• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Benimde hem belim ağrıyor hem de çok kremsi beyaz akıntım var bakalım 🤍💜
Benim de hayatımda ilk defa bu ay sarı akıntım oldu korktum hatta görünce ne oluyor diye. Ama üşütmüş olabilirim diye direk moda girmiyorum. Hala da devam ediyor beyaz sarı arası. Ama şu an adet olacakmışım gibi hissediyorum belirtilerden. Bakalım bir kaç güne öğreniriz ikimiz de 🙏🏻🙏🏻

Benim de hayatımda ilk defa bu ay sarı akıntım oldu korktum hatta görünce ne oluyor diye. Ama üşütmüş olabilirim diye direk moda girmiyorum. Hala da devam ediyor beyaz sarı arası. Ama şu an adet olacakmışım gibi hissediyorum belirtilerden. Bakalım bir kaç güne öğreniriz ikimiz de 🙏🏻🙏🏻
Bakalım yoksa da bir an önce adet gelsin istiyorum ki önümüzdeki ayları değerlendirelim🙃

Beklemek lazım derken ben dayanamadım 2 test daha aldım. Birini yaptım akşam 7’de, çizgi koyulaştı öncekine göre. 5. Dakikadaki halini koyuyorum. Var mı acaba yaaaa 🫣🫣🫣🫣
IMG_1994.jpeg

Onu da sabah yapayım dedim canım sanki 1 tane vardı kaset, erken olandan da yapacağım sabah bakalım değişecek mi 🫣🫣
İnşallah gönlündeki olur canım ama bu şekilde sürekli test yapmak ben de aynı şekilde bu arada sen eleştirmek için asla söylemiyorum ben de belki bir 10 tane test yapmışımdır gerçekten psikolojimizi çok etkiliyor yani o silik çizgiler var leoparası çıkanlar belirgin çıkanlar bozuklar doğrular yanlışlar hepsi birbirine karışıyor ve inanılmaz bir psikolojiye sokuyor İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelikleriniz olur ve bu süreci çok uzatmadan İnşallah geçeriz sabah görüşürüz ben de yarın test alıp sabah test yapacağım 😊

Evet yaa kesinlikle katılıyorum ama meraktan engel de olamıyorum kendime. Yaklaşık 1 haftadır kendime engel oluyordum. Regl yaklaştıkça heyecan yaptım başladım yine testlere. Bakalım sabaha güzel haberlerimiz olsun birbirimizle paylaşalım canım. Dualarım isteyen herkesle 🙏🏻🙏🏻

Evet yaa kesinlikle katılıyorum ama meraktan engel de olamıyorum kendime. Yaklaşık 1 haftadır kendime engel oluyordum. Regl yaklaştıkça heyecan yaptım başladım yine testlere. Bakalım sabaha güzel haberlerimiz olsun birbirimizle paylaşalım canım. Dualarım isteyen herkesle 🙏🏻🙏🏻
İnsallah canım yaaaa 🤍💜🤍💜

Adete bir hafta kala kaset deste çıkarma mı gebelik varsa

Back