- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
cnım ilişkiye bile girmek istemiyo ki canım sanki bebek var ona zarar gelecek diye korkuyorum oldu bittiye getirdim dün zaten:)))kuzum iltihap olsa sen hissedersin ve yanmayla birlikte ateşte olur yanar yani yumurtlama bittikten sonra kuruluk olur belki ondandır ve ilşkiden önce ön sevişmeyi uzun tutmak lazım
yoktur ıltıhap fılan canım..adet gunumuz yaklaşıo ya canım adet olacaksak eger kuruluk oluo ya oyuzden ynmıştr takma kafana
yoğunum ben bu aralar canım pek gıremıorum..ben yokken yenı bloglar acılmış fılan degışmış..sen nasılsın bebeış napıo
hahahahah :)) o da doğruuu..sonra kem küm falan filan demeye başlarızz :)))))))))))
canım kıbrısa gidecektik bu arada yazmamışım
cnım ilişkiye bile girmek istemiyo ki canım sanki bebek var ona zarar gelecek diye korkuyorum oldu bittiye getirdim dün zaten:)))
yani adet mi olacam hamile değil miyim :18: :18:
cnım ilişkiye bile girmek istemiyo ki canım sanki bebek var ona zarar gelecek diye korkuyorum oldu bittiye getirdim dün zaten:)))
yani adet mi olacam hamile değil miyim :18: :18:
bence o korkuyu ona hissettirme sonra bizim gibi olursunuz kaçar senden valla :) bende adet belirtisi diyecektim ama söylemek istemedim adet olmaya yakın kuruluk olur mesela ben de şimdi akıntı yok ama ilşkide de zorlanmıyorum yumuşaklık oluyor
bence o korkuyu ona hissettirme sonra bizim gibi olursunuz kaçar senden valla :) bende adet belirtisi diyecektim ama söylemek istemedim adet olmaya yakın kuruluk olur mesela ben de şimdi akıntı yok ama ilşkide de zorlanmıyorum yumuşaklık oluyor
yok canım adet olup olmucamızı bılemeyızde bı ıhtımal yanı ama hamıleykende sancı yapabılır....ınsanın canı ıstemeyınce ole oluo ya..bende moralım bozukken hıc yapmak ıstemem
kız sen ilişkiye dewam mı edıon hala yaramaz
son yarım saat
son yarım saat
evett tabikide haftada 2 :) kız zorla ikna ediyorum zaten aman diyeyim nazar değmesin :) ama öyle sizin bildiğiniz ilşkilerden değil biraz daha dikkatli olarak
kubra yarın kan testı wermeyı dusunuorum canım..5 gun once wermış olucam cıkarmıkı
canımmm valla bende aynı gelgitler içindeyimmm..
tutkunun akrabasıydı sanırım.hemşireymiş.6-7 gün önceden çıkar demiş.yapmış ve hamile olduğunu öğrenmiş..ama ben yinede kararsızım canımm.. içimdeki ses bekle diyor hep.
olede tadı olmaz be yawrum yawaş yawas
ama ben yaptrcam kesın canım cnku yenıyılda dısarda olcaz sımdı rıske atmayayım dıorum..gercı warsada ne kadar cıkar bılmıomda
ama ben yaptrcam kesın canım cnku yenıyılda dısarda olcaz sımdı rıske atmayayım dıorum..gercı warsada ne kadar cıkar bılmıomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?