- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
Senin zihniyetin zaten bu ki şaşırdık mı tabiki hayır.. Tüm mesajlarında da ne kadar temiz(!) evlenilesi bir kadın(buna emin değilim!) olduğunu da zaten gösterdin.. Maşallah tencere-kapak tamamlanmış eşinle de nerde evlendiniz hollanda da mı? Zira ülkemizde erkek erkekle evlenemiyo da o bakımdan soruyorumEŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazim
Bana da erkek uye gibi geldiSaldıran sedaaedaa34 adlı üyenin kadın olduğuna emin miyiz? Üslup baya baya çirkin erkek ağzı gibi.erkeklere de haksızlık etmeyeyim Şimdi.fazlası var gibi.
ay senin ne ağzın bozuk bee üff bi sus kirlettin buraları daYa hayirrr erkektir yapar demiyorum . Ben esimi savundummu. Gecmisinden bahsettimmi. Lan niye at gözlüğüyle bakiyonuz
Patron çıldırdı..EŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazim
yaa tabiki erkek sen hiç bu kadar ağzı bozuk bi kadın gördün mü?? Şahsen ben erkek bile görmedim bu kadar argo konuşanBana da erkek uye gibi geldiMune
Hee erkeğim başka isim yok . Gerizekalı açtığım konulara bakBana da erkek uye gibi geldiMune
1 haftadir tanidigin adamin arabasinda ne isin var?Ben çıkış yapıyorum . Bakın bu anlattığım daha adamla 1 haftalık gorusmuslugum varken oldu adam beni tanimiyo bakicak elbet niyeti ne diye . Ama sizin gibi dangozlara niye laf anlatiyorimki. Gotunuzu yikamayi bilmiyosunuz ama ağız masallah iyi laf yapiyo. Ben cikiyom istediginiz kadar arkamdan konusun. Arkamdan diyorum bakınYazık size
Yok bu kadınyaa tabiki erkek sen hiç bu kadar ağzı bozuk bi kadın gördün mü?? Şahsen ben erkek bile görmedim bu kadar argo konuşan
Kadın g... temizliğine takmış başka bir şey bilmiyorBen çıkış yapıyorum . Bakın bu anlattığım daha adamla 1 haftalık gorusmuslugum varken oldu adam beni tanimiyo bakicak elbet niyeti ne diye . Ama sizin gibi dangozlara niye laf anlatiyorimki. Gotunuzu yikamayi bilmiyosunuz ama ağız masallah iyi laf yapiyo. Ben cikiyom istediginiz kadar arkamdan konusun. Arkamdan diyorum bakınYazık size
1 haftadir tanidigin adamin arabasinda ne isin var?
Benim bir tanıdığımin düğünün ertesi gün kayınvalidesi annesini arayıp "Gözün aydın kızın temiz çıktı" dedi. Böyle şeylerle övünen olduktan sonra, bu örnek çok mu
Ek not: benim annem onu "Sen kaç tane kızı evine getirdin ki?" diye gömerdi oraya
Azcık seviye lütfen.Hee erkeğim başka isim yok . Gerizekalı açtığım konulara bak
Beraber mi yaşıyorsunuz? Üstüne geldiler diye lanlı lunlu, boklu, o...lu falan mı konuşması lazım? kimse ona öyle saldırmamıstı.Kadın ama kaç kişi üstüne geldi eski yasadigi konuyu yazdi diye linç edildi hani fıkra saygı diye bir şey var di
Ben çıkış yapıyorum . Bakın bu anlattığım daha adamla 1 haftalık gorusmuslugum varken oldu adam beni tanimiyo bakicak elbet niyeti ne diye . Ama sizin gibi dangozlara niye laf anlatiyorimki. Gotunuzu yikamayi bilmiyosunuz ama ağız masallah iyi laf yapiyo. Ben cikiyom istediginiz kadar arkamdan konusun. Arkamdan diyorum bakınYazık size
Bence ilgilendiği bölge olduğu için hijyene önem veriyorKadın g... temizliğine takmış başka bir şey bilmiyor
eşi de onun gibi sıkıntı yokAllah akrabalarina, eşine dostuna sabır versin inşallah