yok bebeğim 11 bugun
daha 5 gün var ortalama canım o zaman 2-3 gün sonra koyulaşmaya başlaması gerek herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bebeğim 11 bugun
daha 5 gün var ortalama canım o zaman 2-3 gün sonra koyulaşmaya başlaması gerek herhalde
rabbim korusun onu ya da onları :) hep istemiştim ikizim olsun ama tabi zorluklarını bilmiyordum şimdi araştırıyorum da bayağı zor geçenler var.Bir de ikizde 7-8 hafta keselerden birinin bozularak kaybolma ihtimali varmış o yüzden çok hevenslenmiyorum herşey yolunda gitsin de ikiz de olsa bebeiş tekte olsa bebiş :)
inşallah size böyle güzel bi haber veririm.Çarşamba günü gittiğimde ikiz olup olmadığı belli olabilirmiş :)
Mrb kızlarr!
Bu yumurtlama testini kaçıncı günde yapmaya başlıyorsunuz?bende bu ay getirttim yapacam.bugün benim 11.günüm.
Ohhhh be iyilistimmmm
bugun bsslaa hemen 4 saat tut yap
BENCEDE canım boşuna sıkmıyım canımı var daha
evet balım 30 günde bircanım sen 30 günde bir mi regl oluyordun
ooohhh beeeee benim canım iyileşmişşşşşşşşşşşşşş16:
evet balım 30 günde bir
canım sen 30 günde bir mi regl oluyordun
Ay vallaa kardeşim gittii evde tekk kaldimmm ((
BENCEDE canım boşuna sıkmıyım canımı var daha
hadi bakalım hayırlısı canım :) benim geçen ay öyle olmuştu ama o zaman kist vardı.adetimden bi beşgün önce geldi pembemsi ama sonra ne gelen oldu ne giden.iki gün sonra tekrar geldi sonra yine bişey yokk.kist olduğunu biliyordum ama yinede ümitlenmiştim çünkü kist varkende hamile kalanlar olabiliyo.ama sonucunda adet oldum canım :) inşallah sende öyle bişey yoktur
kızlar doktorumla konuştum şimdi çok fazla baş dönmem var onu söyledim maalesef yapabileceğimiz birşey yok, sabrediceksin bir süre dedi
ama sürekli böyle başım mı dönecek benim, ayakta bi işim olsa kesin bayılırım o derece fırıl fırıl dönüyor yahuuu sıpa bana neler yapıyo :)
Allah kavutursun hayırlısıyla yetişsin canım ama yalnızz deilsinnn biz varızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
ayyyy hadiii çarşamba gunu gelsin ozaman canım tabikide hayırlısı olsun ama ikiz hayalin varmış inşallah bu hyalin olur bi kız bi erkek olsun hemde iki tanesiii gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlısı olsun kuzum ama ikiz gelcek inşallah