Erkek arkadaşın evine gitmek

sedaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
36
11
31
Merhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?

biraz fazla hızlı olmuş sanki. bence ağırdan alın beraber yemek yersiniz bir şeyler izlersiniz tamam da geri kalan kısımda emin olmadan bu kadar hızlı gitmeyi doğru bulmuyorum açıkcası

netflix and chill diyoruz biz buna

Rahatsız olabileceğin şeylere izin verme, ortada yaşanan pek bişey yok gibi ama olmayacağı anlamına gelmiyor o ışığı almış olabilir sizden.

20 günde "evlilik " lafını etmesi ciddi olduğu anlamına gelmez...ama iki buluşmadan sonra ortada öğrencilik ve parasızlık yüzünden dışarıya çıkamıyoruz muhabbetleri de yokken her buluşmanın onun evinde olması yakında kendinizi cinsel birliktelik yaşamış bulacağınız anlamına gelebilir.İstemiyorsaniz evine gitmeyin ...

Çok erken cok cok...saglam tabanli ilişkilerde genellikle böyle özel konulara güven olustukca tanistikca girilir ve özel yasanir...lütfen bunu kendinize yapmayin belki de sonu harika olacak bi ilişkiyi basitce harcamayin...20 gun komik bi gün sayisi...şuan sizin bolca sohbet ani ve birbirinizi davranislarinizi olaylara bakis acilarinizi konusma anlama zamanlariniz..herseyi bitirip emin olup öpüşmeye nasil geçiyorsunuz..guvensiz

Öpüşmekte ne var ya
Adam gayet mesafeli davranmış
Birlikte yalnız kalmak ister ne var
Ciddi düşünüyorum demesi başta yanlış bunu bilemezsin .yani ciddi düşünüyorum yada düşünmüyorum demek saçma geliyor bana.sanki sadece erkeklerin düşüncesiyle oluyor kadın kararı önemli değil.

Bu kişiden kişiye değişir. İlk gün öpüştüğüm de oldu, bir kaç ay sonra öpüştüğüm de. Sonuç olarak hiçbiriyle anlaşamadım, evlilik falan olmadı. Zaten ilk gün öptüğünüz için hakkınızda kötü düşünecekse, yol verin gitsin. Böyle sığ düşünceli adamlardan bir cacık olmaz.

Evine gitmeden de evlilik düşünebiliyorsa düşünsün. Evine gitmeyin. Tehlikeli sular bunlar. Allah korusun, evlilik vaadiyle bekaretim gitti diye konu açmayın sonra. Evlenecek adam dışarıda içtiği kahveyle de ikna olur evlenir. Terk edecek adam olmıyor diyerek de basar gider.

Ateşle barut yan yana durmaz, çok kısa süre 20 gün hangi ara kahvaltıya gitmeler evde yemek yemeler öpüşmeler felan bana çok hızlı geldi, hergün nasıl haberler duyuyoruz siz hiç kormuyormusunuz böyle bir zamanda bu kadar cabuk nasıl güveniyoraunuz, hayatta yaşadığım şeyler o kadar çok ders verdi ki bana, bu saatten sonra normal bir kız arkadaşım bile olsa ince eleyip sık Dokuyorum, kaldı ki erkek arkadaş bana hiç bir erkek asla güven vermez en iyi erkek ölü erkektir:)
Gerçekten bu kadar çok güvenmeyin, eşin karısını pazarladığı bir ortamda yasar olduk, belki adamın sizdeki amacı başka, lütfen daha dikkatli davranın

Sana kendini, buraya konu açtıracak kadar kötü hissettirdiğini göre erken olmuş sanki. Biraz ara verin veya mesafe koyun. Senin tutumun kadar karşı tarafın tutumuda önemli. Yeniden eve gel diye üsteler yada tam tersi tavırları sana karşı değişirse anlarsın ciddiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…