4senelik bıkmışlığı vardır belkide ikimizde de..
annem bile hepder. 4 çocuğum var en mülayimi sensin diye.. sesimi bile yukseltmem insanlara doğru dürüst.. kavgacı bir yapım yoktur..
ama ben bugun böyle olduysam onunda payı yokmudur..
çalıştığımı biliyor.. iş arkadaşlarımın olduğunu biliyor.. iş yemeklerine gitmememi istiyor.. keyfi olanlara zaten gitmiyorum. ama bazen konumla alakalı oluyor gitmek zorunda kalıyor.. o akşam sabaha kadar uyku haram bize oluyor..
arkadaşlarımla bir yere oturmaya gitsem (kız) sürekli mesaj atar.. naptın nerdesin.. tabi unuttun beni. iki muhabbet edemiyorum.
inanın abartmıyorum bakın allah var yukarda mesajlaşmalarımız aynen böyle.
arabaya bindim. arabadan indim. eve girdim evden çıktım. mesai saatim belli olmasına ragmen işten çıktım dememi istiyor.. zaten ekstra bişi olunca ben söylüyorum. bu kadar sıkboğaz etmesi beni boğdu diye düşüyorum..
kendimi bazen diken üstünde hissediyorum.
whatsapta online görse kime ne yazışıyorsun bukadar diye sorar..
annemle dışardayım derim. eminmisin annenin yanında olduğuna..
ben dobra biriyim.. mesela arkadaşımla dışarı çıksam, bana kızacağınıda bilsem arkadaşımla gittim derim. evdeyim demem..
beni rahat bıraksa.. bana güvense.. beni takdir etse. arkamda olsa. oku oku bitiremedin gözün doysun diyen birine ben şefkatli olamıyorum bazen
Bunlari okuyup duygulanmamiz mi gerekiyor? Ben aciyorum boyle seviyesiz iliski yasayanlara. Saygi gurur hicbi sey yok. Kaldi ki sadece flort. Evli halinizi dusunemiyorum bile
sırf iş arkadaşınızla mesajlaşmışsınız diye böyle yapan bir adam kim bilir başka saçma sapan şeyleri de kafaya takıp daha neler yapar, ayrılın gitsin.dışarıda başka bir sürü erkek var.evli de değilmişsiniz sizi bağlayan bir şey yok değer mi hiç ufacık şey için kavga çıkaran bir adama katlanmaya, değmez.
heee evet tabi konu sahibi 4 yıllık ilişkisini böyle küçük bir şey için bitirince zaten sevgisi bitmiş ve ayrılmak için bahane arıyor oluyor...peki sevgilisinin böyle küçük bir şey için olay çıkarmasına, böyle küçük bir şey için sevdiği kadını üzmesine, böyle küçük bir şey için karşısındaki insanı tartaklamasına ne demeli?bunlar başka şeylerle karşılaştırıldığında küçük şeyler olabilir ama ileride evlenseler bu kadının pişman olmayacağı ne malum?bazı kadınlar evlenmeden önce böyle sinyalleri farkedemediği veya umursamadığı için sonradan daha kötüleri olabiliyor.bir de tuhaf tuhaf fikirler vermişsiniz.
sora açıklayacak nasılmış aynısını kendine yaşattı sonuç olarak ne deyebilir ki ya of neyse napıyosa yapsın ya zaten verilen fikirleride beğenmiyo ayrılmakta gayet kararlıysa neden yazıyo buraya teselli mi bekliyo fikir istemiyosa hayret bi şey ya zaten çok kaprisli bi şeye benziyo çocuğu dört yıl doldurmuş belli çocukta en ufacık şeyde patlamış belli hatayı sadece karşıda arayanlara uyuzum ya ayrılsın başkasını bulsun ama o da bıçak falan çekmesin zira gelen gideni aratır diye hatrı sayılır bi sözümüz var neyse sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şekerim katılıyorum aynen sana çocuk bence bundan kurtulmuş
4yıldır ne giyiyorsam yine onu onu giyiyorum.. etek boyun daha fazla uzamıştır.. giydiğim şeyler dar olmamaya başlamıştır..adama hakaret et, gereksiz yere tartışma çıkar, aşagıla... sonra da ''işine gelmiyorsa ben buyum'' de...
sonra da adam niye sinirlendi. kamera şakası mısın nesin anlamadım
Ben sizi çooookkk çooookkkk çooooooookkk hatalı gördümm.
Bir erkek mektup yazmaz, konunuzun sonunda belirttiğiniz gibi gerçekten kalbi kırık bir erkek öyle konuşur buna inanın.
