Erkek arkadaşın evine gitmek

Hanımlar,
konu epeyce bir karışmış, etiketlemeleri fark ettim ama henüz raporlara bakamadım, lakin topik kapatılsa iyi olacak gibi.

Mune Mune @Kazen

yeri gelmişken....
şu üyelerin profiline sınırlama getirme parlak fikri kime aitse sevmedim.

şimdi burada herkese dümdüz giydiren üye, profilini sınırlayıp, adını değiştirdiğinde öyle devam edecek buralarda olmaya.

en azından üyeler görebilmeli konularını.
mesajları okuyabiliyor olmak pratik degil.
3nity 3nity profil gizleme yazılımın yeni sürümünün bir parçası, aktif edilme sebeplerinden biri üyelerin bir kısmının eşi, nişanlısı, erkek arkadaşı, eş ailesi, kendi ailesi veya yakın çevresinden gizli üyeliği olması.
Yeri geliyor üyenin elti, görümce, arkadaşı veya eşi üyeliği fark ediyor, haliyle konuları okunsun bilinsin istemiyorlar.

Diğer sebepte bazen üyeler konu açanı çok eski bir konudaki yazdıklarıyla vurmaya çalışıyor, bu da etik olmuyor.

Üyelere ağzına geleni söyleyenlere gelince Kazen adına da rahatça konuşabilirim, bugüne kadar üyelere küfür eden hiç kimsenin üyeliğe devam etmesine müsade etmedik, şimdiye kadar hep bu tip üyelikleri iptal ettik, aynı bu topikte sizlere küfür eden üyeliğin iptal edildiği gibi, bu sebeple içiniz rahat olsun.

X