- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Uzuuunca bir süre yorumlarini kobra muratın sesinden okurum artikiki de pantolon diksin mi sevişirken?
Ay sizin koca da tam manipülasyon ustasıBen kavga etmek tartışmaktan yoruldum video izlemesi de tamam kabul edilir bişey değil ama konuşunca halledebilirim diye bu yolu denedim kabul etmeyip napiyim ki tartışma icerisine girsem boşanmaya gideriz ve konu Bosanma derecesinde gelince hemen inkar eder kendimi öldürürüm vs cümleler kurar seni çok seviyorum der
O ne demek kiAy sizin koca da tam manipülasyon ustası
Ay ben çok üzüldüm bak şimdi. Yavrum ya. Gurur kırılacak bir şey yok. Arz talep meselesi de değil bu. Sevişe sevişe gelişeceksiniz şayet bu konuda toy iseniz. Hoş değil kocanın tavrı gerçekten. Herkes her şeyi denemiştir. Full süslenmeyi püslenmeyi de deli gibi sevişmeyi de. Ama burda sana oral yap diyolar çabalarım diyosun. Senin canın istemedikten sonra sabahaa kadar oral da yapsan tesiri olmaz komik durur. Senin canın istemek zorunda da değil. Evet karsılıklı istekler olabilir ama eşinin tavrı hoş değil ya.Ama gururunu kırmamak için söylemedim sana şimdi söylüyorum dedi ben de dedim keşke daha önce söyleseydin aramızda hallederdik dedim ve sustu sonra bişey demedi anlamadım
HastasıyımUzuuunca bir süre yorumlarini kobra muratın sesinden okurum artik
Evet haklısın ya ben ne düşünüyordum salak gibi hissettim kendimi baya kandirildimAy ben çok üzüldüm bak şimdi. Yavrum ya. Gurur kırılacak bir şey yok. Arz talep meselesi de değil bu. Sevişe sevişe gelişeceksiniz şayet bu konuda toy iseniz. Hoş değil kocanın tavrı gerçekten. Herkes her şeyi denemiştir. Full süslenmeyi püslenmeyi de deli gibi sevişmeyi de. Ama burda sana oral yap diyolar çabalarım diyosun. Senin canın istemedikten sonra sabahaa kadar oral da yapsan tesiri olmaz komik durur. Senin canın istemek zorunda da değil. Evet karsılıklı istekler olabilir ama eşinin tavrı hoş değil ya.
Yani pkları yiyip yiyip bir de üstüne seni suçlu hissettirme yeteneği var.O ne demek ki
Yani pkları yiyip yiyip bir de üstüne seni suçlu hissettirme yeteneği var.
Diycem.Deme öyle onu söyleme
Yavrucum niçin okuluna devam etmedin? Niye üniversite okumak istemedin? Şartlar uygun olmayabilirz yargılamıyorum. Ama uygun olan bir zaman elbet olur. Bir yerden başla.O ne demek ki
Farkederse burayı da yasaklar sana, gözünü açıyoruz diye. Hepimizin erkek olduğunu iddia eder, hepimiz seni yiycekmişiz gibi tavır yapar falan.Evet öyle olmuş
Akrobatik hareket derken yüksekten atlama falan olabilir mi , mesela yatak başlığına çıkıp hoopppp solucanın üzerine atlayın, vucut corabi giyip yılan gibi ayaklardan başlayıp yukarı doğru süzülün, topuklu ayakkabı giyip yemek masasının altından küçük enişteyi dürtükleyin azdırmak için, mini etek giyip altına don giymeyin karşısında bacak bacak üstüne atın geniş açıyla , arada ufaklığı avuçlayıp hehh çok şükür yerindeymiş bi yoklayayım dedim diyin daha da yoruldum aman
Diğer konunuza bunu yazmışsınız. Tanımadığı kadınların videosuna bakmakla bu aynı şey değil. İkisi de normal değil ama biri daha tehlikelibı kaç kez tiktokta çalıştığı iş yerindeki kızların profiline bakarken videolarına bakarken yakaladım sorduğumda da hiç bir aciklamasi yok tü özür diledi
Yasaklamaz bu konuda karışmazFarkederse burayı da yasaklar sana, gözünü açıyoruz diye. Hepimizin erkek olduğunu iddia eder, hepimiz seni yiycekmişiz gibi tavır yapar falan.
arkadaşlar sakin kız küçük tavsiye istedi verdim ki bunu her kadın önce kendisi için yapar.kocaya kul köle olunmaz bu yürüşte en önde ben yürürüm.iki de pantolon diksin mi sevişirken?
Aradaki fark nedir pekiDiğer konunuza bunu yazmışsınız. Tanımadığı kadınların videosuna bakmakla bu aynı şey değil.
Evet, iç çamaşırı bi bka yaramıyor, maymun iştahlıyı bunlarla tutamazsın.Yavrucum niçin okuluna devam etmedin? Niye üniversite okumak istemedin? Şartlar uygun olmayabilirz yargılamıyorum. Ama uygun olan bir zaman elbet olur. Bir yerden başla.
Her ay kendine iç çamaşırı takımı almak yerine kitap al oku. Açıköğretime yazıl. Diploma al, işin olsun. Boyle yaparsan bosanmaktan da korkmazsin.
İş yerindeki kadınların tiktok videosu dediğiniz şey yine dans videosu mu?Aradaki fark nedir peki
Hayır giyimini merak etmiş dışarda nasıl çalışırken nasıl diyeİş yerindeki kadınların tiktok videosu dediğiniz şey yine dans videosu mu?