Bencede ayrılın çünkü siz bu insana değer vermiyorsunuz son derece değersiz hissediyor kendini..
Bırakın acı çeksin.. çeksin ki sonra başkasında gerçek mutluluğu yakalasın..
Siz onu sevmiyorsunuz gibi geldi bana kusura bakmayın
Yada hadı okadar sert olmiyim onun sizi sevdiği kadar size tutkuyla bağlı olduğu kadar siz olamamışsınız çok hatalarınız var çok canını yakmışsınız
karşına düzgün biri çıkınca anlayacaksın 4 seneni bu insana boşuna verdiğini...kendine güveni olmayan seni böyle sıkarda el de kaldırır..Normal bir ilişki yaşayınca erkek arkadaşının yaptığı anormallikleri daha iyi göreceksin. Mutlu huzurlu olmak için insan beraberlik yaşar
evet.. neden ne olursa olsun
severek evlenenler ömür boyu mutlu olur diye bir kural mı var?
bir insanı öldürmekte bir anlık değilmibilemiyorum. bu hale geldiğimize bu kefeye konmamıza ayrı bir üzülüyorum..
ben kendimi biliyorum.. bunu unutamam kesinlikle.. yani bişi yapsam acaba yine el kaldırırmı diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum..Canim bi hata yapmis dogru bu asla affedilecek bise degil ama seviyrsan ve onu hayatinin tamamina almissan asla vazgecme sakin birakma ben yasadiklarimi buraya anlatsam agzin acik kalir bi gun ayrilipta baska biriyle evlilivini mutlulugunu cocuklarinin olmasini izleyebileceksen icin rahat edecekse ONSUZ bir hayat dusunebiliyorsan ayril ama en kucuk huzun duyacaksan bu yazdiklarimdan ileride cig olup tepene duser o yuzden bin kez dusun ask insana bir kez geliyor ve burada sadece o degil bazi konularda sende haksizsin ben coook sey yasamis biri olarak bunlari soyleyebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kardeşim yazmayım yazmayım diyorum, olmuyor.bence saçmalıyosun çok haddinden fazla abartıyosun dışarda insanlar neler yaşıyor kimse dört dörtlük değil kusursuz kimse yok kaldı ki dört yıllık ilişkini böyle küçük bir şey için bitierebiliyosan zaten sevgin bitmiş bu da bahanesi olmuştur zira herkes mutlaka böyle fevri davranışlarla bi kez bile olsa karşılaşmıştır onu farklı şekilde cezalandırabilirsin ne bilim tut yeni bi numara al kendine onun yanındayken ona o yeni numaradan masj at aşkım vs vs sora tlf bak ve tlf yüzüne fırlat ayrıl bi süre anlasın ne demek olduğunu sende onu ağlat ama çözüm ayrılık olmasın
Evet herkesin dediğini bende derdim.. hala daha inanamıyorum. kötü bir bir şaka olması gerekiyor diye düşünüyorum.
4yıllık süren mutlu bir beraberliğim var. ben mutluydum biz mutluyduk. ayaklarım yerden kesilecek kadar mutlulugu yaşadım
hakaret etsem daha bana sarılan bir sevgilim vardı. doğru şeyler değil tabiki yaptıklarım ama öyleydim. gereksiz yere kalbini okadar çok kırardım ki. kendime olan öz güvenimle, işine gelmiyorsa ben buyum derdim
şimdi ne oldu?
çok kötü bir hafta sonu geçirdimhala durup durup ben bunları hak etmedim diyorum..gözlerim doluyor.. ne hayattan nede yaşamaktan keyif alıyorum..
iş yerinden bir arkadaşımdan mesaj geldi.
"kayıtlar bukadar bukadar olacakmış düşünüyormusun gitmeyi " diye mesajı gördü bu ne falan. anlattım sakin bi şekilde..
iki anahtarlık kullanıyorum. önceden onun aldığı anahtarlığı kullanıyordum. ev iş anahtarım takılıdır. iş yerinde anahtarı unuttuğum için çok kapıda kaldığımdan dolayı iki anahtarlık kullanmaya başladım. yeni anahtarlıgıma yine aynı iş arkadaşımın berlinden getirdiği anahtarlıktı. sevgilim,bu ne falan diye sordu. x almanyaya gitti.gelmişken bürodakilere hediye getirdi vs dedim. yine bir sorun yok..
bir kaç saat sonra x ten yine msj geldi.whatsaptan. sonuçlar açıklanmış durum nasıl vs diye.
