemek yapmakdan biktim yaa
gelir canım keskeee ulaşacak baskaa bi adresimizzz daha olsaa kaçta giricekti acaba doktoraa canımmm eger yemekkk kokusuu mideni kaldırıyorsa fazla zorlama kednii güzel annecikkk
Bebegim keseyi gordum oval bi fasulye gibi :)karindan goremedi alttan baktirdim 4+5 cikti gec dollenme oldu sanirim doktor sorun yok dedi ama igne ve ilaca devam.ben serbest birakana kadar iliski yok dedi risk oldugu icin.haftaya carsamba tekrar gidicem bebisi de gorurum insallahhhh :)
Bebegim keseyi gordum oval bi fasulye gibi :)karindan goremedi alttan baktirdim 4+5 cikti gec dollenme oldu sanirim doktor sorun yok dedi ama igne ve ilaca devam.ben serbest birakana kadar iliski yok dedi risk oldugu icin.haftaya carsamba tekrar gidicem bebisi de gorurum insallahhhh :)
Ayokk bulandirmiyo da yapmakdan biktim :) neyse artikk yapacak bisey yok ev kadını hali baska :)) 11 deydi galiba randevusu