Erkekler yatakta ne ister

Aman insalh olmasın bir üzüntü daha kavga daha istemiyorum
Bak aslında video izlemekte bir sıkıntı yok, aldatmak denemez, eşin neden sıkıntı var gibi suçu sana atıyor biliyor musun? Çünkü bu normal birşey dese, hadi beraber izleyelim diyeceksin, öyle bir ihtimal var. Ve paşa bey başka birinin vücudunu görmene, hele hele de kıyas yapacak olma ihtimaline katlanamaz. Videodaki adamları görürsen gözün açılacak, onun max 10 dk lık performansı sana yetmeyecek, onların partnerlerine yaptığı muameleden isteyeceksin, seni şişme bebek gibi kullanamayacak. Sahi, hiç orgazm oldun mu canım sen?

Yavrum boş işler boş talepler bunlar. Seni seven adam en paspal hâlinle, temizlik yaparken saçın başın dağınık, oversize t shirt içindeyken bile azar. NET.
Ya adamda ahım şahım bir libido yoksa, istersen dolabı iç çamaşırları ile, fantazi kostümler ile doldur, faydasız. O kadar beceri yok zaten adamda, bir de sağ eline öyle bir alışmış ki, vajina tat vermiyor artık.

Bak aslında video izlemekte bir sıkıntı yok, aldatmak denemez, eşin neden sıkıntı var gibi suçu sana atıyor biliyor musun? Çünkü bu normal birşey dese, hadi beraber izleyelim diyeceksin, öyle bir ihtimal var. Ve paşa bey başka birinin vücudunu görmene, hele hele de kıyas yapacak olma ihtimaline katlanamaz. Videodaki adamları görürsen gözün açılacak, onun max 10 dk lık performansı sana yetmeyecek, onların partnerlerine yaptığı muameleden isteyeceksin, seni şişme bebek gibi kullanamayacak. Sahi, hiç orgazm oldun mu canım sen?
Evet oldum tabiki

Eee yani? Onun sözü mü doğru?

Sen kavga patırtı olmasin diye inanmak istiyorsan ok. Biz ne yapabiliriz artik?
Hatani kabul et ve neden baktığı ni şöyle dedigimde de ben bakmadım sus kapat konuyu fln diyor üzüldüğümü çok belli ettiğim ve agladigim için geldi yanıma ve bana bunları söyledi işte performans bekliyorum falan filan

Hatani kabul et ve neden baktığı ni şöyle dedigimde de ben bakmadım sus kapat konuyu fln diyor üzüldüğümü çok belli ettiğim ve agladigim için geldi yanıma ve bana bunları söyledi işte performans bekliyorum falan filan
Anlatiyoruz ama anlamiyorsun. Yarin bir gün seni aldatir ve bahanesi de "sen yeterince cekici degilsin/zevk vermiyorsun" gibi şeyler olur.

Tamam şimdi benim çekici olmam yetrince zevk vermek istemem yanlış mı yani ben ugrasmiyim mi
Tabii ki bakimli ol, süslen ama bunu yalnizca ona zevk vermek icin yapma. Yani bunu gorev edinme.

Diyelim ki bir seyler yaptin. Bir sure sonra yeniden daha fazlasini talep etti. O zaman o daha fazlasini yapma. Cunku o talepler hic bitmeyecek.

Her "hatasinin" arkasindan seni bir "eksiklikle" suçlamasina izin verme.

Karisiyla sevismek isteyen adam kıl olsa da sorun etmiyor, paçalı don giyse de. Bunu asla unutma.

Tabii ki bakimli ol, süslen ama bunu yalnizca ona zevk vermek icin yapma. Yani bunu gorev edinme.

Diyelim ki bir seyler yaptin. Bir sure sonra yeniden daha fazlasini talep etti. O zaman o daha fazlasini yapma. Cunku o talepler hic bitmeyecek.

Her "hatasinin" arkasindan seni bir "eksiklikle" suçlamasina izin verme.

Karisiyla sevismek isteyen adam kıl olsa da sorun etmiyor, paçalı don giyse de. Bunu asla unutma.
Tamam doğru söylüyorsun teşekkür ederim

Tamam şimdi benim çekici olmam yetrince zevk vermek istemem yanlış mı yani ben ugrasmiyim mi
Yani bi düşün bakalım, sen ondan ne kadar memnunsun? Kendisi kusursuz mu? Vücudu güzel ve güçlü mü? 40 dk dik durabiliyor mu? Penisini iyi kullanabiliyor mu?

Akrobatik hareket derken yüksekten atlama falan olabilir mi , mesela yatak başlığına çıkıp hoopppp solucanın üzerine atlayın, vucut corabi giyip yılan gibi ayaklardan başlayıp yukarı doğru süzülün, topuklu ayakkabı giyip yemek masasının altından küçük enişteyi dürtükleyin azdırmak için, mini etek giyip altına don giymeyin karşısında bacak bacak üstüne atın geniş açıyla , arada ufaklığı avuçlayıp hehh çok şükür yerindeymiş bi yoklayayım dedim diyin daha da yoruldum aman🥳
Ay Siz çok yaşayın gülmekten öldüm 😂

X