cok halisin canim ya gercekten de oyle olmazsa senin dedigine giderim artik
yasim 25 bu arada
cok sukur basima kist hic bela olmadi
hala yumurtlamamisim onuda anlamadim ben stres de yok cok sukur
30 aralikta kana bakildi cikmadi uc hafta bekle dediler oyle yap bende bekliyorum
Bakalim belkide hamilesindir.
İns.hsgyede hic gerek kalmaz.ben sana arkadaslik istegi yolladm cnm onu kabul et ozelden dr.bilgilerini tlfnu vereyim.
teyzesi sevisn onu canımm benim valla sabah bayağı ağrıyordu simdi daha iyi sıcak içtim hep..uyusnuda buyuşun annesinin karnında hayrılısıyla o minnoşş şimdiiiii nasılda tatlıdır miniminnak küçücükAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin annecik
bebegımmmmmmmmmmmm nasılsınn cok kalamıcamm marketee gıtmemm lazım görüşemedik seninlee bguunn:))))
kabul ettim canim
ay insallah Allah hepimize nasip eder insallah sen ne zamandir istiyorsun
yas kac ve o memnun kalmadigin doktorlarin bilgilerinide bana gonderirmisin
bebegımmmmmmmmmmmm nasılsınn cok kalamıcamm marketee gıtmemm lazım görüşemedik seninlee bguunn:))))
benide listeye eklermisiniz ??
sat 18 kasim bat 18 aralik ama olmadim hamile degilim
Ya buradaki herkes çok tatlı, çok içten yakınlarından daha fazla destekçi birbirinine. Bağımlı oldum ben yazmıyorum ama her gece yazdıklarınızı okuyorum merakla. Özge ne yazmış kubranın sonuç çıktımı ramel ne oldu tutku nasıl diye merakla okuyorum hepinizi ve neler oldu diye merak ediyorum. Bu topiği taşıdığınız ilk günlerde bir iki yazmıştım. Hamile haberleri çok mutlu ediyor beni. Benimde 1 ocakta adet olmam gerekiyordu ama 30 aralıkta dayanamayıp idrar testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı ayın 3 de yaptırdığım kan sonucuda 773 çıkmıştı bugün doktora ilk kez gittim 5 + 4 bugün ve kese çok net göründü herşey yolunda dedi doktor. Beliktilerime gelince adet tarihinden önce en belirgin kokuydu herşeyin kokusunu çok net duyar olmuştum ve ağzımdaki metalik tattı. Bide sol kasığımda batma tarzı ağrı vardı. Suan ise kasık ağrılarım devam ediyor göğüslerim şiş ve gergin ve çokfazla başağrım var
canım yumurtlama günlerinemi diakkt etmiştin ve neler yaptın anlatırmısın hamile kalmak için
Tatlım ben hep hissedirim yumurtladığımı. Yumurtladığım gün hem karnım şişer hemde yapış yapış iki parmağının arasına aldığında uzayan akıntı gelir bide cinsel istekte artma olur. Hamile kalabilmek içinde ilişkisen sonra eşim hemen çıkmadı 5 dk kadar içerde kaldı geri akmasın diye popomun altına yastık koyup ayaklarımı diktim. Bunları yaperken sakın gülme hepsi çıkıyor 😉 bide bizim ilişkiler hep gece oldu tuvaletim gelene kadar hiç kalkmadım yataktan. Unutmadan bide spermler sıcağı sevmez oyüzden ayaklarımı dikerken karnımı örtmedim soğuk havlu koydum. 😉😉
Ya buradaki herkes çok tatlı, çok içten yakınlarından daha fazla destekçi birbirinine. Bağımlı oldum ben yazmıyorum ama her gece yazdıklarınızı okuyorum merakla. Özge ne yazmış kubranın sonuç çıktımı ramel ne oldu tutku nasıl diye merakla okuyorum hepinizi ve neler oldu diye merak ediyorum. Bu topiği taşıdığınız ilk günlerde bir iki yazmıştım. Hamile haberleri çok mutlu ediyor beni. Benimde 1 ocakta adet olmam gerekiyordu ama 30 aralıkta dayanamayıp idrar testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı ayın 3 de yaptırdığım kan sonucuda 773 çıkmıştı bugün doktora ilk kez gittim 5 + 4 bugün ve kese çok net göründü herşey yolunda dedi doktor. Beliktilerime gelince adet tarihinden önce en belirgin kokuydu herşeyin kokusunu çok net duyar olmuştum ve ağzımdaki metalik tattı. Bide sol kasığımda batma tarzı ağrı vardı. Suan ise kasık ağrılarım devam ediyor göğüslerim şiş ve gergin ve çokfazla başağrım var
benide listeye eklermisiniz ??
sat 18 kasim bat 18 aralik ama olmadim hamile degilim
canım özledim seni burdydım ama bugun herkes sayfanın azizliğine uğradı burdamısın hala sen nasılsın bebeiş nasıl annecik
bebişte bı yaramazlık yokk canımm biz iyiyizz allahın izniylee inşş iyide olmaya devamm edicez :))))))))))) ebvt yaa herkes dert yandıı :) ben geldım se çıktın iyimii :)