Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Şimdi sizin Sevgi'den aşktan gözünüz kör olmuş olmasın. Belki bazı şeyleri göremiyosunuzdur.

Aşktan sevgiden değilde saygısından verdiği değerden olabilir ancak. Yinede kör olduğumu düşünmüyorum aslında ben. Sizlerin düşündüğü bir çok şeyi bende kendi kendime düşündüğüm için konuyu açtım zaten. Evet aynı zamanda onunla hayatı paylaşmakta isterdim ve istiyorum. Ama eksileri olur mu olmaz mı düşünüyorum tabiki

Yaşım zaten yazıyor canım herkes tek tek sormuş demişsin ama gözünden kaçtı sanırım 32 yaşımdayım, erkek arkadaşımda 22 ilk sayfalarda yazdım

Yaşım zaten yazıyor canım herkes tek tek sormuş demişsin ama gözünden kaçtı sanırım 32 yaşımdayım, erkek arkadaşımda 22 ilk sayfalarda yazdım
22 yasında bir erkek daha çocuk sayılır birçok şeyi yeni yeni yasamaya Başlayan biri ve üzgünüm ki erkekler biraz geç olgunlaşıyor ve o yaslarda şıpsevdi olabiliyorlar . Daha ergenlikten yeni çıkmış bşr çocuk geldi gözümün önüne tabi onun Düşünceleri vs nasıl bilemem ama başta da beklettiğim gibi 5 ay daha çok yeni basit bir hoşlantı da olabilir .

En son kibariye ile çulsuz kocası örneği var. Bu hafta patladı bak. Sende kendi yaşına uygun seni anlayacak birisiyle çok daha mutlu olursun

babasi hayattayken zor birde bunu söyleyince kötü oluyorsun.kabul etmiyorlar asla. hatta sana ve ailene kiziyor akıl veriyo onu güdiyor gibi söyleyip iftira atıyorlar.kayinpeder yada ailesi karışınca sende sinir oluyorsun çünkü onun gibi gudulecek yaşta degilsin.böyle durumlari iste kayinpeder firsata çevirip cebini daha çok doldurmaya çalışıyor.işin garip kısmı pek bedavaci pek biriktirmeci ama harcamaya kıyamayıp kimseye yedirmeyip kendi de yemeyip zulalama derdinde.haliyle esim genç olduğu icin benden ailesi de genç sayilir.üstündeki baskı azalmasi icin onlarin iyice yaslanmasini beklesen sen de yaşlanmış olacaksin.maddi yönden.kendinden büyük eş olanlarin şansı yaver gidiyor gördüğüm kadari ile.

Bence onu tanımaya biraz daha zaman verin. 10 yaş her iki cinsiyet için de fazla bence.
Kuşak farkı var arada. Mesele sizin küçük veya onun büyük gözükmesi değil. Kafa yapısıyla alakalı.

Burda fikir almak önemli ama şunuda unutmayalım. hiçbirimiz seni tanımıyoruz. Benimde yaşım 31 ve ben 28 yaşında bir erkekle bile Yok ya olmaz düşüncesindeyim. 22yi hiç düşünemem. Ama bu biraz da benden kaynaklı. Yaşıma göre fazla şeyler yaşamış, acı çekmiş biriyim. 22 yaşında hiçbir erkek beni, hayatımı anlayamaz anlasada taşıyamaz düşünüyorum. Sen belkide böyle şeyleri takmıyorsun eşinden çok büyük beklentilerin olmayabilir erkek arkadaşında biraz yaşından daha olgun ise ortada buluşursunuz belkide. Bizim yapacağımız her yorum sadece tahmin ve önyargıdan oluşur bu bir gerçek çünkü sizleri tanımıyoruz. Ben Hele ki ilerde sorun olabilir diye düşünüyorum açıkçası ama sırf elalem ne der diye hiçbir hayalimden vazgeçmek istemezdim

Senın bılecegın iş ama ben bırak 10 yası 1 yaş bile benden küçük olmasını istemezdim. Nebılım kardes gıbı .Bence erkek daha büyük olmalı .ve evlenirseniz sıkıntı olur .

