Bilemiyorum bazı erkekler böyle demek ki oda bana denk geldiFantazi diğer adıyla fantezi guzeldir. Yapılması renk katar. Ama sizinle güzelce sevişmesi için illa ki kırmızı ruj ya da şekşi kıyafetlere ihtiyacınız olmamali. Sizin performansinizi beğenmemiş de karşıdaki kim
Dans eden kadinlar ne ya bir de.Onlar oynarken sizi hayal etmesi
Biraz görselliğe önem veriyor benim eşim güzel giyin şunu yap bunu yap çekici ol cilveli ol flnCinsel ilişkide uyum varsa vardır, yoksa yoktur.
Eşinizin size şunları şunları yap ultimaton vermesi mantıksız. O sizden daha tecrübeliyse öğretsin o zaman. Akrobatik hareketler meselesine gelince çoğu pozisyonda erkek daha aktiftir. Siz kendinizi kasabilirsiniz, bu da daha sık bir vajina uyarımı yapar ve karşılıklı olarak daha fazla zevk almanızı sağlar.
Sex zamanla öğrenilen bir şeydir. Karşılıklı arzu ile de daha verim alınır. Öyle rujla, etekle filan olacak kadar yüzeysel bir olay değil.
a a sen sus be .nasıl anlarsan anla ,sana yeterince vakit ayırdım hadi byAsil kadın mevzusunda bitti bu mevzu sus
Gerçekten üzüldüm ben konu boyunca. Anne olabilirsin ama hala çocuksun. Bi duruşun yok maalesef. Konu nasıl başladı nasıl bitiyor.Boşanmak istedim evet ve bırakmadı ailem de bozan arkandayız demedi zaten hamileydim mahkum Muş gibi oldum çocuğu bababsiz bırakacak kötü bı anne gibi hissettim kendimi yapamadım ve yine hâlâ yapamıyorum boşanmak istesem de çocuğuma kıyamıyorum ne zaman kavga etsek ben ağlasam aklıma kızım gelir
Asilliğimle susuyoruma a sen sus be .nasıl anlarsan anla ,sana yeterince vakit ayırdım hadi by
Olan oldu artık demek ki alnıma böyle yazılmış her kesin bir derdi var sıkıntısı var bu hayatta ve benim bebeğim sağ el parmakları eksik olarak dünyaya geldi asıl konu burda başlıyor aslında üzül ağla üzül ağla ben kendimden vazcegtim guzellikmis evlilik mış ya benim çocuğumu düşünmekten yemek yemeye vaktim olmadı şimdi burda böyle evlilik kurtarma çabaları fln hepsi boş ama napiyim ben eşime en başta inanarak hata yapmışım demek ki 1 kere yaptı başka yapmaz dedim ama 1 bakan 1 de 2 de 3 te bakıyor demek kiGerçekten üzüldüm ben konu boyunca. Anne olabilirsin ama hala çocuksun. Bi duruşun yok maalesef. Konu nasıl başladı nasıl bitiyor.Bu yüzden diyoruz ki belli bi yaşa gelmeden evlenmeyin. Keşke şunlar birilerine ders olsa.
Ben mi iticiyimBüyük ihtimalle banlanacagim ve bunu göze alarak yazıyorum yazdiklariniz ve siz çok iticisiniz.
Birileri kıskanmış
Yok anam, hastanelik olurum ben almıyım.Birileri kıskanmış
Diğer el parmakları tam mı? Sağ elde parmak yapısı var mı eksik olsa da?Olan oldu artık demek ki alnıma böyle yazılmış her kesin bir derdi var sıkıntısı var bu hayatta ve benim bebeğim sağ el parmakları eksik olarak dünyaya geldi asıl konu burda başlıyor aslında üzül ağla üzül ağla ben kendimden vazcegtim guzellikmis evlilik mış ya benim çocuğumu düşünmekten yemek yemeye vaktim olmadı şimdi burda böyle evlilik kurtarma çabaları fln hepsi boş ama napiyim ben eşime en başta inanarak hata yapmışım demek ki 1 kere yaptı başka yapmaz dedim ama 1 bakan 1 de 2 de 3 te bakıyor demek ki
Sol eli sağlıklı sağ eli baş parmak var işaret parmağı da var ama kısa digrleri de yokDiğer el parmakları tam mı? Sağ elde parmak yapısı var mı eksik olsa da?
Vah vah ama eğer troll değilsen epey safsin diyeyim.Siz böyle yazınca ben tüm gittim yani düzeltme isteği çabası bişey kalmadı ben de
NedenVah vah ama eğer troll değilsen epey safsin diyeyim.
Yazdim ya adamın bahanesi hepsi.Cakal herif
Bugün eşimle tekrar konuscam sence işe yarar mı bu son konuşmam olucak amaYazdim ya adamın bahanesi hepsi.Cakal herif
Bilemiyorum tatlım. Ne konuşucan akrobasi bitti felsefe mi yapacaksınız.Bugün eşimle tekrar konuscam sence işe yarar mı bu son konuşmam olucak ama
Ben de bilmiyorum en iyisi birakiyim artık böyle katlanabildigim yere kadarBilemiyorum tatlım. Ne konuşucan akrobasi bitti felsefe mi yapacaksınız.
Yengeç el mi ne deniyodu galiba. Parmağı olması çok güzel. Kendi isini pekâla görebilir. Allah hayırlı ömürler versin.Sol eli sağlıklı sağ eli baş parmak var işaret parmağı da var ama kısa digrleri de yok
Evet kullanabiliyor elini çok fazla olmasa da amin inşallahYengeç el mi ne deniyodu galiba. Parmağı olması çok güzel. Kendi isini pekâla görebilir. Allah hayırlı ömürler versin.