Çok tilkice. Güveniyormusun eşine? Nitelikli kandırmaSana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .
yaa yok böyle kadın mı olur ağızlara baksana şoka girdimYok bu kadınbelli oluyor
Herkes kendinde olmayana merak salarmışKadın g... temizliğine takmış başka bir şey bilmiyor
Hayır o ilk yazdı ben şöyle bir şey yaşadım diye ardından farklı düşünen ler ağır bir şekilde eleştirdiler ben zaten kötü söze karşıyım ama bu kadar kişi bir den yazınca oda kötü söz yazmaya başladıBeraber mi yaşıyorsunuz? Üstüne geldiler diye lanlı lunlu, boklu, o...lu falan mı konuşması lazım? kimse ona öyle saldırmamıstı.
Bak o da doğrueşi de onun gibi sıkıntı yok
ay yeter artık sizin saçma sapan öykünüzden sonra şu lafları çekmek zorunda değiliz. yazmayın artık. konu sahibine ve bişey öğrenmek isteyen tüm kadın arkadaşlara ayıp oluyor.SEnde zamanında zarı teslim ettin belli oldu tebrikler
Demek ki aynı fikirde olmayan çok insan var.. çoğul tersi fikirde diye bu kadar pisleşmeye gerek yok. Gerçi içinde varmışHayır o ilk yazdı ben şöyle bir şey yaşadım diye ardından farklı düşünen ler ağır bir şekilde eleştirdiler ben zaten kötü söze karşıyım ama bu kadar kişi bir den yazınca oda kötü söz yazmaya başladı
Kadınlara baksana la hepsi seytan .
onu diyorumya sabahtan beri.. bi kadın la-lu diye konuşur mu?Erkek olma ihtimali??
Hayır o ilk yazdı ben şöyle bir şey yaşadım diye ardından farklı düşünen ler ağır bir şekilde eleştirdiler ben zaten kötü söze karşıyım ama bu kadar kişi bir den yazınca oda kötü söz yazmaya başladı
Ouuu neleri var neleriyaa yok böyle kadın mı olur ağızlara baksana şoka girdim
Erkek olma ihtimali??
işte her kez farkını koyuyor bazıları sinirlenince kötü söze başvuruyor bazilarida terbiyesini koruyor her neyse zaten konu beni aştı ben karış mıyorumArgonun, küfürün bahanesi olmaz. Onu eleştirenler ne kadar ağır olursa olsun küfür etmedi, belden aşağı vurmaya çalışmadı. Çok sinirlendiyse ekranı kapatır, üyelikten çıkar vs. Hiç kimsenin burda kimseye küfür etme hakkı yok.
aaaa yok yaa ben hiç görmedim böyle kadın uzayda mı yaşıyorum ben acabaOuuu neleri var neleribu daha hiç birşey bu edepli edepsizlerden
YouTube da var . Hatta geçen bir arkadaş paylaşmıştı como aşireti mi ne.. bir bakaaaa yok yaa ben hiç görmedim böyle kadın uzayda mı yaşıyorum ben acabaGözümle görsem inanmam bunun kadın olduğuna
Boşver bence de en güzeli. Arkadaş çok cozuttu. Bu saatten sonra istese de toparlayamaz. Sen de kendini boşuna yorma onun içinişte her kez farkını koyuyor bazıları sinirlenince kötü söze başvuruyor bazilarida terbiyesini koruyor her neyse zaten konu beni aştı ben karış mıyorum
Aynen kızlar pişman oldum gittiğime. Hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım sizce ? Bu konuda rahatsız olduğumu söylemeliyim galiba.
Ahhh bu kargaşada çok öpüyorum sizi. Kızım olsaydı onu namus sınavına tabi tutan bir erkekle değil evlendirmek, yakınında nefes dahi almasını istemezdim. Ahlakı penis girmeyen vajinada arayan kadınlar oldukça, erkekler de yüz bulur ahlak bekçiliğine soyunmaya.Hepimiz şeytanız evet. Cünkü kızlarımızın kendini satın almadan önce ağzına bakılan mal gibi muamele edilmesini istemedigimiz için. Suçluyuz çünkü kadına "o**" yakıştırmasını 30 saniye icinde yapanlara karşı durduğumuz için...kız çocuğum yok. Ama karşıma biri dikilip "kızını denedim" dese sanırım arka bahçeye gömerdim. Üstüne de saksı dikerdim
Aynen ben ilk yazdığımda bu kadar ileri gidmediydi ben kötü söze karşıyım erkek de olsa kadın da olsa yakistir mıyorum aile terbiyesi ile ilgili her kez kendine yakışanı yaparDemek ki aynı fikirde olmayan çok insan var.. çoğul tersi fikirde diye bu kadar pisleşmeye gerek yok. Gerçi içinde varmış