erkek arkadaşım ve ben

Ben sizi çooookkk çooookkkk çooooooookkk hatalı gördümm.
Bir erkek mektup yazmaz, konunuzun sonunda belirttiğiniz gibi gerçekten kalbi kırık bir erkek öyle konuşur buna inanın.
Bencede ayrılın çünkü siz bu insana değer vermiyorsunuz son derece değersiz hissediyor kendini..
Bırakın acı çeksin.. çeksin ki sonra başkasında gerçek mutluluğu yakalasın..
Siz onu sevmiyorsunuz gibi geldi bana kusura bakmayın
Yada hadı okadar sert olmiyim onun sizi sevdiği kadar size tutkuyla bağlı olduğu kadar siz olamamışsınız çok hatalarınız var çok canını yakmışsınız

karşına düzgün biri çıkınca anlayacaksın 4 seneni bu insana boşuna verdiğini...kendine güveni olmayan seni böyle sıkarda el de kaldırır..Normal bir ilişki yaşayınca erkek arkadaşının yaptığı anormallikleri daha iyi göreceksin. Mutlu huzurlu olmak için insan beraberlik yaşar

Bunlari okuyup duygulanmamiz mi gerekiyor? Ben aciyorum boyle seviyesiz iliski yasayanlara. Saygi gurur hicbi sey yok. Kaldi ki sadece flort. Evli halinizi dusunemiyorum bile

duygulanmak? bir derdim var bölümüne birşeyleri okumak ve duygulanmak için mi giriyorsunuz? bunun için kitap okuyabilirsiniz. usta yazarlarımız var biliyorsunuz..
acımak size kalmamış. kimse kimseye acımamalı bence. insanlar birbirleri için üzülebilir..
bende bu hale gelmemize üzülüyorum.. küçük şeyleri büyütüp saygısız bir şekil almamıza üzülüyorum.
uslubumuzu kontrol etmediğimize, bunun bizi yıpratmasına bitirmesine üzülüyorum.

ben tartaklanmanın küçük bir şey olduğunu düşünmüyorum..
benim uslubum nekadar yanlışsa onunda bana el kaldırması bukadar yanlış..

Son düzenleme:

şekerim katılıyorum aynen sana çocuk bence bundan kurtulmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerçekten ilginç bir yapınız var.. bana aşkım diye mesaj at taktiğini verende sizsiniz..
napıyosam zaten yapacağım.. ben içimi dökmek istedim.. hatam kusurum varsa göreyim dedim.. çift taraflı bakmak özeleştiri yapmak istedim..
bunda bir sakınca olduğunu bilmiyordumdum..
ayrıca fikirlerinizin hangisini beğenmedim? sizi ilgilendirmez konuma yorum yapmayın mı dedim? yoksa küçük hesaplar peşinde koşup "aşkım" diye aldatılma numaraları yapmadığım içinmi..

çocukta en ufacık şeyde patlamış belli hatayı sadece karşıda arayanlara uyuzum

böyle bir niyetim olmuş olsaydı, erkek arkadaşımın bana söyledikleri konunun en başında demezdim.. çift taraflı bakabilmeniz açısından kendi hatalarımıda onun hatalarını söyledim..

allahımmm bir adamla 4 yılı paylaş sonra adam seni dövsün allah kimseye yaşatmasın konu sahibesi sizede sabır versin sınavdan sonra ayrılın derim

adama hakaret et, gereksiz yere tartışma çıkar, aşagıla... sonra da ''işine gelmiyorsa ben buyum'' de...

sonra da adam niye sinirlendi. kamera şakası mısın nesin anlamadım
4yıldır ne giyiyorsam yine onu onu giyiyorum.. etek boyun daha fazla uzamıştır.. giydiğim şeyler dar olmamaya başlamıştır..
neden bunu giydin.. bunun rengi çok dikkat çekici. rimelini yeni aldın kirpiklerini çok kaldırmış diyen birine ben buyum işine gelirse dedim. beni olduğum gibi kabul etsin istedim..

ayakkabı almak için mağazaya girdik.. bana gösterdiği ayakkabı bileğe kadar kapalı olan ayakkbı. beğenmedim dedim.. ama bu kapalı bu olsun diyor. bende haliyle sinirleniyorum. iki parmağımın dışarda olması bile onu rahatsız ediyor. oh canım vah cicim sen yeterki iste ben bileğe kadar ayakkbı giyerim sen üzülme diyememem ya. haliyle bende açıklama yapıyorum dinlemeyince patlama noktasına geliyorum.

