Erkekler yatakta ne ister

21 yaşındasın daha, eşin yaşça büyük yüksek ihtimal.
Eşiniz kendi yanlışlarını senin üzerinizden kapatmaya çalışıyor, ona olan duygularını kullanıyor.
İyi niyetli olsa bunu video izlemesine bağlamadan söylerdi bazı şeyleri ve doğru düzgün bir üslupla. Bak kendi suçsuz olmuş, seni birşeylere mecbur bırakmış sözleriyle.
İyi taktik.

Öncelikle her istedigini yapsan sex prof u bile olsan o adam o videoları izlemeye devam edecek içinde var çünkü adamın. ha sen diyorsan ki ben karşı tarafı tatmin ettikçe kendim de tatmin oluyorum geri dönüşü oluyor o zaman yap istenilen şeyleri, açıkcası her insan karşısından bişeyler bekler bende istemem sürekli ilişki bana bırakılsın hep ben yöneteyim. Öneriye gelince çocugu uyutunca giyin hazırlan güzelce sür rujunu güzel Bi parfüm saçları aç git adamın yanına zaten seni kapıdan görünce kıvama gelir o otur kucagına öpüş koklaş kulagına onu özlediğini ne kadar arzuladıgını fısılda kulak memesinden ufak bi ısırık emcükleme arası bi hareket yap Ay ne anlatıyorum ben ya bunlar da böyle anlatınca bi garip oluyor neyse başka Bi gün adam işten geleceği saat belliyse kapıda karşıla güzel Bi gecelik giyinip sar kollarını boynuna ufak ufak öpücük ver gerisi gelir.. Yatakta baskın olmanı istiyor ki bu normal bende pasif birini istemem arzulandigım belli olsun isterim farklı pozisyonlar deneyin sen alttaysan adamı alta al üste çık oral sex tercih ediyorsan yapabilirsin genelde karşı koyamazlar, ilişki sırasında konuşmak gerçekten etkiliyor bana göre kulagına fısılda yani biraz öv adamı zevk aldıgını ifade eden şeyler söyle onu istedigini söyle ama öyle uzun uzun değil kısa ve kesik kesik bir iki defa yapınca devamı geliyor açılıyorsun,adam duştayken yanına gir köpükler gibi yapıp yavaşça okşa vücudunu sonra aşagılara kay orayla oyna,ay daha çok anlatılacak yapılacak şey var da o kadarını da anlatamam yeterince özel bilgiler verdim gibi ama net olarak söylüyorum videolar ile senin bi alakan yok adam bunları sana baglayıp seni ezmiş ama sorun onun karakteri

Eşim 23 yaşında evet yazılanlara göre öyle görünüyor ben nasıl düşünemedim bunu aslında sevinmiştim yanlış dusunmusum demek ki

Çok teşekkür ederim harikasınız okurken ben bile etkilendim

Ama gururunu kırmamak için söylemedim sana şimdi söylüyorum dedi ben de dedim keşke daha önce söyleseydin aramızda hallederdik dedim ve sustu sonra bişey demedi anlamadım

Çünkü daha cok küçüksün. Küçücük evlenmişsin.
Bazı çakal erkekler kolay manipule edebilmek için kendi tabirlerince "gözü açılmamış" kız arıyorlar ki rahat rahat at koştursunlar. Hayat deneyimin olsa, biraz olgun olsan bunun manipülasyon olduğunu anlardın.

Ama gururunu kırmamak için söylemedim sana şimdi söylüyorum dedi ben de dedim keşke daha önce söyleseydin aramızda hallederdik dedim ve sustu sonra bişey demedi anlamadım
Ne alakası var
Bakın şimdi gururunuz kırılmamış bilakis açık konuştuğu için mutlusunuz.
Gurur kırılacak bir sey yok, eşler birbiriyle düzgünce konusup isteklerini dileklerini gayet söyleyebilir. Söyleyebilirmiş yani şimdi söylediği gibi
Bunu şöyle kadınsın böyle kadınsın diyerek yapsaydı gurur kırılması olurdu.

kendine güzel iç giyimleri al her zaman bakımlı ol.basit kadın olma,asil kadın ol. eşinin video alışkanlığı muhtemelen ergenlikten kalmadır.bunun günahını sana vuruyor. kabul etme bunu
Basit kadın olma ne demek?

Bu sitede kadinlara gercekleri yazdığımız zaman "kadin kadinin düşmanıdır" tayfası geliyor ama asıl düşmanlık bu;
Hemcinsine "kendi cinsinin basitlerinden olma" demek...

Basit kadın olma ne demek?

Bu sitede kadinlara gercekleri yazdığımız zaman "kadin kadinin düşmanıdır" tayfası geliyor ama asıl düşmanlık bu;
Hemcinsine "kendi cinsinin basitlerinden olma" demek...
yani kocana köle olma anlamında dedim

kendine güzel iç giyimleri al her zaman bakımlı ol.basit kadın olma,asil kadın ol. eşinin video alışkanlığı muhtemelen ergenlikten kalmadır.bunun günahını sana vuruyor. kabul etme bunu
Ben kavga etmek tartışmaktan yoruldum video izlemesi de tamam kabul edilir bişey değil ama konuşunca halledebilirim diye bu yolu denedim kabul etmeyip napiyim ki tartışma icerisine girsem boşanmaya gideriz ve konu Bosanma derecesinde gelince hemen inkar eder kendimi öldürürüm vs cümleler kurar seni çok seviyorum der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…