Erken gebelik testi

Artımed e güvenmeyin rica ediyorum kızlar. Hele ki bu şekilde silik ise. İlk testlerinizi güvenilir markalarla ve beta hcg sonucunuzla kesinleştirin. Örn; prodoctor vb gibi
IMG_20250415_095055.webp

Geç döllenme olsa erken değil geç çıkar aslında ama belkide yumurtlama tarihinden önce yumurtlamış olabilirsin. Aslında benim ilk hamileliğimde kaza kurşunu oldu yumurtlamaya denk gelmesi belirti hissedince regle 1 hafta kala test yaptım silik çıktı kan verdim negatifti ama içime sinmedi ama testle falan takip etmedim hiç regle iki kala gidip yine kan verdim pozitif gördüm. Daha sonra ultrasonda sata göre 7+4 keseye göre 6+4 tü doktora geç döllenme olabilir ama biz bunu normal kabul ediyoruz yumurtlama tarihinde de olmuş olabilir demişti
Canım 4 haftalık hamileyim canım

Benim reglime 4 gün kaldı artimed erken gebelik testi yaptım ilk silik çıktı ama görünüyordu yarım saat bir saat içinde çizgi sahada belirginlesti 2 gün kncede aynı markadan kaset test yaptım oda pozitif çıktı ama bu markaya yalancı pozitif çıkarıyor dediklerj için umursamadım ve belirtilerim de var sık sık idrara çıkma iştah artışı ara ara baş dönmesi beyaz akıntı ve regl olacakmış gibi ağrı sizce testim pozitif mi
Ay benim de öyle ya hatta Şuan daha belirgin yarın yine yapacağım bakalım hakkımızda hayrlısı 🫠

Hayırlı olsun 🌼 bu göğüs hassasiyeti olmadığı için hiç bir umudum olamıyor yine illa diyorum göğüsler büyüyor yani ne bileyim o olmayınca geriye ne olsa da belirtiden sayamıyorum
Tabi en önemli belirti adet gecikmesi duzenliyse eğer oradan anlayabilirsin

Arkadaşlar 5 gün geciktim son adet 14 Mart 3 gün önce artimed erken gebelik ile yaptım bisiy göremedim 2 gün önce albi kaset testte bisiy var gibi görünüyor ama bilemedim göğüs hassasiyetim var sarı beyaz akinti iştah artması sık idrar hatta bir iki gün önce sol bacagima vuran bir ağrı uyuyamadim heran adet olacam sandım ama yok adetim 2 gün önce yada 2 gün sonra olurdu hep lütfen yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250419_121843.webp
    IMG_20250419_121843.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar 5 gün geciktim son adet 14 Mart 3 gün önce artimed erken gebelik ile yaptım bisiy göremedim 2 gün önce albi kaset testte bisiy var gibi görünüyor ama bilemedim göğüs hassasiyetim var sarı beyaz akinti iştah artması sık idrar hatta bir iki gün önce sol bacagima vuran bir ağrı uyuyamadim heran adet olacam sandım ama yok adetim 2 gün önce yada 2 gün sonra olurdu hep lütfen yorumlar mısınız
Ben çizgi göremedim malesef

Back
X