Erkekler yatakta ne ister

Demek ki monotonlasmis o zmn ilişkimiz videoları tahrik olmak için izliyor o zaman
Videolara açıklamam yok neden izler bilemem çok sebebi olabilir. Belki de hemen ereksiyon olamıyordur diyorum kırmızı rujla azdır dediği için. Akrobatik hareketler istediği için.

Evet ama biz ona cinsel anlamda mutlu etmek diyelim o biri değil benim eşim bu yüzden çok önemli
Canım benim sen şimdi yardım istiyosunda, seni topa tutarlar söylemedi deme, yok işte sen neden kocanin istediklerini yapacaksın yok sen kolemisin gibilerinden. Çok sexi iç çamaşırlar satın almaya başlayabilirsin mesela shein appini indir orda çok güzel şeyler var

Cinsel hayatinizla ilgili bilgi verir misin biraz? Ereksiyon sorunu var mi, erken bosalma var mi, orgazm olabiliyor musun?

Tahrik olmaya ihtiyaç duyuyor işte niye beni a0zdi yani bir sağlık sorunu yok
Sen ne yaparsan yap istemedigin seyleri yapip sana bir kusur bulmaya devam edecek. O sebeple kendi canının istedigini yap. Onun icin bir çabaya sokma kendini. Çünkü yetmeyecek ona.

Bunları zorundaymış gibi yaparsan zaten üzerinde emanet durur. İçinden geldiği gibi davran. Eşim akrobatik hareketlerle bana yaklaşsa ay üf gt be slk şy derim istek falan gelmez.
canın istediğinde yakınlaş güzel giyin süslen püslen tamam bunlar güzel olur ama içinden gelerek yapacaksan yap.

Ben eski konulara bi baktım. Boşanmak bile istemişsiniz bi dönem. Ben ilişkilerin o noktaya gelip de düzelebileceğine inanmıyorum. Birbirimizi seviyoruz tantanalarını bence bırak. Ya bi rutin dahilinde kabulleneceksin bu evliliği ya da boşanacaksın. Daha da güzelleştirmek, heyecanlandırmak seçeneklerde görunmüyor.

İçimden gelerek yapıyorum zaten ama yine de video izlemekten vazgeçmiyor modum düştü biraz yazılanları okuyunca

Boşanmak istedim evet ve bırakmadı ailem de bozan arkandayız demedi zaten hamileydim mahkum Muş gibi oldum çocuğu bababsiz bırakacak kötü bı anne gibi hissettim kendimi yapamadım ve yine hâlâ yapamıyorum boşanmak istesem de çocuğuma kıyamıyorum ne zaman kavga etsek ben ağlasam aklıma kızım gelir

Fantazi diğer adıyla fantezi guzeldir. Yapılması renk katar. Ama sizinle güzelce sevişmesi için illa ki kırmızı ruj ya da şekşi kıyafetlere ihtiyacınız olmamali. Sizin performansinizi beğenmemiş de karşıdaki kim
Dans eden kadinlar ne ya bir de. Onlar oynarken sizi hayal etmesi

Anladım tamam tekrar bir konuşmayı deniycem o zmn yada bitecek se bitsin benden sonra kime bakıyor kimle yatıyor umurmda olmaz keşke buraya girip bunları yazma gereği duyacak bir evliligim olmasaydı yaptıklarına üzülmekten se yokluğuna üzülürüm diyorum ama çocuğum o an gözlerime öyle bir bakıyor ki

Cinsel ilişkide uyum varsa vardır, yoksa yoktur.
Eşinizin size şunları şunları yap ultimaton vermesi mantıksız. O sizden daha tecrübeliyse öğretsin o zaman. Akrobatik hareketler meselesine gelince çoğu pozisyonda erkek daha aktiftir. Siz kendinizi kasabilirsiniz, bu da daha sık bir vajina uyarımı yapar ve karşılıklı olarak daha fazla zevk almanızı sağlar.
Sex zamanla öğrenilen bir şeydir. Karşılıklı arzu ile de daha verim alınır. Öyle rujla, etekle filan olacak kadar yüzeysel bir olay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…