Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

“Sen söyleyeceksin” demeyi ben de düşünüyorum.
Ben bunu bilerek ve içimde tutarak yaşayabileceğimi sanmıyorum.
Hatta bugünkü görüşmenin ses kaydını alacağım.

şimdi okudum ayrıca kardeşiniz aldığı tazminatı onlara vermeden açığa çıkarın olayı. bi b.k yediyse kendisi temizlesin annesine de parayı kendisi ödesin kadın.

Bu konuyu kardeşinize asker öncesi mutlaka açmanızı öneririm. Ayrıca bence yanınıza başka insan alarak değil birebir görüşün gelinle. Gerekirse kanıtlarınızdan söz edin. Böyle bir şeyi uzatmanın manası yok.
Yalnız ihanet eden kadından bahsederken öncesinde evlilik yapmış olmasını katmanız yersiz olmuş. İnsanlar evlenip boşanabilir, ikinci evlilik yapabilir. Yapılan ihanetin ve ahlaksızlığın boşanmakla ilişkisi yoktur.

Ne yapacagimi mi var.iyice arastirip ogreneceksin aslini.kayit varsa alacaksin.kardesine vereceksin.bosanma davasi acacak tazminatla beraber.evlilik sirasinda borclandim aile birligimizi itibarimizi zedeledi diyeceksiniz.bosanacak..sakın ha ustunu kapamayin.

Yazık yaa ne biçim kadınlar, adamlar bunlar. Bence önce kadınla konuşma. Daga sonra kılıf hazırlayabilir kardeşine söylerken.
Bence biran evvel kardeşini çağır konuş. Korkunun ecele faydası yok ne kadar geciktirirsen o kadar kötü. Yabancı birinden duyarsa çok daha gururu kırılabilir.
Böyle şeyler çok hızlı duyulur biliyorsunuz.
Allah kolaylık versin.

Ya kadına söyletin ya söyleyin. Böyle bir gerçek saklanır mı? Gizlenecek bir şey değil bu.

herkes bir tuhaf
adam size söylemiş kardeşiniz yerine siz bir aile dostuna söylemişsiniz kardeşiniz yerine aile dostu kardeşiniz yerine eşiyle konuşalım demiş..
ne yapacaksınız konuşup merak ettim.
pişmanım bir daha olmayacak derse kardeşiniz yerine siz mi affedeceksiniz aile dostuyla beraber?

Kadinla muhatap olmayin bence.hatta basta kardesin de bildigini caktirmasin.ortaklik vs ne varsa saglama alsin kendini oyle konussun.akillica davranin lutfen

Direkt kardeşinizle konuşun derim
Eşiyle konuşacaksınız çirkin durumlar yaşanacak,fazla müdahil olacaksınız
Kardeşinizle konuşun ve olaylara onun isteği doğrultusunda dahil olun
Tutar barışırlarsa yüzümüze bakacaksınız
Bu olaylar konuşulup karı kıca bakar yüzüne belki ama sizin içiniz kötü olur

Bugün sabah öğrendiğimden beri nefes alamıyor yaşamıyorum.
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
(Bu arada; kardeşimin eşi kardeşimden önce kısa bir evlilik yapmış. Ve bunu sadece annem babam ben ve kardeşim biliyoruz. Babam çok diretti istemedi hiç içine sinmemişti. Ve şimdi bu yaşananlar...)
Ben boyle birseyi kardesimden asla saklamam o kadin zaten iyi bi kadin degil hm evli adamla konusuuo hemde kendi evli tobe yarabbim kardesine hemen ackla bu kadin yine yapar cunki oncekide belki bu nedenle bitti

Aman nolur üstünü örtmeyin. Kardeşinizin böyle ahlaki değerden yoksun bir insanla ömür geçirmesi hatta ondan çocuk sahibi olması ne kadar doğru olur ?

kardeşinize vakit kaybetmeden direk söyleyin, affeder mi, boşanır mı onun bileceği iş, yanınızda akraba falan götürmeyin, aile arasında çözün olayı.

Önce bı kardeşinin eşiyle konuş doğruluğundan emin ol. Sonra kardeşine söyle. Tamam söylemek zor ama kardesin daha fazla kandirilmasin.
Dünyada her şey insan için. Kardeşin üzülür ama sonra unutur gider. Belki çok daha iyi biri çıkar sonra karşısına güzel bir hayatı olur ilerde. Ama gerçekse bir an önce soyle ki bu kadından kurtulsun

Buradaki yorumları okuduktan sonra önce kadınla konuşup konuşmamak konusunda tereddüte düştüm.
Belki de yanıma alacağım aile dostumuzla önce annemin ve kardeşimin yanına gidip konuşmalıyım.
Size garip geliyor olabilir bu kararsızlığım ama gerçekten ölü gibiyim. İnanamıyorum. Daha önce hiç böyle şeylerle karşılaşmadım.

Bence tek konusmayin tehlikli olablilir neler duyuyoruz ne cocuklar öldü boyle yasak asklar yuzunden ama kardesinize kesin soyleyin üstunu ortmeyin boyle biseyin

Back