durup dururken yazdığı bir mektup değil. bana kargo göndermesi gerekiyordu. lazım olan parça onun olduğu şehirde vardı. bende ne olur mektup yaz dedim.. saolsun yazmış beklediğim den çok iyi yazmış..
hatalarım var.. kaba davrandım kötü şeyler söyledim..
ama bukadar bana karışmaya beni yönlendirmeye hakkı yok.

kadınlar kulubu demiyormuydu bukadar bir erkeğin ağzının içine bakmayın diye..
sert olun lütfen. saygı çevçevesi altında fikirlerinize tabiki ihtiyacımım var..

mutlu huzurlu günlerimiz oldu. hani ilk 1sene mutlu olduk diyemem. senelerce mutlu olduk. be mutlu oldum mutlu ettim. oda mutlu etti..
bugun bu hale gelmemiz.. heleki sınavdan sonra nişanlanmayı düşündüğümde yazık günah diyorum geçen zamana

Canim bi hata yapmis dogru bu asla affedilecek bise degil ama seviyrsan ve onu hayatinin tamamina almissan asla vazgecme sakin birakma ben yasadiklarimi buraya anlatsam agzin acik kalir bi gun ayrilipta baska biriyle evlilivini mutlulugunu cocuklarinin olmasini izleyebileceksen icin rahat edecekse ONSUZ bir hayat dusunebiliyorsan ayril ama en kucuk huzun duyacaksan bu yazdiklarimdan ileride cig olup tepene duser o yuzden bin kez dusun ask insana bir kez geliyor ve burada sadece o degil bazi konularda sende haksizsin ben coook sey yasamis biri olarak bunlari soyleyebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hak ettin diyen arkadaşlar olmuş.
iş arkadaşımdan normal mesaj geliyor.. ben insan değilmiyim. insan olduğumdan ötürü dış çevrede bir sosyalleşme halim olamazmı..
insanlara numaramı verirken mesai saati dışında aramayında diyemiyorumki..
ben kaba davrandın işine geliyorsa dedim. ama neden dedim. ilerde evlendiğimizde mutlu olalım diye yaptım. bana fikirlerime saygı duysun diye zorladım çabaladım.. onun kıskançlıkları ve takıntılarından dolayı kendi fikirlerimden davranışlarımdan vazgeçmemek için uğraştım..

o kısıtladı ben savaştım veb kotu davrandım.. oda şiddete başvurdu.. eden bulur ben hakettim diyemi düşünmeliyim yoksa, benim onun dışındada bir özel hayatım var buna saygı duymadığı için kötü davrandın diyemi kendimi savunmalıyım

ben kendimi biliyorum.. bunu unutamam kesinlikle.. yani bişi yapsam acaba yine el kaldırırmı diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum..
evet aşk bana geldi..bende ona gittim ama..
onu süpriz yaptığımda gözlerindeki mutlulugu heycanı şefkati başka yerde görmedim. sırf o mutluluğu görebilmek için bile olsa ona süprizler yaptım..
oda yaptı.. çok hastalanan bir insanın grip vs. bünyem yazıp üşümemeyim diye gidip bana sıcak su torbası battaniye aldı.. beni umursama yapmazdı böyle şeyler..
öğrenci maddi durumu yok biliyorum. birşeyler alıp mutlu etmeye çalıştım.bazen kart borcunu ödesin diye gizliden havale yaptım.. sonra bir baktım havale yaptığım parayla bana birsürü kitap alıp gelmiş..

çok şey yaşadık gördük..
ama boğazımı sıkması. yerden yere vurması tutup silkelemesi.. kolumda morluk izi bile oluştu.. o sahne gözümün önünden gitmiyor.

Eğer ayrılacaksanız, sizin aşkınız bittiği için ayrılacaksınız,
Bu yazdıklarınızdan ben bu sonuca vardım.

Ben de evlenmeden önce fevri sinirli zamanlarımda eşimden tokat yedim 1-2 kere, ben de onu çoğu kez patakladım.
Asla ayrılık düşünmedim o da düşünmedi.İnsan sinirlenince daha doğrusu karşısındaki onu sinirlendirince hiç mi hata yapamaz? O hatayı onun burnundan getirmek bin pişman olmasını,tekrarlamamasını sağlamak sizin elinizde.
6 yıl evlilik öncesi,3 yıl da aynı yastığa baş koyuyoruz, Allaha şükür mutlu bir yuvamız çocuğumuz var. İnsan o kadar güzel mutluluk verici anlar yaşıyorki eşiyle, ufak atışmalar kaybolup gidiyor,hatta tuzu biberi oluyor.

Ama siz ayrılın çünkü sizin sevginiz bitmiş...

Hah işte kadını malı gibi gören, gereksiz sahiplenen erkekler bir tek bizim toplumda var. Sizin o kadar olanlardan sonra sarılmanız da ayrı bir şey. :44: Ayrılmanız iyi olacak.

