Erkekler yatakta ne ister

O zaman direkt köle olma demelisiniz. Boyle derseniz desteklerim. Cok hak veririm. Herkes hak verir. Ama basit kadın tabiri hoş değil.
kendini erkek basitleştirirse basit erkek kadın basitleştirirse basit kadın olur benim gözümde.

Yatakta performans , azdirmak, daha çekici olmak daha hareketli olmak, akrobatik hareketler bunları nasl yapabilecgimi sordum daha etkileyici olmak bütün ihtiyacını daha güzel karşılamak için ne yapabilirim onu sordum
Bunları eşinize sorun. "Öğret bana" deyin; bundan daha seksi bir şey olmaz bir erkek için.
Yatakta konuş demiş ya (benim eşim de sever bunu ama bana da başta tuhaf gelirdi) önce kendi konuşsun mesela, siz onu dinleyin nelerden tahrik olduğunu anlar benzer şekilde konuşursunuz, sizi tahrik eden şeyleri de bulun ve ona söyleyin, ve bunları ondan isteyin, bu da hoşuna gider.
Akrobatik hareketmiş, kendi göstersin. (kendi yapamadığı hareketi de sizden istemesin bir zahmet, hiçbirimiz akrobat değiliz sonuçta ama sanırım daha hareketli olmanızı istiyor) Biz şimdi bilemeyiz herkesin hoşlandığı şey farklıdır. O yüzden eşinize sormanız lazım.
Siz güzel bir kadınsınız, kendinize güvenin.
Kadın videolarına bakmasına da çok takılmayın, çoğu erkek bakıyor.

Peki napcam duzelmez mi bu adam tüm sosyal medyaları ni kapattım sildim
Yaşınız mı küçük, gözünüz mü kapalı kıracak bir şeyde yazmak istemiyorum. Normal insanlar iş yerindeki kızların tiktok hesaplarını kıyafetlerini merak ettiği için takip etmez. Bu adam güven vermedi bana.

Teşekkür ederim moral olsun diye yazmış olman beni çok mutlu etti o senin güzelliğin eşime bu konuyu konuşurken daha açık konuş dedim ve bana onu da sen düşün kadın sensin dedi

Sosyal medya kapatmak nasil duzeltsin? Engellemek davranış değişikliğine sebep olmaz. Takıntıya sebep olur. Daha cok ister.
Evet aynen ben de böyle dedim eşime yazmak istedim sana bunu
Eşime sana yapma dediğim şeyleri yapman hoşuna mı gidiyor heyecan mı veriyor sana o yüzden mı yapiyorsun dedim kızarak tabiki alakası bile yok dedi

Evet aynen ben de böyle dedim eşime yazmak istedim sana bunu
Eşime sana yapma dediğim şeyleri yapman hoşuna mı gidiyor heyecan mı veriyor sana o yüzden mı yapiyorsun dedim kızarak tabiki alakası bile yok dedi
Eee yani? Onun sözü mü doğru?

Sen kavga patırtı olmasin diye inanmak istiyorsan ok. Biz ne yapabiliriz artik?

Teşekkür ederim moral olsun diye yazmış olman beni çok mutlu etti o senin güzelliğin eşime bu konuyu konuşurken daha açık konuş dedim ve bana onu da sen düşün kadın sensin dedi
tövbe tövbe. Ne deyim şimdi.
Giy bir liseli kız kıyafeti, altına da jartiyer, "öğret bana, öğretmenim" de. Ay ne bileyim.
kırmızı ruj demiş mesela, al ağzından böyle tüyoları. Ama buna karşılık siz de ondan bir şeyler isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…