- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
kac haftalıkmış canım hesapladınızmı ovulasyondamı hamış kalmışın
4+4 dedii canımm normal hesaplıyolar daha cokk yeni dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac haftalıkmış canım hesapladınızmı ovulasyondamı hamış kalmışın
görmüş mü ramell 4 ne ?
4+4 dedii canımm normal hesaplıyolar daha cokk yeni dedi
olsun üzülme bebeğimm ben de öğrendikten 10 gün sonra görmüştüm biliyorsun kan değerinde yükselme varsa iyi :) hemen göstermiyorlar kendilerini daha 5.haftayı doldurman lazımm
görülmediiii yaa dahaa çookk minnaakkmışşşşşşşşşşşş s;(
evlenene kadar hiç sorun etmiyordum aslında içiyodum hapımı gecıyordum ama şimdi işlr degıstı bıraz doktor erken dıye tedavıye baslamıyor sadece glifor dıye bı hap verdı seker hapı aynı zamnada bır bucuk aydır kullanıorum kulandım 15 gun sora az da olsa regl oldum sımdı adetıme yıne 12 var ve kahve rengi akıntım var üstüne görme falan diye okudum ama bilmiyorum kafam cok karısık
cuma gell dedii canımm :) deeğr 1400 e dayanmış tekrar baktkk delik deşik oldum 5 tup kan aldılar alttan bakalımm dedi istemedim
yok degerı 100 un ustunde cıkmışta bende kac haftalık oluo ole olunca dedım 4 dedı canım
olsunnn bebeğimmmm..
minnakk daha tabisiiii :) misminnakk hemdeee
senle olsun orda olsun daa şimdilik görülmesin bitanemmm..
hem belki annesine heyecan yaptırmak istiyordurrr )
akıllı bir bebişşşşşş :)
Daha giremedim kiii doktora :)
Gorunmez canim daha ya benimki cok minik alttan muayen ettirmeyeyim bu sefer diyorum ya ne dersiniz
kübracım canım bu ay hepmi günasirı oldu ilşkilrn ve ilşkdn snra naptn ne zaman sonra banyo yaptn nelere dikkat etmemz lazım anltsana biraz
alttan baktırma şu an bence önce ultrasonda gör ondan sonra baksın alttan . oo süper değerinn tamm işte bak her gün 12 saate bir artması lazımm cuma günü erken bence ama git bakalım inşallah görürüsün bak bu süre içerisinde bol bol sıvı tüketeceksin tamam mı ayran iç portakal suyu iç günde 1 fincan bitki çayı iç 2 lt su iç sıvı tüketimi çok ama çok öenmli susuz kalan bebek gelişmiyor
cuma gell dedii canımm :) deeğr 1400 e dayanmış tekrar baktkk delik deşik oldum 5 tup kan aldılar alttan bakalımm dedi istemedim
Bebegimmmmmmmmmmm cok tesekkur ederim suan tek ihtiyacim iyi temenniler ve doktorun bana verecegi iyi haberler :)
Hersey guzel olur insallahhh :)))
Bebegimmmmmmmmmmm cok tesekkur ederim suan tek ihtiyacim iyi temenniler ve doktorun bana verecegi iyi haberler :)
Hersey guzel olur insallahhh :)))