Son düzenleme:
Ya kardeşim yazmayım yazmayım diyorum, olmuyor. Siz adeta bir kum torbasıymışçasına dayak yemek istiyorsanız başka. Herkes de böyle şeyler yaşamamıştır, normal değil çünkü. Bunu sadece fevrilik olarak görmenize de diyecek laf yok.
4 yılı bırak, 80 yıl olsa bana bunu yapacak adamın darp raporu alıp ağzına ederim. Yok yeni numara al falan, ne uğraşacağım ya?

Şu cümlelerden sonrasını okumadım yeterli geldi. Annemiz babamız bize kıyamazken bu adam ne hakla böyle bir girişimde bulunabilir? Sen kimsin? Nasıl bir hak elini sevdiğine kaldırtabilir? ve daha nişan şu bu yokken resmiyette hiçbirşey yokken? Senin gururunu nasıl ayakları altına alabilir? Hangi cüret? Kararın ne olur bilmem arkadaşım ama insan unutmaz bunu ve hep bir güvensizlik hep bir gurur incinmesi sürer gider. Ona en büyük ceza sizsizliktir. Seviyorum şöyle böyle ayaklarına girmeyin taviz tavizi doğurur söz konusu şiddet burda..Çoğu şey affedilir fakat şiddet affedilmez ve siz daha yolun başında bile değilsiniz. Yeri gelir dibe batarsınız erirsiniz bittiğinizi düşünürsünz ama ileride bir gün doğru karar verdiğinizi anlarsınız. Arada sevgi yok laçkalaşmış terbiyesiz bir adam var karşınızda ondan mutluluk bekleyemezsiniz.

ya bu derece şizofreni kıskanç olduğunu bilmiyodum bence sen ondan kurtul özür dilerim

ya bu derece şizofreni kıskanç olduğunu bilmiyodum bence sen ondan kurtul özür dilerim

siz bence hiç konuşmayın.. ayrıca çok yardımcı oldunuz "o senden kurtulsun" sonrada yaa pardon"sen onda kurtul" diyerek..

bende böyle düşünüyorum.. şiddetin haklı hiçbir sebebi olamaz..

pardonda adama hakaret ettiğini onun sana sarıldığını falan yazıyosun sora bende bi defa olan bşey için ayrılmayın diyorum sonra ben tepki gösterince adamın manyaklıklarını yazıyosun rimeldi ayakkabıydı iyide düzgün ve tam anlatsaydın zaten ayrıl derdim çünkü benimde başıma gelmişti zamanında aynı şey tam bi şizofreniye dönüşmüştü ve ayrıldım yani sen eğer tam anlamıyla yazsaydın hiçbirini yazmazdım yani benim suçum değil senin suçun ki ben kalkıp senin anlatım bozukluğun olmasına rağmen özür diledim neden çünkü aynılarını bende yaşadım anlayabiliyorum şizofreni kıskanç bi adamla yaşamanın ne olduğunu neler hissettiğini

bende böyle düşünüyorum.. şiddetin haklı hiçbir sebebi olamaz..

Kesinlikle.. Ruhunuza zulüm etmektir bu şekilde.. Hem hayatta güzel şeyler yaşamaya hala fırsat varken neden acı çektiresiniz ki bedeninize? Sadece yeni birisini bularak mutluluğu yakalarsınız demiyorum insan yalnızkende kendini keşfederek hayallerini gerçekleştirerek mutlu olur. Bu illa Bir insana bağlı değildir..

Cnm zaten dewam etmissinki yoluna o anda bitti diycektin bunu yapmamissin simdi bitirsen o yag gibi cikar uste neden ayrildin ws die o sana siddet uyguladigi anda kalkip bi tokatta sen atcaktin we sen ne hakla bana wurursun ama tesekkr ederim ewlenmeden gelecegimi gosterdin bu siddetle bi daha beni arama bitti diycektin ama siddetin arkasindan sarilmissiniz barismissiniz artik bi anlami kalmamis

evet mutlu olmak için hayatımda bir erkeğin olmasına gerek yok..

elim kolum bağlımı oturdum ben..
evden çıkmaya çalıştım.. odaya girip kapıyı kilitledim.. inanın camı açıp atlamayı bile düşündüm..
konuşmadım,telefonlarını açmadım...
ne güzel vurdun bitane daha vursana demedimki bende..
evden çıkmaya çalışırken kolumdan tutup kanepeye fırlattı mesela..

sarılıp bir barışma yok.. oda bunu biliyor zaten.. ondan ayrılcağımı o günü beklediğimi hissettiğini düşünüyorum... saatlerde neşeyle telefonda konuşaln biz şimdi 2dk bile konuşmuyorsak sarılmadığımın ifadesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…