Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Hayırlı olsun bebişiniz benimde 7 yaşında oğlum var buay korunmayı bıraktık bende bu takvimi kullanıyorum inşallah benimkide tutmuştur yumurta çatlamasına göre 6gun var regla adet dongume gorede 8 gün var acaba bende erken gebelik testi yapsam cikarmi
Adet tarihiniz bekleyin bence

c2a7769b-94c5-4f41-a54d-585c160d2469.jpeg
IMG_2198.jpeg

Kızlar benim testime de bakar mısınız adetleri. Çok düzensiz olduğu için geçti mi geçmedmi bilmiyorum bu ay 2.yumurtlamayı gördüm 7veya 8gün geçti yumurtlama üzerinden

Lütfen benim testime de bakın kizlar noluurr birinci testim markasini hatırlamıyorum ama ikinci test prodüktör ve üçüncü test freely hepsi erken gebelik testi bunları bugün yaptim çizgiler hemen çıktı. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. Adet tarihimi bilmiyorum çok düzensiz ama bu ay c life kulland.yumurtlamami takip ettim 23 26 qrasi gibi yumurtlama olmustu. Akıntı bel kasık ağrısı var

Eklentiler

• 1000043642.jpg
    1000043642.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 1000043643.jpg
    1000043643.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 1000043644.jpg
    1000043644.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
Lütfen benim testime de bakın kizlar noluurr birinci testim markasini hatırlamıyorum ama ikinci test prodüktör ve üçüncü test freely hepsi erken gebelik testi bunları bugün yaptim çizgiler hemen çıktı. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. Adet tarihimi bilmiyorum çok düzensiz ama bu ay c life kulland.yumurtlamami takip ettim 23 26 qrasi gibi yumurtlama olmustu. Akıntı bel kasık ağrısı var
Offff benimde böyle koruma çizgisimi değil mi belli değil ♥️

İşte bu teste göre var gorunuyor bence çizgi gayet net. Canım benim yarin öbür gün aynı markayla tekrar dene bence. Ama bu testi atma sakın. İkisini karsilastir. Bundan daha koyu çıkar zaten pozitifse. Yani ben kendi kendime kontrolü böyle yapıyorum. Ama testlerde de aynı marka aynı idrar da bile değişiklik çıkıyor. Başka bir yolu olabilse keşke ogrenmenin kan testi dışında.😔 Ve en önemlisi kendi kendini yiyip bitirme. Bebislerimiz bence geleceği zamanı ve saati bekliyor🤗🤗

Merhaba sizin ne oldu durumunuz

Merhaba bugün kan testine gidecektim ama pazar olduğu icin çıkamadım. Yarın gidicem inşallah

Merhabalar hanımlar, adet günüme az kaldığını farkettim(uygulama pazar gösteriyor) ve dünden beri karnım ve sırtım ağrıyor 😣 Evde sadece kaset test varmış sabah denedim. Silik çizgi çıktı fotosunu koydum. Geçen ay erken gebelik testi yalancı pozitif vermişti o yüzden şu an ümitlenmiyorum ama kaset testte daha zor oluyor pozitif gözükmesi diye biliyorum. Yarın sabah yapmak için erken gebelik testi aldım, ama yine de size danışayım dedim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
IMG_2237.jpeg

Merhabalar hanımlar, adet günüme az kaldığını farkettim(uygulama pazar gösteriyor) ve dünden beri karnım ve sırtım ağrıyor 😣 Evde sadece kaset test varmış sabah denedim. Silik çizgi çıktı fotosunu koydum. Geçen ay erken gebelik testi yalancı pozitif vermişti o yüzden şu an ümitlenmiyorum ama kaset testte daha zor oluyor pozitif gözükmesi diye biliyorum. Yarın sabah yapmak için erken gebelik testi aldım, ama yine de size danışayım dedim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Eki Görüntüle 3522020
Bende 3 gün önce kaset test yaptım silik çıktı ama ondan sonra 2 test daha yaptım erken gebelik onlar negatif çıktı yarın tekrar yapıcam adetime iki gün kaldı aslında ama işte tutamıyorum kendimide daha öncede düşük yaşadığım için umutlanmıyorum kafam allak bullak oldu testi ekleyim hatta görebilcekmisiniz acaba siz silik çizgiyi ben hayal mi görüyorum diye düşünüyorum

Eklentiler

• C2144B02-BD34-4531-A0A6-4A37B115EC19.jpeg
    C2144B02-BD34-4531-A0A6-4A37B115EC19.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 17522088-ACE9-4F01-BD95-0675B19E5581.jpeg
    17522088-ACE9-4F01-BD95-0675B19E5581.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba bende sabah test yaptım 5 dakika içinde böyle hafif silik çıktı 15 gün öncede çatlatma iğnesi vurulmuştum dün akşam erken gebelik testi yaptım o çıkmadı ondan önce ki gün yapmıştım yine silik çıkmıştı o testin sıkıntılı olduğunu söylediler bende ümit etmemiştim ama bu sabah böyle çıktı sizce olabilir mi ümitlenmek istemedim ama 😃
IMG_8393.jpeg

Bende 3 gün önce kaset test yaptım silik çıktı ama ondan sonra 2 test daha yaptım erken gebelik onlar negatif çıktı yarın tekrar yapıcam adetime iki gün kaldı aslında ama işte tutamıyorum kendimide daha öncede düşük yaşadığım için umutlanmıyorum kafam allak bullak oldu testi ekleyim hatta görebilcekmisiniz acaba siz silik çizgiyi ben hayal mi görüyorum diye düşünüyorum
Hangi marka test bu first mi benimde aynı böyle çıktı erken gebelik negatif çıktı sonucunuz ne oldu

Kızlar yarın adet günüm dayanamadım bir test daha yaptım. Silik çizgi artık görünüyor ama pembe değil. Kuruma çizgisi mi bu yoksa var mı bir şeyler🥲🥲 adet belirtilerim de var, sırtım ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Psikolojim berbat oldu şu an
IMG_2270.jpeg

X