konu sahibini bi analiz edelim:
plandan kasıt ne mesela?
ben bana "görüşelim" diyen birine eğer ben de istiyorsam, "olabilir, ne zaman?" diye sorarım.
ciddi olsun artık diyene bakarız diye cevap vermek?? bakarız
hoşlandığını ama belli etmediğini de söylemiş. neden?
görüşelim, ben şu şehre geldim diyen insana "aa güzelmiş" diyen insana ne yazması gerekirdi?
"aa güzelmiş" diye bir cevap verilmez buna.
"ne zaman geldin? ne kadar kalacaksın? nerede kalıyorsun? ne zaman dönüyorsun?" gibi sorular sorarsın oradan muhabbet akar gider zaten bi bakmışsın buluşma planı yapılmış.
ayrıca çağırsa da gitmezdim zaten diyor. ama adam kendisine "akşam saat 8de seni evden almaya geliyorum, x mekana gidip bir yemek yiyeceğiz" demediği için çok bozuluyor konu sahibi.
burada adam belli ki bırakmış artık, kızımız tenezzül edip hikayesine bile bakmamış. ama adamın bişey yazmış olmasını beklemiş.
kendisine sürekli "istemiyorum" enerjisi gönderen adamın o şehre kendisi için değil de iş için gelmesine bozulmuş.
yine çağırsa da gitmem ama bişey yazmadığına da bozuldum diyor
hani yine yazsın ben yine reddedeyim egom tatmin olsun kafasında bence konu sahibi.
bak burada da adam bunu date olarak görelim mi diye soruyor, konu sahibinden yine cevap yok.
adam 150 tane adım atmış, ciddi düşünelim bile demiş, hanım kızımız düzgün ve net bir cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış
ama adamın adı burada "seni yedekte tutuyor"a , isteseydi dağları delerdiye falan çıktı.
şimdi soruyorum karşısında böyle bir kadın varken bu adam ne yapsın?
adamı plan yapmamakla suçluyor ama o planların yapılmasına kendisi engel olmuş aslında şu tavırlarıyla.
yani kızlar, ben hiç adım atmayayım, görüşme taleplerine cevap vermeyeyim, çağırsa bile gitmeyeyim, hikayelerine bile bakmayayım ama adam peşimde koşsun diye bir dünya yok artık. dışarıda bin tane cıvıl cıvıl dünya güzeli kız varken neden bu ne istediğini bilmeyen, parmağını bile kımıldatmaya gönlü olmayan, duygularının tam tersi davranan sizlere gelsin ki bu adamlar? kusura bakmayın ama objektif biçimde bi uzaktan bakın kendinize. siz olsanız size görüşelim yazmaya devam eder miydiniz?