bu sefer patladı. hangi hakla bana msj yazarmışta. benim samimiyet derecem neymiş onunlada.. ben iş yerinde çokmu samimiymişim vs vs diye sıraladı. bende güzelce anlattım. söz konusu bile olması gerekmeyen x için huzurumuzu bozmayalım.
zorla bana x e msj yazdırdı." bir daha beni rahatsız etme diye" neden yazdım bilmiyorum. şuan neden yazmayı kabul ettim bilmiyorum.. korktum sanırım. ben yazmasaydım o x i arayıp daha kötü şeyler söyleyebilirdi
x benden 2 3 yaş küçük zaten. ne o ne ben bişeyler hissetmiyoruz zaten. iyi iş arkadaşıyız. her iyi iş arkadaşı olan herkes birbirine birşeymi hissediyor?
sonuç olarak üstüme geldi kolumu sıktı. ben alttan almadım. bana bu şekilde davranamazsın. ben seviyemi biliyorum vs vs..
bir ara boğazımı sıktı
ayakta tartışırken evden çıkmaya çalışırken kolumu tututup kanepeye fırlattı.
ben hüngür hüngür ağlıyorum.kalbim çok acıdı. ben bunları hak etmiyorum.bu hale bu seviyeye düşmeyi hak etmiyorum diye ağladım. o yine kafamda birşeyler söylüyor..
en son yine kafamda dikilip hakaretler sayenken, sarıldım bana nasıl kıyabiliyosun benim ben sevdiğin dedim. bu sefer oda sarıldı ağlamaya başladı.. korkuyorum seni kaybetmekten çok korkuyorum vs dedi.
şimdi ne mi oldu.. üstü kapalı konuşmalar..ben böyle biri değilim. bidaha olmayacak dedi.. bana vurdukları canımı değil kalbimi acıttı. birdaha olmayacağına söz verip yemin etti.. güya unuttuk yolumuza devam ediyoruz. peki ben unuttummu? hayır unutmadım. unutamam.. nişanımıza az zaman kala ben bunları yaşamayı hak etmedim..
yaşanacak çok şeyimiz vardı. hayallerimiz umutlarımız.. hepsi yarım kaldı. kalbim parçalıyor. anneme aileme sevdiklerime ne dicem bilmiyorum. ayrıl demeyin bana çünkü zaten ayrılıyorum. sınava girecek. onu bekliyorum. senelerdir deli gibi hazırlanıyor. beni bahane gösterip çalışmamazlık yapsın istemiyorum..içim parçalanıyor. bunları bize nasıl layik gördü..
o günden beri ağlamadığım tek bir anım bile yok.. gözlerim doluyor sürekli.. lavaboda yolda otobüste iş yerinde.. haketmedim ben bunları.. okadar yardım ettim desteğimi hiç esir yemedim.. bana bunları nasıl layik gördü..
evet mesajlasıyorum.ama içimde birşey yok. kendime daha çok kızıyorum. oyun oynadığım için ayrılmadığım için..
bunları hak etmedim ben. biz iyiydik biz çok iyiydik.. ellerini nasıl kaldırabildi bana. hiçmi vicdanı sızlamadı..
ağlayarak dedim.. korktuğum iki şey vardı.. eşimin beni aldatması.. ve eşimin beni dövmesi.. beni buna laik gördüğün için teşekkür ederim diyip saatlerce ağladım..
2ay önce bana mektupta "umarım seninde bana kıyamadığın günler gelir" demişti.. bende ben nekadar kötü bir insanım demiştim.. dün aramızda bir konuşma geçti.. benim için naptın hiç söyler misin. benim adam yerine koyduğunmu var dedi.. gitsem ayrılsam beni nekadar özlersin nekadar üzülürsün dedi.. yaptığım iyi bir şeyi hatırlamazsın ama kötü şeyleri hiç unutmazsın.. ilk buluşmamızda sana bileklik aldığımı o bilekliği 4yıldır taktığını hatırlamazsın ama 4yıl önce yaptığım kötü birşeyi unutmazsın dedi.. azla yetinmeyi bilmiyorsun dedi. bu kelimeyi unutmazsın. kötü bir örnekle karşıma çıkarırsın biliyorum dedi. ama iyi örnek olarak hiç düşünmezsin dedi
şu sınava çalış kazan desek yemeden içmeden çalışırsın kazanırsın hırs edersin çabalarsın.. ama bizim sevgimiz aşkımız için kılını kıpırdatmazsın dedi..kariyerin, duruşun herzaman senin için daha önemli dedi.. bunun gibi şeyler..
