- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 32
aaaa yok yaa ben hiç görmedim böyle kadın uzayda mı yaşıyorum ben acabaGözümle görsem inanmam bunun kadın olduğuna
Sizene ki kadın yaşadığı bir şeyi yazdı diye her kez hücum ediyor o nun fikri saygı duymak lazım
Katılıyorum.Hakkınızda neden yanlış düşünsün? Ciddi erkek, sevişmek istemez diye bi kural mı var? Ya da yakınlaşmak istiyorsa evlenmek istemiyordur diye? Öyle bi şey yok. Yanlış bi düşünce bu ya.
Asıl böyle düşünmeniz hakkınızda kötü düşünmesine yol açar. Evine gitmek istiyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin. Aranızdaki güveb ilişkisini kimse bilemez. Rahatsız olduysanız belirtin. Ya da gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
Ben onun saygısızca yapdi gi şeyleri savunmadım ilk yazar yazmaz birden her kez ağır eleştir diye ama şimdi karışmıyorum üslubu baya bozuk benlik deyil durumben evlilik öncesi cinsel birlikteliği onaylayan biri değilim.
bu benim inancımla ilgili. kimseyi de ilgilendirmez. aynı şekilde birlikte olan da beni ilgilendirmez.
ama ben kadınlar evlenmeden birlikte olmaz derken,
gidip de kızları deneyip evine zıplatan adamla evlenip, bir de onunla kocam diye gurur duymam.
üstüne de kendi yaşantımla aynı doğrultuda yaşamayan insanları namussuz ilan etmem.
saygı mı bekliyorsunuz?
kocasının kadınlara yaptığı saygısızlığı savunan, kendi eve gitmedi diye kendini en evlenilecek kadın ilan eden insanın nesine saygı duyayım?
keşke koluna taktığı adama bir ayar verseydi de kadının namusu madem eve gelmesi, peki seninki ne diye. bakın o zaman iş değişirdi.
izlemeye cesaretim yok
Namus sade kadina mi lazim? O zaman sen insen arabadan seninde isini bitirip devam edecekti? Bi kiza once tuzak kurup sonrada kizin duygularindan faydalanip sonrada sutten cikmis ak kasik gibi dolanmasi mi normal?
Olayi zardan ibaret gibi gorunce sade kadinda olmasi gerekiyor saniyo bazisi..
Namus sadece kadina ozgu birsey degil aslinda Hz. Yusufun korudugu neydi derler adama
Ben onun saygısızca yapdi gi şeyleri savunmadım ilk yazar yazmaz birden her kez ağır eleştir diye ama şimdi karışmıyorum üslubu baya bozuk benlik deyil durum
Kabul etmek istemesekte varlarizlemeye cesaretim yokBilmek istemiyorum böyle kadınların varlığını.. Kadın dediğin biraz usturuplu olur (erkek de öyle olur da şimdi konumuz kadın).. İçim almıyo benim böyle şeyleri hiç
Evlendiğiniz zaman üst mertebeye mi çıktınız hanımefendi? Bana göre bu bağlayıcı bir neden değildir? Devletten,ailemden bu izni almam gerekmiyor bu tamamen benim iradem. Burada insanlar bişey yapıyor ve size zarar vermiyorlarsa o insanlara hakaret edemezsiniz. Hiçbir kadın bu yaftayı böyle rahat yememeli. Hiçbir insan yaşam tarzından dolayı böyle küfür işitmemeli. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? İnsanlar seviştiği için,kendilerini denenmek üzere olan mal olarak görmedikleri için mi bu saldırınız?Evlenmeden sevismek evet ahlaksızlık hatta o.....
Evet hani bazıları her seyi yapiyor ya yaziyir da biz bir sey yazdikmida onun hayati saygi duyalim ozeli ne isterse yapar diyor sunuz ya ben de ondan bahseddim tam olarak esi onu denemiş oda yazmis banane ki. ben evlenmeden birak opusmeyi araba sina bile binmem ama neyseettiği küfürlerden bahsetmiyorum ben de zaten.
ilk anlattığı olay üzerine yorumum.
sizin farklı düşünüyor ne var bunda saygı duyalım dediğiniz.
2. Evliliğini yapan kadınlar, bacak arasındaki namus ibaresi taşıyan zarı kaybedenler neyle ispatlayacaklar ahlaklarını? Yazık ki zihniyetler çürükEvlendiğiniz zaman üst mertebeye mi çıktınız hanımefendi? Bana göre bu bağlayıcı bir neden değildir? Devletten,ailemden bu izni almam gerekmiyor bu tamamen benim iradem. Burada insanlar bişey yapıyor ve size zarar vermiyorlarsa o insanlara hakaret edemezsiniz. Hiçbir kadın bu yaftayı böyle rahat yememeli. Hiçbir insan yaşam tarzından dolayı böyle küfür işitmemeli. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? İnsanlar seviştiği için,kendilerini denenmek üzere olan mal olarak görmedikleri için mi bu saldırınız?
Adam herkesi "denemiş" de bu esnada kendisi "denenmemiş" mi?! Belki diğer kızlar da denedikleri bu adamin gömlek ütüleme deki performansindan memnun kalmadılarVe siz bununla övünüyorsunuz öyle mi?
Eşiniz kızlara not verecek kadar çok ahlak abidesiymiş de o "eve zıplayan" kızlarla ne işi varmış?
O kim ki sizi deniyor?
Eşimle sevgiliyken evine de gittim, evime de çağırdım, tatile de gittim. Tüm bunları hür irademle ben de istediğim için yaptım. Bir kaç ay sonra "sen benim evleneceğim kız" değilsin diyecek kadar ikiyüzlü iğrenç biri olduğunu anlasaydım "s.git layığını bul o zaman" derdim..
Ama tam tersi hala birbirimize sonsuz değer veriyoruz. Çünkü o beni denenecek bir şey olarak görmedi.
Bir erkeğin biçtiği pahayla ölçülmez kadının değeri. Bunu öğrenin artık..
Eve gitmenin sonu şimdiden belli olmuş eve çağırması da niyetini belli etmiş aman dikkat20 günde "evlilik " lafını etmesi ciddi olduğu anlamına gelmez...ama iki buluşmadan sonra ortada öğrencilik ve parasızlık yüzünden dışarıya çıkamıyoruz muhabbetleri de yokken her buluşmanın onun evinde olması yakında kendinizi cinsel birliktelik yaşamış bulacağınız anlamına gelebilir.İstemiyorsaniz evine gitmeyin ...
İşte düşüncelerinin bi temeli yok. Namus hymen zarında değil beyindedir. Kadını kadına kırdıran,saldırtan zihniyettir namussuzluk2. Evliliğini yapan kadınlar, bacak arasındaki namus ibaresi taşıyan zarı kaybedenler neyle ispatlayacaklar ahlaklarını? Yazık ki zihniyetler çürük
Yok kıııııız nolcakSizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?