İnşallah canım benimmmmm hepimizin sağlıklı sıhhatli bebisleri olsun yaaaKafana takma sağlıklı olacak inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Gebelik Testi Pozitif mi?
- Konu Sahibi Arzu_Azra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen Rabbim inşallah gösterir pozitifİyi Canim süper inşallah hakkında hayırlısı olur
İnşallah caaanimmmAynen Rabbim inşallah gösterir pozitif
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişe benimde regl 6 gün var bugün kan testi versem çıkar mı acabaBeta 30 çıkmış kızlar inşallah sağlıkla yükselir
Canım adet gününü bekle idrar da gör pozitifi kanını verHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişe benimde regl 6 gün var bugün kan testi versem çıkar mı acaba
Canım var mı haber ?Yok kuzum sabaha inşallah çıkar ya
Kuzum pazartesi kanı 30 çıktı Bugün yine kan verdim oda 99 çıktıCanım var mı haber ?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişe benimde regl 6 gün var bugün kan testi versem çıkar mı acabaBeta 30 çıkmış kızlar inşallah sağlıkla yükselir
dayanamadım kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuçCanım adet gününü bekle idrar da gör pozitifi kanını ver
İnsallah güzel haberler ver canım sonucunu bende bekliyorum kaldı yarım saatHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişe benimde regl 6 gün var bugün kan testi versem çıkar mı acaba
dayanamadım kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç
1.20 çıktı gecikirise tekrar yapcamİnsallah güzel haberler ver canım sonucunu bende bekliyorum kaldı yarım saat
Canım belirtilerin neydi ? adetin ne kadar gecikti birde tam yumurtan çatladıgında mı beraberlik olduBenimde hem belim ağrıyor hem de çok kremsi beyaz akıntım var bakalım
Canım adetim gecikmedi bugün aslında adet günüm adetle aynı belirtilerim oldu ve ovulasyondan piki gördüğüm zamanı değerlendirdik canım.Canım belirtilerin neydi ? adetin ne kadar gecikti birde tam yumurtan çatladıgında mı beraberlik oldu
VALLA BENDE GEBELİK İHTİMALİ ORTA YAZIYORDU DÖNGÜ 19 OLUYORDU AMA BAKALIM BUGUN GECİKMESİNİN 2 GUNU DUN YAPTIM YAZDIN ZATEN TEKRAR YAP DİYE AMA NEGATŞF CIKAR DİYE YAPMAKTA İSTEMİYORUM... SOL KASIK AĞRIM ÇOK VAR YAPSAM MI TESTCanım adetim gecikmedi bugün aslında adet günüm adetle aynı belirtilerim oldu ve ovulasyondan piki gördüğüm zamanı değerlendirdik canım.
Yap tâbi canım varsa cikar artık ama erken gebelik testi yap kaset beta birwz daha yüksek Ken gösteriyorVALLA BENDE GEBELİK İHTİMALİ ORTA YAZIYORDU DÖNGÜ 19 OLUYORDU AMA BAKALIM BUGUN GECİKMESİNİN 2 GUNU DUN YAPTIM YAZDIN ZATEN TEKRAR YAP DİYE AMA NEGATŞF CIKAR DİYE YAPMAKTA İSTEMİYORUM... SOL KASIK AĞRIM ÇOK VAR YAPSAM MI TEST
Çoooookkk sevindim artış gayet güzel, haydi bakalım sağlıkla al kucağına bebişini inşallah kuzummKuzum pazartesi kanı 30 çıktı Bugün yine kan verdim oda 99 çıktı
Amin inşallah canım hepimizÇoooookkk sevindim artış gayet güzel, haydi bakalım sağlıkla al kucağına bebişini inşallah kuzumm
Hayırlı olsun bebişiniz benimde 7 yaşında oğlum var buay korunmayı bıraktık bende bu takvimi kullanıyorum inşallah benimkide tutmuştur yumurta çatlamasına göre 6gun var regla adet dongume gorede 8 gün var acaba bende erken gebelik testi yapsam cikarmiAmin inşallah canım hepimiz
Var tabii hayırlı olsun inşaallah hamilesin yarın hemen kan verinidrari damlatir damlatmaz cikti var dimi