herşey unutulur belki.. ben hatalarımı toplarım onu mutlu ederim.. adam yerine koyarım.. iyi davranırım mutlu ederim.. ama elini kaldırdı bana ben bunu nasıl unutup nasıl yoluma devam ederim..
ya bu derece şizofreni kıskanç olduğunu bilmiyodum bence sen ondan kurtul özür dilerim
Şu cümlelerden sonrasını okumadım yeterli geldi. Annemiz babamız bize kıyamazken bu adam ne hakla böyle bir girişimde bulunabilir? Sen kimsin? Nasıl bir hak elini sevdiğine kaldırtabilir? ve daha nişan şu bu yokken resmiyette hiçbirşey yokken? Senin gururunu nasıl ayakları altına alabilir? Hangi cüret? Kararın ne olur bilmem arkadaşım ama insan unutmaz bunu ve hep bir güvensizlik hep bir gurur incinmesi sürer gider. Ona en büyük ceza sizsizliktir. Seviyorum şöyle böyle ayaklarına girmeyin taviz tavizi doğurur söz konusu şiddet burda..Çoğu şey affedilir fakat şiddet affedilmez ve siz daha yolun başında bile değilsiniz. Yeri gelir dibe batarsınız erirsiniz bittiğinizi düşünürsünz ama ileride bir gün doğru karar verdiğinizi anlarsınız. Arada sevgi yok laçkalaşmış terbiyesiz bir adam var karşınızda ondan mutluluk bekleyemezsiniz.
bende böyle düşünüyorum.. şiddetin haklı hiçbir sebebi olamaz..
Evet herkesin dediğini bende derdim.. hala daha inanamıyorum. kötü bir bir şaka olması gerekiyor diye düşünüyorum.
4yıllık süren mutlu bir beraberliğim var. ben mutluydum biz mutluyduk. ayaklarım yerden kesilecek kadar mutlulugu yaşadım
hakaret etsem daha bana sarılan bir sevgilim vardı. doğru şeyler değil tabiki yaptıklarım ama öyleydim. gereksiz yere kalbini okadar çok kırardım ki. kendime olan öz güvenimle, işine gelmiyorsa ben buyum derdim
şimdi ne oldu?
çok kötü bir hafta sonu geçirdimhala durup durup ben bunları hak etmedim diyorum..gözlerim doluyor.. ne hayattan nede yaşamaktan keyif alıyorum..
iş yerinden bir arkadaşımdan mesaj geldi.
"kayıtlar bukadar bukadar olacakmış düşünüyormusun gitmeyi " diye mesajı gördü bu ne falan. anlattım sakin bi şekilde..
iki anahtarlık kullanıyorum. önceden onun aldığı anahtarlığı kullanıyordum. ev iş anahtarım takılıdır. iş yerinde anahtarı unuttuğum için çok kapıda kaldığımdan dolayı iki anahtarlık kullanmaya başladım. yeni anahtarlıgıma yine aynı iş arkadaşımın berlinden getirdiği anahtarlıktı. sevgilim,bu ne falan diye sordu. x almanyaya gitti.gelmişken bürodakilere hediye getirdi vs dedim. yine bir sorun yok..
bir kaç saat sonra x ten yine msj geldi.whatsaptan. sonuçlar açıklanmış durum nasıl vs diye.
bu sefer patladı. hangi hakla bana msj yazarmışta. benim samimiyet derecem neymiş onunlada.. ben iş yerinde çokmu samimiymişim vs vs diye sıraladı. bende güzelce anlattım. söz konusu bile olması gerekmeyen x için huzurumuzu bozmayalım.
zorla bana x e msj yazdırdı." bir daha beni rahatsız etme diye" neden yazdım bilmiyorum. şuan neden yazmayı kabul ettim bilmiyorum.. korktum sanırım. ben yazmasaydım o x i arayıp daha kötü şeyler söyleyebilirdi
x benden 2 3 yaş küçük zaten. ne o ne ben bişeyler hissetmiyoruz zaten. iyi iş arkadaşıyız. her iyi iş arkadaşı olan herkes birbirine birşeymi hissediyor?
sonuç olarak üstüme geldi kolumu sıktı. ben alttan almadım. bana bu şekilde davranamazsın. ben seviyemi biliyorum vs vs..
bir ara boğazımı sıktı
ayakta tartışırken evden çıkmaya çalışırken kolumu tututup kanepeye fırlattı.
ben hüngür hüngür ağlıyorum.kalbim çok acıdı. ben bunları hak etmiyorum.bu hale bu seviyeye düşmeyi hak etmiyorum diye ağladım. o yine kafamda birşeyler söylüyor..
en son yine kafamda dikilip hakaretler sayenken, sarıldım bana nasıl kıyabiliyosun benim ben sevdiğin dedim. bu sefer oda sarıldı ağlamaya başladı.. korkuyorum seni kaybetmekten çok korkuyorum vs dedi.
