- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.474
Bak aslında video izlemekte bir sıkıntı yok, aldatmak denemez, eşin neden sıkıntı var gibi suçu sana atıyor biliyor musun? Çünkü bu normal birşey dese, hadi beraber izleyelim diyeceksin, öyle bir ihtimal var. Ve paşa bey başka birinin vücudunu görmene, hele hele de kıyas yapacak olma ihtimaline katlanamaz. Videodaki adamları görürsen gözün açılacak, onun max 10 dk lık performansı sana yetmeyecek, onların partnerlerine yaptığı muameleden isteyeceksin, seni şişme bebek gibi kullanamayacak. Sahi, hiç orgazm oldun mu canım sen?Aman insalh olmasın bir üzüntü daha kavga daha istemiyorum
Ya adamda ahım şahım bir libido yoksa, istersen dolabı iç çamaşırları ile, fantazi kostümler ile doldur, faydasız. O kadar beceri yok zaten adamda, bir de sağ eline öyle bir alışmış ki, vajina tat vermiyor artık.Yavrum boş işler boş talepler bunlar. Seni seven adam en paspal hâlinle, temizlik yaparken saçın başın dağınık, oversize t shirt içindeyken bile azar. NET.
Zaten bana da vermedi kiYaşınız mı küçük, gözünüz mü kapalıkıracak bir şeyde yazmak istemiyorum. Normal insanlar iş yerindeki kızların tiktok hesaplarını kıyafetlerini merak ettiği için takip etmez. Bu adam güven vermedi bana.
Asil kadın mevzusunda bitti bu mevzu susarkadaşlar sakin kız küçük tavsiye istedi verdim ki bunu her kadın önce kendisi için yapar.kocaya kul köle olunmaz bu yürüşte en önde ben yürürüm.
Evet oldum tabikiBak aslında video izlemekte bir sıkıntı yok, aldatmak denemez, eşin neden sıkıntı var gibi suçu sana atıyor biliyor musun? Çünkü bu normal birşey dese, hadi beraber izleyelim diyeceksin, öyle bir ihtimal var. Ve paşa bey başka birinin vücudunu görmene, hele hele de kıyas yapacak olma ihtimaline katlanamaz. Videodaki adamları görürsen gözün açılacak, onun max 10 dk lık performansı sana yetmeyecek, onların partnerlerine yaptığı muameleden isteyeceksin, seni şişme bebek gibi kullanamayacak. Sahi, hiç orgazm oldun mu canım sen?
Nasıl bir şeydi?Evet oldum tabiki
Hatani kabul et ve neden baktığı ni şöyle dedigimde de ben bakmadım sus kapat konuyu fln diyor üzüldüğümü çok belli ettiğim ve agladigim için geldi yanıma ve bana bunları söyledi işte performans bekliyorum falan filanEee yani? Onun sözü mü doğru?
Sen kavga patırtı olmasin diye inanmak istiyorsan ok. Biz ne yapabiliriz artik?
Yaşadığım şey ilişkide ileri derece de zevk vajinada nem heyecan titreme zevk işteNasıl bir şeydi?
Anlatiyoruz ama anlamiyorsun. Yarin bir gün seni aldatir ve bahanesi de "sen yeterince cekici degilsin/zevk vermiyorsun" gibi şeyler olur.Hatani kabul et ve neden baktığı ni şöyle dedigimde de ben bakmadım sus kapat konuyu fln diyor üzüldüğümü çok belli ettiğim ve agladigim için geldi yanıma ve bana bunları söyledi işte performans bekliyorum falan filan
Tamam şimdi benim çekici olmam yetrince zevk vermek istemem yanlış mı yani ben ugrasmiyim miAnlatiyoruz ama anlamiyorsun. Yarin bir gün seni aldatir ve bahanesi de "sen yeterince cekici degilsin/zevk vermiyorsun" gibi şeyler olur.
Sen sadece kendin olacaksın canın ne isterse onu yapacaksın. 23 yaşında çocuk gözü kapalı olsa seks yapar yani azdırılma ihtiyacı olmaz.Tamam şimdi benim çekici olmam yetrince zevk vermek istemem yanlış mı yani ben ugrasmiyim mi
Tabii ki bakimli ol, süslen ama bunu yalnizca ona zevk vermek icin yapma. Yani bunu gorev edinme.Tamam şimdi benim çekici olmam yetrince zevk vermek istemem yanlış mı yani ben ugrasmiyim mi
Of dimi ya testosteron bombasi olurlar. Üniversite gençlerinin yaşı işte.Sen sadece kendin olacaksın canın ne isterse onu yapacaksın. 23 yaşında çocuk gözü kapalı olsa seks yapar yani azdırılma ihtiyacı olmaz.
Tamam doğru söylüyorsun teşekkür ederimTabii ki bakimli ol, süslen ama bunu yalnizca ona zevk vermek icin yapma. Yani bunu gorev edinme.
Diyelim ki bir seyler yaptin. Bir sure sonra yeniden daha fazlasini talep etti. O zaman o daha fazlasini yapma. Cunku o talepler hic bitmeyecek.
Her "hatasinin" arkasindan seni bir "eksiklikle" suçlamasina izin verme.
Karisiyla sevismek isteyen adam kıl olsa da sorun etmiyor, paçalı don giyse de. Bunu asla unutma.
Ekstra bir sorun yoksa 40+ ihtiyaç duyar tahrik edilmeye bence. O da monotonlaşan iliskilerde. Yani ne bileyim onbeş yirmi yıllık evliyse.Of dimi ya testosteron bombasi olurlar. Üniversite gençlerinin yaşı işte.
Demek ki monotonlasmis o zmn ilişkimiz videoları tahrik olmak için izliyor o zamanEkstra bir sorun yoksa 40+ ihtiyaç duyar tahrik edilmeye bence. O da monotonlaşan iliskilerde. Yani ne bileyim onbeş yirmi yıllık evliyse.
Yani bi düşün bakalım, sen ondan ne kadar memnunsun? Kendisi kusursuz mu? Vücudu güzel ve güçlü mü? 40 dk dik durabiliyor mu? Penisini iyi kullanabiliyor mu?Tamam şimdi benim çekici olmam yetrince zevk vermek istemem yanlış mı yani ben ugrasmiyim mi
Ayni fikirdeyim. 40 yasinda yeni iliskiye baslayan biri bile ekstra bir seye ihtiyaç duymayabilir saglik sorunu yoksa.Ekstra bir sorun yoksa 40+ ihtiyaç duyar tahrik edilmeye bence. O da monotonlaşan iliskilerde. Yani ne bileyim onbeş yirmi yıllık evliyse.
Ay Siz çok yaşayın gülmekten öldümAkrobatik hareket derken yüksekten atlama falan olabilir mi , mesela yatak başlığına çıkıp hoopppp solucanın üzerine atlayın, vucut corabi giyip yılan gibi ayaklardan başlayıp yukarı doğru süzülün, topuklu ayakkabı giyip yemek masasının altından küçük enişteyi dürtükleyin azdırmak için, mini etek giyip altına don giymeyin karşısında bacak bacak üstüne atın geniş açıyla , arada ufaklığı avuçlayıp hehh çok şükür yerindeymiş bi yoklayayım dedim diyin daha da yoruldum aman
AaaaaaDemek ki monotonlasmis o zmn ilişkimiz videoları tahrik olmak için izliyor o zaman