Erkek arkadaşın evine gitmek

20 günlük ilişki evine çağırdığı kız geliyor sarılmalar öpüşmeler yengesine anlatmış ciddiymiş vss. Ben adamın niyetinin o olduğuna asla inanmıyorum. Evlilik kararı 2 hafta gördüğü insanla şak diye verilecek bir şey değil

Doğru diyosun cehalet avcıları pusuda işte.. cehalet fersah fersah yayılmasın diye

Kendin de pek ala hesaptan çıkış yapabilirsin. Tebiyesizligin lüzumu yok. Ayıp be

ahah kadın çıldırdı, temiz delirdi

Kuzum boş ver sen onları onların algısı başka sen mutlusun boş ver sallaaa

lan orda burda heriflerle yatin kalkın namuz abidesi olun sonra
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur . Bu sitede çok yazdım sizin gibiler için. Bir daha ekleyeyim. Çok severim bu sözü.

Evlenmeden sevismek evet ahlaksızlık hatta o.....

Vallaha kimin kiminle ne zaman nasıl yattı zerre umrumda olmaz, ama a) bir kadının başka kadına o.. Demesi ne aci. B) zamanında kızları denemek için evlere getirenlere ne demek lazım o zaman

Aman Allahim seviye yerlerde.

Ay nekadar avammış kocanız pardonda.
Milleti denemişmiş bide.
Yıl olmuş 2019 eve gelen kıza hala kadınlar bile kötü bakıyosa yanmışız.

yav adamı deli ediyorlar ya . La ne anlattım burda . Evliyim başkasıyla yattım mi dedim ne dedim ne bu tepki
Inan öyle desen bu kadar tepki almazdın yazan lar hemen düşünceye saygı derler benim fikrim derler ama başkası yazınca hücum ederler

he diyorsunuz ki biz birbirimizi bulduk, size ne.
çok şükür başkalarının başına bela olmadan birbirinizle evlisiniz
çok mutlu oldum şu an sizin adınıza

Bence de hızlı.İlk gün ayrı koltuklarda oturmanız size güven vermek için.Daha sonra tekrar gelesiniz diyE.Bence evinde buluşmayın sonra pişman olursun niye öyle yaptırdım niye izin verdim diye

Ay nekadar avammış kocanız pardonda.
Milleti denemişmiş bide.
Yıl olmuş 2019 eve gelen kıza hala kadınlar bile kötü bakıyosa yanmışız.
Yıl kaçan olursa olsun bekar kızının herifin evine gitmesi NAMUSSUZLUKTUR Bunun aksini iddia edenlerde duble namussuzdur. Bok mu var adamın evinde ne yapmaya gidiyo. Evlilik niye varrr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…