Sizene ki kadın yaşadığı bir şeyi yazdı diye her kez hücum ediyor o nun fikri saygı duymak lazımEşiniz ne düşünüyor şuanda? Hay yapacağım sınava dediği çok olmuştur garibin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizene ki kadın yaşadığı bir şeyi yazdı diye her kez hücum ediyor o nun fikri saygı duymak lazımEşiniz ne düşünüyor şuanda? Hay yapacağım sınava dediği çok olmuştur garibin
Kizim yurek mi yedin? Bu nasil bi yorumYav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . @Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu
NE DERLER biliyonmu. Bende su pozisyonda yap söyle yap böyle yap . Alkislanirlar sonraInan öyle desen bu kadar tepki almazdın yazan lar hemen düşünceye saygı derler benim fikrim derler ama başkası yazınca hücum ederler
Yav bi boş yapmayın ya . Adamda anneme kızını eve atıcaktım ama kabul etmedi demedi . Banlanayimda az sizin gibi gerizekalilardan uzak kalayım .hemen konuyu yatağa döşeğe getirmeyin ne salak insanlarsınız ... burda laf sokarak bi bok olunmuyo yarış yapmayın . Kadınlara baksana la hepsi seytan . Burda orospuluk yapan üyeler yataktaki zevkini anlatırken hoşunuza gidiyo . Yavsak yavsak konuşmayın herkes işine baksın . Baksana biri tatile gittim evine gittim diyo yorum yokkk ama bana gelince ağzınız bok gbi masallah . @Mune midir nedir sende yolla beni burası yavşak dolu
Kuzum boş ver bende senle aynı fikir deyim ama anlatmaya değemezYıl kaçan olursa olsun bekar kızının herifin evine gitmesi NAMUSSUZLUKTUR Bunun aksini iddia edenlerde duble namussuzdur. Bok mu var adamın evinde ne yapmaya gidiyo. Evlilik niye varrr .
EŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazimKocanız da ahlaksız o zaman. Hatta o yazmaktan utandığınız çirkin kelimeden ( seks isçisi tabirini kullanmayı öğrenseniz keşke) Evine gelen kızlar kendi kendilerine mi seks yapmış?
Yıl kaçan olursa olsun bekar kızının herifin evine gitmesi NAMUSSUZLUKTUR Bunun aksini iddia edenlerde duble namussuzdur. Bok mu var adamın evinde ne yapmaya gidiyo. Evlilik niye varrr .
SEnde zamanında zarı teslim ettin belli oldu tebriklerİçinden cevher! çıktı maşallah. Peki ben neden şaşırmadım acaba?
O yazdıklarını sana iade edemeyecek kadar ahlaklıyım çok şükür. Ahlak sadece zarla, öpüşmeyle olmuyormuş dimi?
Hey dostum sakinles lütfen badiiHepinizin gotunde 2 kilo bok var anca klavye artistliği yapin . Lanet olsun sizin gibi zihniyetlere
Ya hayirrr erkektir yapar demiyorum . Ben esimi savundummu. Gecmisinden bahsettimmi. Lan niye at gözlüğüyle bakiyonuzSizin zihniyetinize göre herif bekar kızı evine çağırdığında noluyor? Bu neden namussuzluk değil? Erkektir yapar mı diyeceksiniz?
Bu ne terbiyesizlik. Ben de senin kadar olmasa da terbiyesizlesmek istiyorum ama, Ban yiyince canım sıkılıyor diye şaapmiyorumSEnde zamanında zarı teslim ettin belli oldu tebrikler
Ay evet sanki kendileri yüksek mecradan profesör falan da kadın ahlakı ölçüyorlar falan bu adamlar
Hepinizin gotunde 2 kilo bok var anca klavye artistliği yapin . Lanet olsun sizin gibi zihniyetlere
EŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazim
Namus sade kadina mi lazim? O zaman sen insen arabadan seninde isini bitirip devam edecekti? Bi kiza once tuzak kurup sonrada kizin duygularindan faydalanip sonrada sutten cikmis ak kasik gibi dolanmasi mi normal?EŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazim
moralini bozmak istemem ama sen tehlikeli sularda geziyorsun ..20 günlük bir tanışma ve anı yaşama..ayrıca evlenmeyi düşünen adam hemen işi cinselliğe götürmez..illa o da olacak tabi ama ilk buluşmada degilMerhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?
Kadın ama kaç kişi üstüne geldi eski yasadigi konuyu yazdi diye linç edildi hani fıkra saygı diye bir şey var diSaldıran sedaaedaa34 adlı üyenin kadın olduğuna emin miyiz? Üslup baya baya çirkin erkek ağzı gibi.erkeklere de haksızlık etmeyeyim Şimdi.fazlası var gibi.
Yuh! Bir de kadın olacak. Aileniz namus kavramını öğretirken, terbiye kavramını es geçmiş sanırım.EŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazim
SEnde zamanında zarı teslim ettin belli oldu tebrikler