benim sevgilim çalıştığı yerdeki tek erkek:)
ben kendim tesvik ediyorum sinemaya - yemege - isyeriyle alkollu mekanda kutlamaya gitsin diye. hic cevresi yok benden baska - en azindan ona da degisiklik olur.
hatta daha önce benim "yaaa orasi cok guzel ama gereksiz pahali" dedigim bir aktivite vardi is yerindekiler ona gitmisler - ben pahali dedim diye katilmadi
birkac hafta önce yine bir etkinlik oldu. Onun da rakami gercekten degmeyecek bir seydi biliyordum ama gitmemezlik etmesin diye söylemedim:) gitti cok da eglendi.
konuda bana tuhaf gelen şey adamin "senin icin sesli okuyorum- bak söylüyorum yanlis anlama" falan demesi. demek ki yaptiginin yanlis oldugunu düşünüyor. sevgilim bana kimseyle arasında bir sey olmadığını kanitlamaya çalışsaydi ben de rahatsız olur işkillenirdim belki bir seylerden.
ayni sekilde benim de evine gittigim, berbaer ormana piknige-tiyatroya gittigim, beraber guzel bir gun gecirip aksam da bir seyler ictigim erkek arkadaşlarım var - hatta bazen hic tanımadığım turistleri gezdiririm hobi olarak. ama tutup da aramizda bir sey olmadigini kanitlamak icin "bak şöyle şöyle he, yanlis anlama diye diyorum. yanımızda ayse de vardi bak yanlis anlama diye diyorum - bana soyle bir mesaj atmis yanlis anlama diye diyorum" falan desem eminim sevgilim de bir tik rahatsiz olur "acaba ortada yanlis anlasilacak bir sey mi var" diye.
o yuzden iskillenmekte hakli olabilirsin.
bu arada arabayla birakma olayında ben de kendi erkek arkadasimi uyardim çünkü bizim ulkemizde bir seyi bir iki kere yapinca gorev gibi oluyor ve yapmadigin zaman bekliyorlar- haber vermeden çıkarsan tripleniyorlar - ya da sana guveniyorlar falan. Sınır ihlaline çok açık bir konu ve en sonunda arkadasinla papaz olmamak isten bile degil. o yuzden bastan bilgilendirdim. Dunyanin en dogal seyi gibi "araci paylastiklarimdan tabii ki para alirim" modundaydi :) bedava sofor gibi insanlari devamli tasirsa millete taksi parasindan tasarruf ettirirse ben de bozulurdum ama enayi yerine konmasina. kıskançlık değil