Erkekler yatakta ne ister

Ay sizin koca da tam manipülasyon ustası

Ama gururunu kırmamak için söylemedim sana şimdi söylüyorum dedi ben de dedim keşke daha önce söyleseydin aramızda hallederdik dedim ve sustu sonra bişey demedi anlamadım
Ay ben çok üzüldüm bak şimdi. Yavrum ya. Gurur kırılacak bir şey yok. Arz talep meselesi de değil bu. Sevişe sevişe gelişeceksiniz şayet bu konuda toy iseniz. Hoş değil kocanın tavrı gerçekten. Herkes her şeyi denemiştir. Full süslenmeyi püslenmeyi de deli gibi sevişmeyi de. Ama burda sana oral yap diyolar çabalarım diyosun. Senin canın istemedikten sonra sabahaa kadar oral da yapsan tesiri olmaz komik durur. Senin canın istemek zorunda da değil. Evet karsılıklı istekler olabilir ama eşinin tavrı hoş değil ya.

Evet haklısın ya ben ne düşünüyordum salak gibi hissettim kendimi baya kandirildim

Yavrucum niçin okuluna devam etmedin? Niye üniversite okumak istemedin? Şartlar uygun olmayabilirz yargılamıyorum. Ama uygun olan bir zaman elbet olur. Bir yerden başla.

Her ay kendine iç çamaşırı takımı almak yerine kitap al oku. Açıköğretime yazıl. Diploma al, işin olsun. Boyle yaparsan bosanmaktan da korkmazsin.

Haha çok yaşayın emi

bı kaç kez tiktokta çalıştığı iş yerindeki kızların profiline bakarken videolarına bakarken yakaladım sorduğumda da hiç bir aciklamasi yok tü özür diledi
Diğer konunuza bunu yazmışsınız. Tanımadığı kadınların videosuna bakmakla bu aynı şey değil. İkisi de normal değil ama biri daha tehlikeli

Evet, iç çamaşırı bi bka yaramıyor, maymun iştahlıyı bunlarla tutamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…