Çok tilkice. Güveniyormusun eşine? Nitelikli kandırmaSana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .