- 27 Ocak 2024
- 82
- 18
- 27
Evet verecegim yarin da pzrtesi cikar ancaVar tabii hayırlı olsun inşaallah hamilesin yarın hemen kan verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet verecegim yarin da pzrtesi cikar ancaVar tabii hayırlı olsun inşaallah hamilesin yarın hemen kan verin
Aynı günde cikmiyormu ki yarın testinizide tekrarlayın gecikmeniz oldumuEvet verecegim yarin da pzrtesi cikar anca
Adet tarihiniz bekleyin benceHayırlı olsun bebişiniz benimde 7 yaşında oğlum var buay korunmayı bıraktık bende bu takvimi kullanıyorum inşallah benimkide tutmuştur yumurta çatlamasına göre 6gun var regla adet dongume gorede 8 gün var acaba bende erken gebelik testi yapsam cikarmi
Canım sonucun ne oldu merak ettikidrari damlatir damlatmaz cikti var dimi
Negatif cikti sonuccCanım sonucun ne oldu merak ettik
Bende bugün kimyasal olduğunu öğrendimNegatif cikti sonucc
Offff benimde böyle koruma çizgisimi değil mi belli değilLütfen benim testime de bakın kizlar noluurr birinci testim markasini hatırlamıyorum ama ikinci test prodüktör ve üçüncü test freely hepsi erken gebelik testi bunları bugün yaptim çizgiler hemen çıktı. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. Adet tarihimi bilmiyorum çok düzensiz ama bu ay c life kulland.yumurtlamami takip ettim 23 26 qrasi gibi yumurtlama olmustu. Akıntı bel kasık ağrısı var
Resim var mı canimOffff benimde böyle koruma çizgisimi değil mi belli değil
Merhaba sizin ne oldu durumunuzLütfen benim testime de bakın kizlar noluurr birinci testim markasini hatırlamıyorum ama ikinci test prodüktör ve üçüncü test freely hepsi erken gebelik testi bunları bugün yaptim çizgiler hemen çıktı. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. Adet tarihimi bilmiyorum çok düzensiz ama bu ay c life kulland.yumurtlamami takip ettim 23 26 qrasi gibi yumurtlama olmustu. Akıntı bel kasık ağrısı var
Bende 3 gün önce kaset test yaptım silik çıktı ama ondan sonra 2 test daha yaptım erken gebelik onlar negatif çıktı yarın tekrar yapıcam adetime iki gün kaldı aslında ama işte tutamıyorum kendimide daha öncede düşük yaşadığım için umutlanmıyorum kafam allak bullak oldu testi ekleyim hatta görebilcekmisiniz acaba siz silik çizgiyi ben hayal mi görüyorum diye düşünüyorumMerhabalar hanımlar, adet günüme az kaldığını farkettim(uygulama pazar gösteriyor) ve dünden beri karnım ve sırtım ağrıyor Evde sadece kaset test varmış sabah denedim. Silik çizgi çıktı fotosunu koydum. Geçen ay erken gebelik testi yalancı pozitif vermişti o yüzden şu an ümitlenmiyorum ama kaset testte daha zor oluyor pozitif gözükmesi diye biliyorum. Yarın sabah yapmak için erken gebelik testi aldım, ama yine de size danışayım dedim Eki Görüntüle 3522020
Hangi marka test bu first mi benimde aynı böyle çıktı erken gebelik negatif çıktı sonucunuz ne olduBende 3 gün önce kaset test yaptım silik çıktı ama ondan sonra 2 test daha yaptım erken gebelik onlar negatif çıktı yarın tekrar yapıcam adetime iki gün kaldı aslında ama işte tutamıyorum kendimide daha öncede düşük yaşadığım için umutlanmıyorum kafam allak bullak oldu testi ekleyim hatta görebilcekmisiniz acaba siz silik çizgiyi ben hayal mi görüyorum diye düşünüyorum