Diledigince yasa karakteri kisiligi sana uygunsa ve gercekten tanidigini dusunuyorsan verilecek karari en iyi sen bileceksin. Benim gordugim ornekler var cok da mutlular.

Diledigince yasa karakteri kisiligi sana uygunsa ve gercekten tanidigini dusunuyorsan verilecek karari en iyi sen bileceksin. Benim gordugim ornekler var cok da mutlular.
Yaş farkları kaç canım senun tanıdıklarının ? Ben de kendimi tek sanıyordum ama başka örneklerde gördüm burada biraz kendimi iyi de hissettirdi sanki

Benim de erkek arkadaşım benden küçük.
Ben neden olmasın diyenlerdenim.
Dünyada yaşayacak sayılı yılımız var ,
Bence mutlu olduğumuz kişi ile yaşanmalı.

Benim eşim benden 10 yaş büyük ama kadının 10 yaş büyük olması çok mantıklı değil bence.Kadın 40 yaşına gelicek erkek 30 yaşına.Dış görünüş olarak gerçekten çok farkedicek.Zaten erkekler daha geç yaşlanıyor.

Demet Akalın'ın kocası 10 yaş ufak. Ama bebeği oldu çok mutlu evliliği var.

Yasi ne olursa olsun..Kimi insan sans oluyor kimisi sinav.
Hayati zorlastiran insanlarla zor bir sürecin icinde bocalamak zor.Ama neyseki bir prensesiniz var.. :)
Allah evladinizi size bagislasin umarim o ufacik can insanlik,merhamet,güzellik asilasin.
Yüzünüz hep gülsün insallah..

Toplumdan çekinme bence madem ailesi de olumlu karşılıyor ozaman deneyin. Artık bence bu kalıbdan çıkılsın. Herkes aynı olacak diye birşey yok. Benim eşimle aramizda 3 yaş var evet çok değil ama biz erken yaşta evlendik millet hep konuşuyor ama eşimi tanıyanlar da hep söyler çok olgun olduğunu. Evlendiğimizde Eşim 19 yaşındaydı bende 22 olmama bir ay kalmıştı olmayacak diye bir şey yok. Pişmanmıyım Hayır asla sizde korkmayın elalemin diyeceklerinden insanlar herzaman konuşmaya malzeme bukuyor yaş olmasa başka birşeyi konuşacaklar bunu hepimiz biliyoruz

Bu arada ünlülerin hayatlari örnek verilmis.Onlarin yasam standartlari,yasayislari,hayata bakis acilari daha farkli.Ve disariya karsi düzgün bir evlilik yansitma cabalari da var ister istemez ve tabiki bir de cocuk..
Kesinlikle mutsuz olacaksiniz diye bir sey tabiki yok.Insallah mutlu da olursunuz.
Hayatta risk hep vardir..Ama ne kadar az risk.Okadar cok huzur.
En azindan benim hayat mottom bundan sonrasi icin boyle..
Sadece biraz daha tanimaya calisin.Kendini kanitlamasina ve biseylerin sorun haline gelmeyecegini hissettiginizde adim atin derim.Zaman,size bir cok konuda fikir edinmenizi saglayacaktir.
Sonu güzel olsun insallah..Mutluluk üzerine tecrübeler edinebilmeniz dilegiyle..

10 yaşı sorun yapmam ama 22 yaşında bir erkeğin daha hayatı tecrübe etmeden evlenme olgunlugunda olabileceğini sanmıyorum. Olgunluk başka şey evlilik bmbaşka bişey.

Bence sorun olmaz kime ne?
Ama evlenmeden biraz bekleyin aceleniz yoksa daha yeni girmiş hayatınıza tanıyın önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…