- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
yarın öbür gün bayanın yaşı 40a gelınce gözu dışarı kayar. şuan onun ıcın heves bellı kı. Ego olabilir. 22yaşında bir erkek nasıl evlenebiliyor aklım almıyor.Üşenmedim bir konunuzdan yaşınızı buldum. Şu an 32/33 yaşındasınız. 22 yaşında daha çocuk, ne kadar olgun düşünebilir? 45-35 olsanız neyse. Sizinki 32-22
Ama Demet Akalın O adı üstünde:) adam da 22 yaşında değil olgun bir adam 36 yasında kendısı ve 6yas var aralarında da 22 ıle 33 degıllerDemet Akalın'ın kocası 10 yaş ufak. Ama bebeği oldu çok mutlu evliliği var.
Bencede bu yaslarda oglu olan anneler yorum yapsinŞunu da söyleyeyim büyük oğlum 20 yaşındayken hemen evlenmek istiyordu. Şu an 28 yaşında düşünmüyor bile.
Aynen 2 erkek annesi olarak yaptım yorumlarımı olamayacağını anlasınlar. Hayat hele ki evlilik laylaylom değil.Bencede bu yaslarda oglu olan anneler yorum yapsin
Cogu kisi olmaz dedi ama konu sahibi cocugu cok iyi tanidigini iddia ediyor. Aksama kadar birliktelermis yemege bulasiga yardim ediyormus vs. Ok onu flort donemindede yapmayan vardir ama...yasi gercekten kucuk cocugun.. hani desemki ikiside o yaslarda, cahillik ediyolar.. bu kiz asik olmus gozu birseyi gormuyor. Ha illa mutsuz mu olacaklar.. ilka degil ama yas farki buyuk bencedeAynen 2 erkek annesi olarak yaptım yorumlarımı olamayacağını anlasınlar. Hayat hele ki evlilik laylaylom değil.
Bencede bu yaslarda oglu olan anneler yorum yapsin
Annesi bu yaşını biliyor. 1..2 seneye oğlunun değişeceğini henüz idrak edemiyor.Sadece anneler değil herkesin yorum yapmazını istiyorum konu sahibi olarak. Onun da bir annesi var ve bu annesi için sorun değil. Oğlunun
benimle evlenmesini istiyor çünkü aşk evliliği yapmasını istiyor. Ailesinde olumsuz bakan yok zaten ben kendi aileme söylemekten çekiniyorum ve toplumdan.
Ben o yasta oglu olsnlari merak ediorum daha cok.. ben ogullarim var ama daha cok kucukler o gozle bakamiyorum ben. Neyi nasil yasadiklarini bilmiyorum. Burda Egem gibi yorum yapan pek fazla kiside gormedim, birde Alabalik vardi galiba bu yaslarda cocugu olan.Sadece anneler değil herkesin yorum yapmazını istiyorum konu sahibi olarak. Onun da bir annesi var ve bu annesi için sorun değil. Oğlunun
benimle evlenmesini istiyor çünkü aşk evliliği yapmasını istiyor. Ailesinde olumsuz bakan yok zaten ben kendi aileme söylemekten çekiniyorum ve toplumdan.
Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.
Tabii ki pozitif olacak bu yaşta çocuk. Ne gördü ne yaşadı ki. Ne sorumluluğu var daha. Senin tüm isteklerini yapması çocuğu büyütmez ki. Keyfince yaşıyor şu anda. 22 yaş değil seninle başkası ile de evlenecek yaş değil.Canım şöyle ikimizde bir şehirde memuruz o ailesiyle kalıyor ben yalnızım çoğu zaman gelir akşamları film izleriz. Yemek yaparız beraber . Bulaşıkları yıkamama yemek yapmama . Yardımcı olur. Bazen evi o toplar. Bende kalmıyor ama zaten uyuyana kadar beraberiz. Çay istesem yapar o istese ben yaparım bu şekilde canım pasta istiyor desem saat kaç olursa olsun gider alır getirir bu saatte mi demez. Gerçekten evlenilesi biri birde hep gülümser hep pozitiftir.
Eşim benden 12 yas büyük. Biraz da kişilik meselesi ama ben avantaj olarak görüyorum. Iri yapiliyim biraz yaşımdan büyük gösteriyorum. Görünüşte de problem olmuyor zaten çocuk falan kadınlar erken çöküyor bence. O yüzden erkeğin büyük olması tercihimdir şimdi olmasa bile ilerde sorun olabilir sizin durumunuzKızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Tabii ki pozitif olacak bu yaşta çocuk. Ne gördü ne yaşadı ki. Ne sorumluluğu var daha. Senin tüm isteklerini yapması çocuğu büyütmez ki. Keyfince yaşıyor şu anda. 22 yaş değil seninle başkası ile de evlenecek yaş değil.
Eskiden oluyormuş ama o zaman çocuklar ilkokulu bitirince hayata işe atılırmış. Bu nedenle daha erken olgunlasırdı erkekler.
Tamam anladım hanımefendi sizin görünüşüzü zaten üst üste yazmanıza yok olmaz diyorsunuz kısaca işte.
Ne oldu bu konuyu yorum almak için açmadın mıTamam anladım hanımefendi sizin görünüşüzü zaten üst üste yazmanıza yok olmaz diyorsunuz kısaca işte.