Erkek arkadaşın evine gitmek

Sizene ki kadın yaşadığı bir şeyi yazdı diye her kez hücum ediyor o nun fikri saygı duymak lazım

ben evlilik öncesi cinsel birlikteliği onaylayan biri değilim.
bu benim inancımla ilgili. kimseyi de ilgilendirmez. aynı şekilde birlikte olan da beni ilgilendirmez.
ama ben kadınlar evlenmeden birlikte olmaz derken,
gidip de kızları deneyip evine zıplatan adamla evlenip, bir de onunla kocam diye gurur duymam.
üstüne de kendi yaşantımla aynı doğrultuda yaşamayan insanları namussuz ilan etmem.
saygı mı bekliyorsunuz?
kocasının kadınlara yaptığı saygısızlığı savunan, kendi eve gitmedi diye kendini en evlenilecek kadın ilan eden insanın nesine saygı duyayım?

keşke koluna taktığı adama bir ayar verseydi de kadının namusu madem eve gelmesi, peki seninki ne diye. bakın o zaman iş değişirdi.

Katılıyorum.

Ben onun saygısızca yapdi gi şeyleri savunmadım ilk yazar yazmaz birden her kez ağır eleştir diye ama şimdi karışmıyorum üslubu baya bozuk benlik deyil durum

Ben onun saygısızca yapdi gi şeyleri savunmadım ilk yazar yazmaz birden her kez ağır eleştir diye ama şimdi karışmıyorum üslubu baya bozuk benlik deyil durum

ettiği küfürlerden bahsetmiyorum ben de zaten.
ilk anlattığı olay üzerine yorumum.
sizin farklı düşünüyor ne var bunda saygı duyalım dediğiniz.

izlemeye cesaretim yok Bilmek istemiyorum böyle kadınların varlığını.. Kadın dediğin biraz usturuplu olur (erkek de öyle olur da şimdi konumuz kadın).. İçim almıyo benim böyle şeyleri hiç
Kabul etmek istemesekte varlar bir örneğini az önce gördük insan olana had bilerek konuşmak yakışır.. bir anlık öfke ile içindeki pisliği dokenler utanmali

Evlenmeden sevismek evet ahlaksızlık hatta o.....
Evlendiğiniz zaman üst mertebeye mi çıktınız hanımefendi? Bana göre bu bağlayıcı bir neden değildir? Devletten,ailemden bu izni almam gerekmiyor bu tamamen benim iradem. Burada insanlar bişey yapıyor ve size zarar vermiyorlarsa o insanlara hakaret edemezsiniz. Hiçbir kadın bu yaftayı böyle rahat yememeli. Hiçbir insan yaşam tarzından dolayı böyle küfür işitmemeli. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? İnsanlar seviştiği için,kendilerini denenmek üzere olan mal olarak görmedikleri için mi bu saldırınız?

Konu sahibi yazdı giddi kimseye cevap da vermedi oruçlu oruçlu insanalrın sınır leri tavan oldu
ettiği küfürlerden bahsetmiyorum ben de zaten.
ilk anlattığı olay üzerine yorumum.
sizin farklı düşünüyor ne var bunda saygı duyalım dediğiniz.
Evet hani bazıları her seyi yapiyor ya yaziyir da biz bir sey yazdikmida onun hayati saygi duyalim ozeli ne isterse yapar diyor sunuz ya ben de ondan bahseddim tam olarak esi onu denemiş oda yazmis banane ki. ben evlenmeden birak opusmeyi araba sina bile binmem ama neyse

2. Evliliğini yapan kadınlar, bacak arasındaki namus ibaresi taşıyan zarı kaybedenler neyle ispatlayacaklar ahlaklarını? Yazık ki zihniyetler çürük

Adam herkesi "denemiş" de bu esnada kendisi "denenmemiş" mi?! Belki diğer kızlar da denedikleri bu adamin gömlek ütüleme deki performansindan memnun kalmadılar

Eve gitmenin sonu şimdiden belli olmuş eve çağırması da niyetini belli etmiş aman dikkat

Biz kadınlar masum düşünüyoruz falan ama kalın kafalı erkekler hemen eve falan gitme olaylarında bizleri kolay lokma olarak görebiliyor. Bana göre ilkel kurallara uymak lazım, erkek dişisini etkilemek için şekilden şekile girmeli, dişilerde ha bire kaçmalı. Çünkü o ilkel kafaları anca böyle olunca doğru yolda olduğunu düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…