guldurdun benı ozge...5 gıbı araryın ozman cıkacak sonuc demışler
heeee pardonnn yaaa :) ne beileyimm değerlerden konuşuyordunuz yaaa ondan öyle anladımm bebişimm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guldurdun benı ozge...5 gıbı araryın ozman cıkacak sonuc demışler
biliyorum canım da işte bana herşey belirti gibi geliyodu.bakalım eşimi ikna edebilirsem alacam
Canim baktim da 4 gorunuyor :)
aynı ben aynı benim eşim.. stresten tüm belirtileri yaşadım ömrüm boyunca ağrımayan göğüslerimi bile psikolojikmen ağrıttım hayatım boyunca gecikmeyen adetimi geciktirdim nasılım amaaa :))) stres yapmamak gerekiyo hiç bi konuda
sağlık olsun canım kullandın artık bakalım ne olacakkk. bat ne zaman
heeee pardonnn yaaa :) ne beileyimm değerlerden konuşuyordunuz yaaa ondan öyle anladımm bebişimm :)
Kac cikmisti canim senin ve kanamadan sonra mi yaptirmistin test kanaman kac gun ve ne kadar gelmisti cok korkutuyo bu lekeler beni
görülmediiii yaa dahaa çookk minnaakkmışşşşşşşşşşşş s;(
görülmediiii yaa dahaa çookk minnaakkmışşşşşşşşşşşş s;(
canım su pco yu sankı bı kansermış gıbı dusunmeyın ya uzmeyın kendınızı allahın ıznıyle ınş hepımız hamış kalcaz..senın bı sorun warsa sor bıldıgım kadarıyla yardımcı olurum
o yüzden sabrediyoruzzz )
akıntın ne durumdaa??
bu arada 5-5.30 gibi çıkacakmışşş (
dış laboratuvarda yapıldığı için geç bildiriyorlarmışşş (
bir daha oraya bişey yaptırmam vallaa [/QUOT
yaptrma canım paranla rezıl oluosun ya bekle bekle bekle bı heyecan yaşatmıolar ınsana..........akıntım war ama ole şiddetli deıl her wc ye gıttıgımde hemen hemen gelıo peceteye..acık sarı...senın ne durumda
aynen öyle canım yaa..alt tarafı bi değer söyleyeceklerrr :))
onunda cılkını çıkartıyorlar..
kız ne guzel işte aman dıkkat et kendıne dusukten hemen sonra hamılee kaldın daha ne olsun
canımm bence kendini çok dinleme..hepimiz aynısını yaptığımız için zaten böyle oluyor..
benim sana tavsiyem,
ben bunu bu ay yaptım ve hamile kaldım..
doktora gittim aslında ama sen doktora gidemeyeceğin için adetin bittikten sonra 10.günden itibaren başlayıp gün aşırı ilişki yaşayın.taa ki 24.güne kadar.24.günden sonra isterseniz bikaç kere daha yapabilirsiniz.
zaten bu söylediğim zaman içinde yumurtlaman gerçekleşiyor.
yumurtlama olduğunuda şöyle anlayabilirsin.. kasıklarında ağrı olur ve beyaz uzamayan uhu gibi sümük gibi akıntın gelir.işte o zaman anla ki yumurtluyorsun
ayrıca sürekli bebek düşünme ve sürekli eşinle bunu konuşma..kafana takma..başka şeylerle ilgilen.ilişki esnasında bebek düşünme.ve asla ama asla olmayacak diye de düşünme..düşün ki bu ay herşey güzel..mesela kitap oku.çalışıyorsan daha çok işinle ilgilen.çık gez dolaş..kafanı dağıt kısacası. kendini strese sokma ve sokacak durumlar yaşatma kendine. akışına bırakınca olumlu olunca ve bide ovülasyonu zamanı denk gelince olay bitti..gerisi Allah'ın takdiri artıkk..
inan bana benim böyle olduu.. en rahat ayımdı.. hep mutluydum çok şükür..
o yüzden bunlar çok önemli canım
Kac cikmisti canim senin ve kanamadan sonra mi yaptirmistin test kanaman kac gun ve ne kadar gelmisti cok korkutuyo bu lekeler beni
Canim baktim da 4 gorunuyor :)
kübraaa napayım ben yarın yapayımmmı test kafam cok karıştı ya...25 ınde catladı dıye bısey yok kı sonucta tahmını bısey belkı26 da catladı...sureyı uzun tutuorum 31 aralıkta rahme yerleştırıorum bebeı daha 7 gun olmuş oluo rahme yerleselı 10.gunde gıdeyım demı