Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Merhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Merak ettim sonucunuzu

Kızlar sizce var mı? Aşırı bel agrısı yaşıyorum soş kasıgımda iğne batması var adetime 4 gün var bu testı 5 gün kala yaptım. 5 gün kala lahverengi lekelenmem oldu şimdi lekelenmede yok. Asırı tükürüğüm arttı. Sizce var mıdır birsey

Eklentiler

• e3ea2b4d-b632-4330-8ed7-bc1403627cb2.jpeg
    e3ea2b4d-b632-4330-8ed7-bc1403627cb2.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar sizce var mı? Aşırı bel agrısı yaşıyorum soş kasıgımda iğne batması var adetime 4 gün var bu testı 5 gün kala yaptım. 5 gün kala lahverengi lekelenmem oldu şimdi lekelenmede yok. Asırı tükürüğüm arttı. Sizce var mıdır birsey
Reglin gecikince testi tekrarlamalısın hafif çizgi var gibi canım 😇❤️

Bende 3 gün önce kaset test yaptım silik çıktı ama ondan sonra 2 test daha yaptım erken gebelik onlar negatif çıktı yarın tekrar yapıcam adetime iki gün kaldı aslında ama işte tutamıyorum kendimide daha öncede düşük yaşadığım için umutlanmıyorum kafam allak bullak oldu testi ekleyim hatta görebilcekmisiniz acaba siz silik çizgiyi ben hayal mi görüyorum diye düşünüyorum
Hafif bir çizgi var görünüyor ama anlayamadığım durum önce pozitif sonra nasıl negatif olabiliyor , bende buna benzer bir durum yaşadım. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten

Hafif bir çizgi var görünüyor ama anlayamadığım durum önce pozitif sonra nasıl negatif olabiliyor , bende buna benzer bir durum yaşadım. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten
Kaset test yalancı sonuç vermiş ne yazık ki erken gebelikler doğruymuş hastalandım

Hadi inşallah canım yaa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 adet günüm yarın, daha gecikme olmadığı için çok koyulaşmadı heralde. Ama bu normal test, erken gebeliği sabah yapacağım bakalım o ne gösterecek 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 tabi adet olmazsam sabaha kadar 🥲🥲
Olmazsın inşallah canım benim sabah yaptığın testi de paylaşırsın bizimle 🥰 dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🥰❤️

Olmazsın inşallah canım benim sabah yaptığın testi de paylaşırsın bizimle 🥰 dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🥰❤️
Günaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artık 😓 sanırım yok ama bakalım bugün adet olacak mıyım ona göre anlayacağız, adetim düzenlidir geç gelmez. Testi de koyuyorum ama görünmüyor fotoda pek
IMG_2272.jpeg

Günaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artık 😓 sanırım yok ama bakalım bugün adet olacak mıyım ona göre anlayacağız, adetim düzenlidir geç gelmez. Testi de koyuyorum ama görünmüyor fotoda pekEki Görüntüle 3524497
bir önce ki yaptığınız freely strip test yalancı silik çizgi gösteriyor

X