sen al testlerini birlikte takip edelim bebeğim..
madem doktor bakmıyor bizde kendimiz bakarızzz.. ))
kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varımmmmmmmmmmm
pcos olan var mıııııııııııı
kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O zaman ben de ayin 3. Hamişi olayımmmmmmmm mııııııı :)
Sonucu aldim doktoruma geldim simdi sira bekliyorum.kanamam hafif hafif yine devam ediyor boyle khv pembe arasi yine gelmis bugun de.. degerim de dusuk gibi geldi bana yine ama bakalim doktor ne diyecek
Dualariniza cok ihtiyacim var arkadaslar lutfen bana dua edin yine ayni seyi yasamak istemiyorum
kubra degerının sonucu cıktımı hadı cıksın artıkta hesaplayalım benımkınıde
O zaman ben de ayin 3. Hamişi olayımmmmmmmm mııııııı :)
Sonucu aldim doktoruma geldim simdi sira bekliyorum.kanamam hafif hafif yine devam ediyor boyle khv pembe arasi yine gelmis bugun de.. degerim de dusuk gibi geldi bana yine ama bakalim doktor ne diyecek
Dualariniza cok ihtiyacim var arkadaslar lutfen bana dua edin yine ayni seyi yasamak istemiyorum
canım belirti diye bir şey yokk :) adet belirtilerinin aynısı 1.ay bittikten sonra hafiften birşeyler başlıyor o zaman da zaten öğrenmiş oluyorsun :) ovulasyon testini al bence kullananlar çok memnun
şimdi aradımmmmm :) teldeyimmmm
kübracım o linki okudum doğru anlamışsın rahme yerleştıkten sonra..yayılıomuş o hormon vucuda..yanı rahme yerleştıkten sonra salgılandıgı ıcın benım erken dıye dusunuorum daha..nasıp artık ne dıyeyım
o yüzden sabrediyoruzzz )
akıntın ne durumdaa??
bu arada 5-5.30 gibi çıkacakmışşş (
dış laboratuvarda yapıldığı için geç bildiriyorlarmışşş (
bir daha oraya bişey yaptırmam vallaa [/QUOT
yaptrma canım paranla rezıl oluosun ya bekle bekle bekle bı heyecan yaşatmıolar ınsana..........akıntım war ama ole şiddetli deıl her wc ye gıttıgımde hemen hemen gelıo peceteye..acık sarı...senın ne durumda
o yüzden sabrediyoruzzz )
akıntın ne durumdaa??
bu arada 5-5.30 gibi çıkacakmışşş (
dış laboratuvarda yapıldığı için geç bildiriyorlarmışşş (
bir daha oraya bişey yaptırmam vallaa
Tatlim ozge aralikta ogrenmisti ya o yuzden bu ayin 3.su diye dusunmustum :)
Canim hcg 155 cikti hamileyim ama deger dusuk mu normal mi doktordan ogrenecegim iste simdi bakalim :) gecen aydan dolayi sevincimi bile yasayamiyorum inan cok korkuyorum yine bisey olacak diye cok tedirginim
Siz iyi ki varsiniz iyi ki ben buradayim sizlerle paylasmak cok guzel ve kendimi hic yalniz hssetmiyorummm
Hepinizi seviyorum cokkk
Tatlim ozge aralikta ogrenmisti ya o yuzden bu ayin 3.su diye dusunmustum :)
Canim hcg 155 cikti hamileyim ama deger dusuk mu normal mi doktordan ogrenecegim iste simdi bakalim :) gecen aydan dolayi sevincimi bile yasayamiyorum inan cok korkuyorum yine bisey olacak diye cok tedirginim
Siz iyi ki varsiniz iyi ki ben buradayim sizlerle paylasmak cok guzel ve kendimi hic yalniz hssetmiyorummm
Hepinizi seviyorum cokkk
5-5.30 ne kızz olur mu 1000 e yakın çıkması lazımm kim dedi onuu ?