• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Canım adetim gecikmedi bugün aslında adet günüm adetle aynı belirtilerim oldu ve ovulasyondan piki gördüğüm zamanı değerlendirdik canım.
VALLA BENDE GEBELİK İHTİMALİ ORTA YAZIYORDU DÖNGÜ 19 OLUYORDU AMA BAKALIM BUGUN GECİKMESİNİN 2 GUNU DUN YAPTIM YAZDIN ZATEN TEKRAR YAP DİYE AMA NEGATŞF CIKAR DİYE YAPMAKTA İSTEMİYORUM... SOL KASIK AĞRIM ÇOK VAR YAPSAM MI TEST

VALLA BENDE GEBELİK İHTİMALİ ORTA YAZIYORDU DÖNGÜ 19 OLUYORDU AMA BAKALIM BUGUN GECİKMESİNİN 2 GUNU DUN YAPTIM YAZDIN ZATEN TEKRAR YAP DİYE AMA NEGATŞF CIKAR DİYE YAPMAKTA İSTEMİYORUM... SOL KASIK AĞRIM ÇOK VAR YAPSAM MI TEST
Yap tâbi canım varsa cikar artık ama erken gebelik testi yap kaset beta birwz daha yüksek Ken gösteriyor

Amin inşallah canım hepimiz💜🤍
Hayırlı olsun bebişiniz benimde 7 yaşında oğlum var buay korunmayı bıraktık bende bu takvimi kullanıyorum inşallah benimkide tutmuştur yumurta çatlamasına göre 6gun var regla adet dongume gorede 8 gün var acaba bende erken gebelik testi yapsam cikarmi

idrari damlatir damlatmaz cikti var dimi🎶💕

Eklentiler

• 7B079F24-D830-44FB-AE19-32751E66C93D.png
    7B079F24-D830-44FB-AE19-32751E66C93D.png
    616 KB · Görüntüleme: 48
Back
X