üzülmüştüm geçti canım zaten yarın kan vericem o da negatif çıkarsa bugünle yarını birlikte üzülürüm
valla sormadım çıktım canım<2,0 yazıyor ama haala regl olmadım cumartesi gidicem uzman bi doktora
üzülmekkk yokk hem kan içinde daha çok erken bence verme varsada çıkmaz yoksada çıkmaz zaten :) eğer varsa boşu boşuna dert edeceksin kendine
eltim hemşire canım ona sordum çıkar bi hafta önceden de çıkar ki bende çıktı dedi.. hatta o bugün yapmamı istedi ama ben yarın dedm :) sağlık olsun canım çıkmazsa napalım çok stres yaptım bu ay
biraz bekle bakalım belki daha hormon yükselmemiştir.cumaya kadar sabret eğer gelmezse kontrole gidersin tekrar test yaparsın
randevu aldm canım cumartesi için gidicem rutin olarak kontrole artık olmsada en azından görünürüm 2 haftada 1
öyle dediyse tamam bilir onlar :) evet sen sözünde durmadınüzülmeyeceğim takmayacağım demiştin ama sanırım yılbaşında sürpriz yapmak için acele ediyorsun biraz bunun etkisi oldu sanki
bebeğim yılbaşı programımız vardı bir yerlere gidecktik kendi kafasına göre iptal etmiş benm hiç haberim yok ben ne giyeceğime kadar ayarlamışız beraber gideceğimiz kişileri aramış biz gelemeyiz özge rahatsız uçağa binemez diye bende geçen hafta hastaneye çıktıktn sonra söyledim de kendisine yılbaşı için bir şeyler bakayım diye ,tamm dedi gitmeyelim falan demedi sabah beni arkadaşım arıyor gelmiyormuşsunuz hayırdır bir şey mi var ben tabi kafayı yedim normal olarak bir sürü kavga ettik . uçakta bu gün saat 8 de ne yapacağız bilmiyorum hala . bebişim neden ıslak saçla çıkıyorsun 2 dakika kuaföre git hallet ne olacak sanki hasta olmak yok bebiş gelecek :) evet bende baktım sinirdien kafayı yiyeceğim dedim gireyim kızlarla biraz konuşuruz kafa dağıtırım iyi geliyor burası bize demii yaaa :))))
evet canım tüm acelem onun için o yüzden sabırsızlandım yoksa asla yapmazdım adetim geçmeden.. yanlış buluyorum aslında hala da öyle ama neyse bi defa öyle olsun artık :))
canım benim arkdaşıma kahve içmek yetmiyordu pişmemiş kahveyi ekmeğin arasına koyup yiyordu bazen de kaşık kaşık yiyordu..:))) hamileliğe bi zararı olduğunu belirtilememiş ama yararı da belirtilmemiş doktoruna danış canım.. ama 2 tane fazla 1e indr.. ben 1 bardak içiyorum ne kadar dayanamasam dakızlarrr ben hala türk kahvesinden vazgeçemedim gizli gizli içiyorum günde 2 süvari bardakla sizce zararı var mı ?
umarım tatlım dua edin bana yarın sabah giremem büyük ihtimalle ama sonucu alınca haber veririm :))hadi bakalım öyle olsun ve umarım bu son olur artık tatlı bekleyişe adım atmış olursunuz :)
valla senin koca coşmuşşş :))
Allah'tan bir bebişiniz oluyor ikiz olsa tamamen oynatırdı aklını :)))
sanırım o senin sabahki hallerinden etkilenmiş canım..
sana sormadan kendince iyi bişey yapmak istemiş ama işte bazen ucunu kaçırıyorlar
sen bozma moralini..kavgadan sonra geri adım attı mı gitme konusunda?
nereye gidiyordunuz bu aradaa :))))
valla o sinirle kuaföre bile girmedim.bastım gaza işe geldim..
hasta olmak yok evett :) bebiş gelemezzzz sonraa :))
iyi yapmışsınn..siz olmasanız ben naparım bilmiyorum..