şimdi ne mi oldu.. üstü kapalı konuşmalar..ben böyle biri değilim. bidaha olmayacak dedi.. bana vurdukları canımı değil kalbimi acıttı. birdaha olmayacağına söz verip yemin etti.. güya unuttuk yolumuza devam ediyoruz. peki ben unuttummu? hayır unutmadım. unutamam.. nişanımıza az zaman kala ben bunları yaşamayı hak etmedim..
yaşanacak çok şeyimiz vardı. hayallerimiz umutlarımız.. hepsi yarım kaldı. kalbim parçalıyor. anneme aileme sevdiklerime ne dicem bilmiyorum. ayrıl demeyin bana çünkü zaten ayrılıyorum. sınava girecek. onu bekliyorum. senelerdir deli gibi hazırlanıyor. beni bahane gösterip çalışmamazlık yapsın istemiyorum..içim parçalanıyor. bunları bize nasıl layik gördü..
o günden beri ağlamadığım tek bir anım bile yok.. gözlerim doluyor sürekli.. lavaboda yolda otobüste iş yerinde.. haketmedim ben bunları.. okadar yardım ettim desteğimi hiç esir yemedim.. bana bunları nasıl layik gördü..
evet mesajlasıyorum.ama içimde birşey yok. kendime daha çok kızıyorum. oyun oynadığım için ayrılmadığım için..
bunları hak etmedim ben. biz iyiydik biz çok iyiydik.. ellerini nasıl kaldırabildi bana. hiçmi vicdanı sızlamadı..
ağlayarak dedim.. korktuğum iki şey vardı.. eşimin beni aldatması.. ve eşimin beni dövmesi.. beni buna laik gördüğün için teşekkür ederim diyip saatlerce ağladım..
2ay önce bana mektupta "umarım seninde bana kıyamadığın günler gelir" demişti.. bende ben nekadar kötü bir insanım demiştim.. dün aramızda bir konuşma geçti.. benim için naptın hiç söyler misin. benim adam yerine koyduğunmu var dedi.. gitsem ayrılsam beni nekadar özlersin nekadar üzülürsün dedi.. yaptığım iyi bir şeyi hatırlamazsın ama kötü şeyleri hiç unutmazsın.. ilk buluşmamızda sana bileklik aldığımı o bilekliği 4yıldır taktığını hatırlamazsın ama 4yıl önce yaptığım kötü birşeyi unutmazsın dedi.. azla yetinmeyi bilmiyorsun dedi. bu kelimeyi unutmazsın. kötü bir örnekle karşıma çıkarırsın biliyorum dedi. ama iyi örnek olarak hiç düşünmezsin dedi
şu sınava çalış kazan desek yemeden içmeden çalışırsın kazanırsın hırs edersin çabalarsın.. ama bizim sevgimiz aşkımız için kılını kıpırdatmazsın dedi..kariyerin, duruşun herzaman senin için daha önemli dedi.. bunun gibi şeyler..
herşey unutulur belki.. ben hatalarımı toplarım onu mutlu ederim.. adam yerine koyarım.. iyi davranırım mutlu ederim.. ama elini kaldırdı bana ben bunu nasıl unutup nasıl yoluma devam ederim..
Kesinlikle.. Ruhunuza zulüm etmektir bu şekilde.. Hem hayatta güzel şeyler yaşamaya hala fırsat varken neden acı çektiresiniz ki bedeninize? Sadece yeni birisini bularak mutluluğu yakalarsınız demiyorum insan yalnızkende kendini keşfederek hayallerini gerçekleştirerek mutlu olur. Bu illa Bir insana bağlı değildir..
Cnm zaten dewam etmissinki yoluna o anda bitti diycektin bunu yapmamissin simdi bitirsen o yag gibi cikar uste neden ayrildin ws die o sana siddet uyguladigi anda kalkip bi tokatta sen atcaktin we sen ne hakla bana wurursun ama tesekkr ederim ewlenmeden gelecegimi gosterdin bu siddetle bi daha beni arama bitti diycektin ama siddetin arkasindan sarilmissiniz barismissiniz artik bi anlami kalmamis