biraz fazla hızlı olmuş sanki. bence ağırdan alın beraber yemek yersiniz bir şeyler izlersiniz tamam da geri kalan kısımda emin olmadan bu kadar hızlı gitmeyi doğru bulmuyorum açıkcasıMerhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?
Daha çok yeniyiz,evine gelmekten rahatsızlık duyuyorum diyip gitme artikAynen kızlar pişman oldum gittiğime. Hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım sizce ? Bu konuda rahatsız olduğumu söylemeliyim galiba.
Evine gitmeden de evlilik düşünebiliyorsa düşünsün. Evine gitmeyin. Tehlikeli sular bunlar. Allah korusun, evlilik vaadiyle bekaretim gitti diye konu açmayın sonra. Evlenecek adam dışarıda içtiği kahveyle de ikna olur evlenir. Terk edecek adam olmıyor diyerek de basar gider.Merhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?
Rahatsız olduğunu söylemek yetmez, mesafeli ve uzak durman gerek.Aynen kızlar pişman oldum gittiğime. Hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım sizce ? Bu konuda rahatsız olduğumu söylemeliyim galiba.