hergün bir farklı renk katıyorsunuz banaa :)
senin instagramın var mı özgeee :))
herkesi görme derdindeyim bu aralarr :))))
bide sende hiç belirti oldu mu hamileliğini öğrenmeden önce?
mesaj kutunu temizle artık canım :))))))))
canım benim arkdaşıma kahve içmek yetmiyordu pişmemiş kahveyi ekmeğin arasına koyup yiyordu bazen de kaşık kaşık yiyordu..:))) hamileliğe bi zararı olduğunu belirtilememiş ama yararı da belirtilmemiş doktoruna danış canım.. ama 2 tane fazla 1e indr.. ben 1 bardak içiyorum ne kadar dayanamasam da
umarım tatlım dua edin bana yarın sabah giremem büyük ihtimalle ama sonucu alınca haber veririm :))
valla senin koca coşmuşşş :))
Allah'tan bir bebişiniz oluyor ikiz olsa tamamen oynatırdı aklını :)))
sanırım o senin sabahki hallerinden etkilenmiş canım..
sana sormadan kendince iyi bişey yapmak istemiş ama işte bazen ucunu kaçırıyorlar
sen bozma moralini..kavgadan sonra geri adım attı mı gitme konusunda?
nereye gidiyordunuz bu aradaa :))))
valla o sinirle kuaföre bile girmedim.bastım gaza işe geldim..
hasta olmak yok evett :) bebiş gelemezzzz sonraa :))
iyi yapmışsınn..siz olmasanız ben naparım bilmiyorum..
hergün bir farklı renk katıyorsunuz banaa :)
senin instagramın var mı özgeee :))
herkesi görme derdindeyim bu aralarr :))))
bide sende hiç belirti oldu mu hamileliğini öğrenmeden önce?
yok geri adım atmadı kuzum gitmeyceğiz yorulunca çok kötü oluyorsun diyor o kadar ağladım zırladım nuh dedi peygamber demedi valizi bile hazırlamıştım kız bari bana söyleseydi gitmeyeceğiz diye ondan sonra millete söylese gene bu kadar olay çıkartmam ve o kadar organizasyon yapılmış para ödenemiş otel rezervasyonu yapılmış ve insanlara söz verilmiş o insanlarada ayıp . söz veriyorum çok dikkat edeceğim şöyle böyle diye ikna edemedim doktor yasak dedi diyor birde beni kandırıyor :)
evet hastaa olmak yok bebiş anneye küseer yoksa anne beni böylemi karşılıyorsun diye :)dikkat kendine bir daha öyle ıslak saçla çıkma yok doğru kuaföre saçlarını kurut güzelce fön çektir ordan işe :) yok kuzum valla benim ne instigramım var ne de başka bir şeyim :) dua et o ne ki demedim haberim var sadece ne olduğuyla ilgili :) istersen msj la gönderebilirim kuzum foto :) ya da herkes foto koysun buraya ne olacakki :)
valla kahve aşkı bir başka bende azaltmaya çalışacağım ama bu birden bire olmaz yarım çay bardağına düşürmeye çalışayım :) yemek yedikten sonra içmezsem çıldırıyorum :)senn arkadaş abartmış yani :) doktora sorarsam direk hayır diyecek ve ben kafayı yiyeceğim ve bunu da eşimin yanında söylemiş olacak ondan sonra eşim eve kahve bile koydurtmayacak ben kaçamak bile yapamam bu durumda :) inşallah kzuum yarınn miss gibi bebiş haberini alırız inşallah :)
hayırlısı olsun canımm..vardır bunda da bişey mutlakaa..
ne yapacaksınız peki? arkadaşlarınıza söyleyip sana hbr vermemesi kötü gerçekten.. insan dumur oluyor
yinede sen bu hamiş haberinle en güzel yılbaşını geçirmek için moralini bozma bitanemmmmm
bebiş sana yeni yılda tüm isteklerini getirsin inşallahhh
tamam bir daha çıkmak yok ıslak saçlaçok iyi söz dinlerimm..
evet foto koyabiliriz aslındaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?