Adam ne istedigini söylemiş, onlari uygulayin.
Hareketli olmak icin oneri istiyorsaniz diyebilecegim tek sey hareketli olmaniz olur.Yatakta performans , azdirmak, daha çekici olmak daha hareketli olmak, akrobatik hareketler bunları nasl yapabilecgimi sordum daha etkileyici olmak bütün ihtiyacını daha güzel karşılamak için ne yapabilirim onu sordum
Evet ama biz ona cinsel anlamda mutlu etmek diyelimHareketli olmak icin oneri istiyorsaniz diyebilecegim tek sey hareketli olmaniz olur.
Akrobatik hareketler kisminda patladım
Amuda kalkabilirsiniz, şpagat açabilirsiniz.
Bu cümlem ciddidir. Kendinize saygi duyun biraz. Birinin "bütün ihtiyacini karşilamakla" görevli degilsiniz.
Hareketli olmak icin oneri istiyorsaniz diyebilecegim tek sey hareketli olmaniz olur.
Akrobatik hareketler kisminda patladım
Amuda kalkabilirsiniz, şpagat açabilirsiniz.
Bu cümlem ciddidir. Kendinize saygi duyun biraz. Birinin "bütün ihtiyacini karşilamakla" görevli degilsiniz.
Akrobatik hareket derken yüksekten atlama falan olabilir mi , mesela yatak başlığına çıkıp hoopppp solucanın üzerine atlayın, vucut corabi giyip yılan gibi ayaklardan başlayıp yukarı doğru süzülün, topuklu ayakkabı giyip yemek masasının altından küçük enişteyi dürtükleyin azdırmak için, mini etek giyip altına don giymeyin karşısında bacak bacak üstüne atın geniş açıyla , arada ufaklığı avuçlayıp hehh çok şükür yerindeymiş bi yoklayayım dedim diyin daha da yoruldum amanMerhabalar daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Önceki konumlarıma da bir göz atarsanız daha iyi anlarsınız beni burdaki bilgiler hep çok işime yaradı ve kendimi baya geliştirdim konum şu ki eşimle biraz aramız bozuktu 2 yıldir evliyim 1 kızım var 1.58 boy 59 kiloyum fiziği güzel bir kadınımama cinsellik konusunda yetersizim ve bugün eşimle konuştum eşim daha önce de yaptığı gibi dans eden kadın videoları na bakıyor demiştim ve buradan aldığım öneriler le eşimle konusmayi denedim kavga etmeden sakince ve sonuçta aldatma vs gibi bir durum olmadığı için affettim onu ve dün tekrar izlediğini gördüm ve kızdım söz verdigin halde neden baktın dedim inkar etti ve inanmazsınız ağladı seni çok seviyorum onlara bakarken bile seni hayal ediyorum çok güzelsin çok iyi bir insansın ama ilişkide iyi değilsin dedi bu duruma üzüldüm mü hayır çünkü halledilemeyeck bir şey değil sizin yardimlarinizla tabiki de canlarım daha açık konuscam burda biz bizeyiz ve kadın kadının dostudur eşim bana ben senden performans bekliyorum yatakta dedi sen hep benden bekliyorsun dedi kırmızı ruj sürüp yanıma gelmeni beni azdirmani istiyorum dedi daha çekici olmanı istiyorum dedi ilişkide daha hareketli olmanı istiyorum bana akrobatik haraketler yapmanı bekliyorum dedi akrobatik haraket ne onu bile bilmiyorum ilişki sırasında benimle konuş dedi ama ne konuscam nasıl konuscam hiç bilmiyorum birde bazen emri vaki oluyorsun biraz daha rica edici olsan senin için herşeyi yaparım güzel karım benim dedi neden se mutluyum bugün eşimle uzun uzun konuştuğum için ve bana güzel şeyler de söylediği için ve ben de onu yatakta çok mutlu etmek istiyorum bana yardım eder misiniz? eşimi baştan cikarmak için neler yapabilirim sürekli beni arzulamasini nasıl sağlarım fikir ve önerileriniz benim için çok ama çok önemli
Bu iyiydi teşekkür ederimAkrobatik hareket derken yüksekten atlama falan olabilir mi , mesela yatak başlığına çıkıp hoopppp solucanın üzerine atlayın, vucut corabi giyip yılan gibi ayaklardan başlayıp yukarı doğru süzülün, topuklu ayakkabı giyip yemek masasının altından küçük enişteyi dürtükleyin azdırmak için, mini etek giyip altına don giymeyin karşısında bacak bacak üstüne atın geniş açıyla , arada ufaklığı avuçlayıp hehh çok şükür yerindeymiş bi yoklayayım dedim diyin daha da yoruldum aman
Takma akılla olmaz evet ama ben fikir istedim bu ikisi çok frakli tavsiye değişik şeylerAy bi öğk diyesim geldi kocaya onlara bakıp seni düşünüyorum mu? Ay tamam izlesin sorgulamıyorum ne düşünüyosa da düşünsün. Kırmızı ruj sür beni azdır mı?
Bu işler takma akılla olmaz bence. Uyumsuzsanız asgari bi müşterekte buluşursunuz ilişkiyi bitiresiniz yoksa. Birilerinin birileri için bi şeyler yapması bana değişmek gibi geliyor. Biz kocana şöyle dokun diyecez öyle mi dokunacaksınız? Siz o detaya kadar fikir istiyorsunuz çünkü.
Yo aynıTakma akılla olmaz evet ama ben fikir istedim bu ikisi çok frakli tavsiye değişik şeyler
Ne yapacağımı ben de bilmiyorum galiba haklısınız yaptığı kötü evet ben de kızdım ettim tartıştım ama şu an için başka çarem yok duygusal anlamda birbirimize asigiz ve ben yapmak zorundaymis gibi hissediyorumNormalde eşlerin istekleri önemli ama siz eşiniz video izlemesin diye, gözü başka şeylerde olmasın diye niye suçu üzerinizde alıyorsunuz?
Ben bunda komik, eğlenceli birşey görmedim.
Adam video izlemesinin sebebi olarak sizi göstermiş, onları izliyorum ama seni hayal ediyordum demiş dalga geçer gibi siz burada öneri istiyorsunuz.
Aman hepsini uygulayın ki kocanızı video izlemek zorunda bırakmayın.
Tamam daha çok yapmaya gayret ederimOralı sever bak kesin onu dene
Siz böyle yazınca ben tüm gittim yani düzeltme isteği çabası bişey kalmadı ben deDuvardan duvara ip gerip elinizde bir sopa ile yürüyün.Adam akıllı işi biliyor videolara bakmanın bahanesini de kadına yüklemiş çakal.
Pki o senin görüşünYo aynı