Erkek arkadaşın evine gitmek

Kizim yurek mi yedin? Bu nasil bi yorum

İçinden cevher! çıktı maşallah. Peki ben neden şaşırmadım acaba?

O yazdıklarını sana iade edemeyecek kadar ahlaklıyım çok şükür. Ahlak sadece zarla, öpüşmeyle olmuyormuş dimi?

Kocanız da ahlaksız o zaman. Hatta o yazmaktan utandığınız çirkin kelimeden ( seks isçisi tabirini kullanmayı öğrenseniz keşke) Evine gelen kızlar kendi kendilerine mi seks yapmış?
EŞİM verene binmis oldu mu. Rahatladınız mi. Size bu zihniyet lazim

Yıl kaçan olursa olsun bekar kızının herifin evine gitmesi NAMUSSUZLUKTUR Bunun aksini iddia edenlerde duble namussuzdur. Bok mu var adamın evinde ne yapmaya gidiyo. Evlilik niye varrr .

Sizin zihniyetinize göre herif bekar kızı evine çağırdığında noluyor? Bu neden namussuzluk değil? Erkektir yapar mı diyeceksiniz?

İçinden cevher! çıktı maşallah. Peki ben neden şaşırmadım acaba?

O yazdıklarını sana iade edemeyecek kadar ahlaklıyım çok şükür. Ahlak sadece zarla, öpüşmeyle olmuyormuş dimi?
SEnde zamanında zarı teslim ettin belli oldu tebrikler

Bana lazım değil bu zihniyet. Kendi pis zihniyetinizi başkalarına bulaştırmayın. Yarın bir gün ne yazık ki anne olup evlat yetiştireceksiniz. Gerçi bendeki laf sanki anneniz sizi çok mu yetiştirebilmiş? Siz de gider kızınıza gururla anlatırsınız aferin adam seni eve atmak istemiş ama sen vermemişsin ki binememiş diye

Namus sade kadina mi lazim? O zaman sen insen arabadan seninde isini bitirip devam edecekti? Bi kiza once tuzak kurup sonrada kizin duygularindan faydalanip sonrada sutten cikmis ak kasik gibi dolanmasi mi normal?

moralini bozmak istemem ama sen tehlikeli sularda geziyorsun ..20 günlük bir tanışma ve anı yaşama..ayrıca evlenmeyi düşünen adam hemen işi cinselliğe götürmez..illa o da olacak tabi ama ilk buluşmada degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…