- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canımm..vardır bunda da bişey mutlakaa..
ne yapacaksınız peki? arkadaşlarınıza söyleyip sana hbr vermemesi kötü gerçekten.. insan dumur oluyor
yinede sen bu hamiş haberinle en güzel yılbaşını geçirmek için moralini bozma bitanemmmmm
bebiş sana yeni yılda tüm isteklerini getirsin inşallahhh
tamam bir daha çıkmak yok ıslak saçlaçok iyi söz dinlerimm..
evet foto koyabiliriz aslındaa :)
Ramelimm hoşgeldin canımm :))))))))))))))hemen farkettim geldiğini yoksa yoksa ben senden hoşlanıyom muuuuuuu
![]()
inşallah bebeğim yaa.. ben de kahve delisiyim önceden 4 bardak(çay bardağı) kesmiyodu beni.. sonra rahatsızlandım kahveden bayıldım... doktor bırak dedi 1 ay bıraktım sonra doktora kontrole gittim dayanamıyorum dedim günde bi bardak iç 4 bardak da su tüket en az dedi.. öyle devam ediyorum :))
hoşbuldum canım....sanırım yarın bende test yaptrcam canım..yarın hıc grmezsem bılınkı saglık ocagında almışımdır soluğu![]()
evet bebişim ortak kararımız olsaydı bu kadar üzülmezdim çok üzdü benibence ikna ederim ben onu akşama kadar :) söz verdim inanmıyor bana :) ama dünde bana hediye almış dayanamayıp onu verdi bende sana ne alayım dedim sen bana ömrümün en güzel hediyesini verdin benim hediyem o dedi :) çok duygusallaştım o an :) ama tabii bu yılbaşı olayı beni dellendirdi :) inşallah kuzum hepimize yeni yıl hayırlı gelir :) ben bebişimle gireceğim inşallah size de yeni yılla birlikte gelir bebişiniz :)
evet bebişim artık söz dinleyeceksin tıt tıttt :)
hoşbuldum canım....sanırım yarın bende test yaptrcam canım..yarın hıc grmezsem bılınkı saglık ocagında almışımdır soluğu![]()
yaptır canım beraber yaptıralım güzel sonuçları da birlikte alalım inşaAllahhhhhhhhhhhhhhh... :)) ama habersiz bırakma bizi çünkü büyük ihtimalle çarşamba da giremiceksin resmi tatil:18: :18: çok heycanlıyım ya hemen yarın olsun
foto koyalım da eşlerimiz bizi dedikodu yaparken bassın demi :))))))))))
canım kıbrısa gidecektik bu arada yazmamışım
taze anniş napıosun bakalım...
bebekim hoş geldin nerelerdesin yaa :)
foto koyalım da eşlerimiz bizi dedikodu yaparken bassın demi :))))))))))
hahaha sennkide iyiymişş minnak minnakken içersen bayılırsın işte öyle :) dikkat etmek lazım kahve birden adranalini yükseltiyor ondan bu ayılıp bayılmalar :) ben çok su tüketirim belki ondan çok bir etkisini hissetmiyorum
hahahahah :)) o da doğruuu..sonra kem küm falan filan demeye başlarızz :)))))))))))
aaa süperrrrr :)) bizde balayında gitmiştikkkk :))
çok güzel bir denizi var ve kumsalıı :)) tabi bizim gittiğimiz otelin :))
işte bu süper canım.. dün ilişki oldu canım bende çok yanma oldu hatta hemen bitmesini istedim neden acaba ya iltihaptan korktum
işte bu süper canım.. dün ilişki oldu canım bende çok yanma oldu hatta hemen bitmesini istedim neden acaba ya iltihaptan korktum