- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Şimdi sizin Sevgi'den aşktan gözünüz kör olmuş olmasın. Belki bazı şeyleri göremiyosunuzdur.
Keşke kaç yasında olduğunuzu da yazsaydınız herkes tek tek sormuş .
Seviyorsanız gercekten samimi iseniz sorun olmaz toplum Baskısı hep olur ama biryerden sonra da azalır .
Yanlız 5 aydır tanıdığınız birinin sadece olgun olduğunu size uygun olup olmadığını anlayamazsınız . Zamana ihtiyaç var
22 yasında bir erkek daha çocuk sayılır birçok şeyi yeni yeni yasamaya Başlayan biri ve üzgünüm ki erkekler biraz geç olgunlaşıyor ve o yaslarda şıpsevdi olabiliyorlar . Daha ergenlikten yeni çıkmış bşr çocuk geldi gözümün önüne tabi onun Düşünceleri vs nasıl bilemem ama başta da beklettiğim gibi 5 ay daha çok yeni basit bir hoşlantı da olabilir .Yaşım zaten yazıyor canım herkes tek tek sormuş demişsin ama gözünden kaçtı sanırım 32 yaşımdayım, erkek arkadaşımda 22 ilk sayfalarda yazdım
babasi hayattayken zor birde bunu söyleyince kötü oluyorsun.kabul etmiyorlar asla. hatta sana ve ailene kiziyor akıl veriyo onu güdiyor gibi söyleyip iftira atıyorlar.kayinpeder yada ailesi karışınca sende sinir oluyorsun çünkü onun gibi gudulecek yaşta degilsin.böyle durumlari iste kayinpeder firsata çevirip cebini daha çok doldurmaya çalışıyor.işin garip kısmı pek bedavaci pek biriktirmeci ama harcamaya kıyamayıp kimseye yedirmeyip kendi de yemeyip zulalama derdinde.haliyle esim genç olduğu icin benden ailesi de genç sayilir.üstündeki baskı azalmasi icin onlarin iyice yaslanmasini beklesen sen de yaşlanmış olacaksin.maddi yönden.kendinden büyük eş olanlarin şansı yaver gidiyor gördüğüm kadari ile.Siz daha cesaretliymissiniz..Ben cocuk olayini dusunemedim bile..Ve evet genelde birilerinin boyundurugu altina giriyorlar.Babasi en azindan elinden geleni yapmasi evliliginizin bitmemesine sebep olmus.Bizde de anne baba ne derse dusunceleri o yonde ilerlerdi.Ailesi olgun akli basinda ama kendilerine ancak yetebilen insanlardi.Ve o isine gelirse anne,baba isine gelirse hic kimsenin dedigi anlam ifade etmezdi.Gorunuste adam ama karakterde ufacik cocuk modunda sürülmeyi afedersin güdülmeyi bekliyorlar..
Umarim cocugunuzun hatrina ve senelerin de etkisiyle daha da sahiplenici ve akli basinda olur.Umarim zamanla daha da yoluna girer,bir evlilik icerisinde oldugunuzu daha bir hissettirir..
Diledigince yasa karakteri kisiligi sana uygunsa ve gercekten tanidigini dusunuyorsan verilecek karari en iyi sen bileceksin. Benim gordugim ornekler var cok da mutlular.Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yaş farkları kaç canım senun tanıdıklarının ? Ben de kendimi tek sanıyordum ama başka örneklerde gördüm burada biraz kendimi iyi de hissettirdi sankiDiledigince yasa karakteri kisiligi sana uygunsa ve gercekten tanidigini dusunuyorsan verilecek karari en iyi sen bileceksin. Benim gordugim ornekler var cok da mutlular.
Benim de erkek arkadaşım benden küçük.Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ilk evliligini de son evliligini de kendisinden 10-12yas buyuk kadinlarla yapti bi akrabam son evlilihi de yaklasik 15 yildir suruyor :)Yaş farkları kaç canım senun tanıdıklarının ? Ben de kendimi tek sanıyordum ama başka örneklerde gördüm burada biraz kendimi iyi de hissettirdi sanki
Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yasi ne olursa olsun..Kimi insan sans oluyor kimisi sinav.babasi hayattayken zor birde bunu söyleyince kötü oluyorsun.kabul etmiyorlar asla. hatta sana ve ailene kiziyor akıl veriyo onu güdiyor gibi söyleyip iftira atıyorlar.kayinpeder yada ailesi karışınca sende sinir oluyorsun çünkü onun gibi gudulecek yaşta degilsin.böyle durumlari iste kayinpeder firsata çevirip cebini daha çok doldurmaya çalışıyor.işin garip kısmı pek bedavaci pek biriktirmeci ama harcamaya kıyamayıp kimseye yedirmeyip kendi de yemeyip zulalama derdinde.haliyle esim genç olduğu icin benden ailesi de genç sayilir.üstündeki baskı azalmasi icin onlarin iyice yaslanmasini beklesen sen de yaşlanmış olacaksin.maddi yönden.kendinden büyük eş olanlarin şansı yaver gidiyor gördüğüm kadari ile.
Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.