erkek arkadaşım ve ben

edwargein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
31
0
Evet herkesin dediğini bende derdim.. hala daha inanamıyorum. kötü bir bir şaka olması gerekiyor diye düşünüyorum.
4yıllık süren mutlu bir beraberliğim var. ben mutluydum biz mutluyduk. ayaklarım yerden kesilecek kadar mutlulugu yaşadım
hakaret etsem daha bana sarılan bir sevgilim vardı. doğru şeyler değil tabiki yaptıklarım ama öyleydim. gereksiz yere kalbini okadar çok kırardım ki. kendime olan öz güvenimle, işine gelmiyorsa ben buyum derdim
şimdi ne oldu?
çok kötü bir hafta sonu geçirdim hala durup durup ben bunları hak etmedim diyorum..gözlerim doluyor.. ne hayattan nede yaşamaktan keyif alıyorum..

iş yerinden bir arkadaşımdan mesaj geldi.
"kayıtlar bukadar bukadar olacakmış düşünüyormusun gitmeyi " diye mesajı gördü bu ne falan. anlattım sakin bi şekilde..

iki anahtarlık kullanıyorum. önceden onun aldığı anahtarlığı kullanıyordum. ev iş anahtarım takılıdır. iş yerinde anahtarı unuttuğum için çok kapıda kaldığımdan dolayı iki anahtarlık kullanmaya başladım. yeni anahtarlıgıma yine aynı iş arkadaşımın berlinden getirdiği anahtarlıktı. sevgilim,bu ne falan diye sordu. x almanyaya gitti.gelmişken bürodakilere hediye getirdi vs dedim. yine bir sorun yok..

bir kaç saat sonra x ten yine msj geldi.whatsaptan. sonuçlar açıklanmış durum nasıl vs diye.
bu sefer patladı. hangi hakla bana msj yazarmışta. benim samimiyet derecem neymiş onunlada.. ben iş yerinde çokmu samimiymişim vs vs diye sıraladı. bende güzelce anlattım. söz konusu bile olması gerekmeyen x için huzurumuzu bozmayalım.
zorla bana x e msj yazdırdı." bir daha beni rahatsız etme diye" neden yazdım bilmiyorum. şuan neden yazmayı kabul ettim bilmiyorum.. korktum sanırım. ben yazmasaydım o x i arayıp daha kötü şeyler söyleyebilirdi
x benden 2 3 yaş küçük zaten. ne o ne ben bişeyler hissetmiyoruz zaten. iyi iş arkadaşıyız. her iyi iş arkadaşı olan herkes birbirine birşeymi hissediyor?

sonuç olarak üstüme geldi kolumu sıktı. ben alttan almadım. bana bu şekilde davranamazsın. ben seviyemi biliyorum vs vs..
bir ara boğazımı sıktı
ayakta tartışırken evden çıkmaya çalışırken kolumu tututup kanepeye fırlattı.
ben hüngür hüngür ağlıyorum.kalbim çok acıdı. ben bunları hak etmiyorum.bu hale bu seviyeye düşmeyi hak etmiyorum diye ağladım. o yine kafamda birşeyler söylüyor..
en son yine kafamda dikilip hakaretler sayenken, sarıldım bana nasıl kıyabiliyosun benim ben sevdiğin dedim. bu sefer oda sarıldı ağlamaya başladı.. korkuyorum seni kaybetmekten çok korkuyorum vs dedi.
şimdi ne mi oldu.. üstü kapalı konuşmalar..ben böyle biri değilim. bidaha olmayacak dedi.. bana vurdukları canımı değil kalbimi acıttı. birdaha olmayacağına söz verip yemin etti.. güya unuttuk yolumuza devam ediyoruz. peki ben unuttummu? hayır unutmadım. unutamam.. nişanımıza az zaman kala ben bunları yaşamayı hak etmedim..
yaşanacak çok şeyimiz vardı. hayallerimiz umutlarımız.. hepsi yarım kaldı. kalbim parçalıyor. anneme aileme sevdiklerime ne dicem bilmiyorum. ayrıl demeyin bana çünkü zaten ayrılıyorum. sınava girecek. onu bekliyorum. senelerdir deli gibi hazırlanıyor. beni bahane gösterip çalışmamazlık yapsın istemiyorum..içim parçalanıyor. bunları bize nasıl layik gördü..

o günden beri ağlamadığım tek bir anım bile yok.. gözlerim doluyor sürekli.. lavaboda yolda otobüste iş yerinde.. haketmedim ben bunları.. okadar yardım ettim desteğimi hiç esir yemedim.. bana bunları nasıl layik gördü..
evet mesajlasıyorum.ama içimde birşey yok. kendime daha çok kızıyorum. oyun oynadığım için ayrılmadığım için..
bunları hak etmedim ben. biz iyiydik biz çok iyiydik.. ellerini nasıl kaldırabildi bana. hiçmi vicdanı sızlamadı..
ağlayarak dedim.. korktuğum iki şey vardı.. eşimin beni aldatması.. ve eşimin beni dövmesi.. beni buna laik gördüğün için teşekkür ederim diyip saatlerce ağladım..
2ay önce bana mektupta "umarım seninde bana kıyamadığın günler gelir" demişti.. bende ben nekadar kötü bir insanım demiştim.. dün aramızda bir konuşma geçti.. benim için naptın hiç söyler misin. benim adam yerine koyduğunmu var dedi.. gitsem ayrılsam beni nekadar özlersin nekadar üzülürsün dedi.. yaptığım iyi bir şeyi hatırlamazsın ama kötü şeyleri hiç unutmazsın.. ilk buluşmamızda sana bileklik aldığımı o bilekliği 4yıldır taktığını hatırlamazsın ama 4yıl önce yaptığım kötü birşeyi unutmazsın dedi.. azla yetinmeyi bilmiyorsun dedi. bu kelimeyi unutmazsın. kötü bir örnekle karşıma çıkarırsın biliyorum dedi. ama iyi örnek olarak hiç düşünmezsin dedi
şu sınava çalış kazan desek yemeden içmeden çalışırsın kazanırsın hırs edersin çabalarsın.. ama bizim sevgimiz aşkımız için kılını kıpırdatmazsın dedi..kariyerin, duruşun herzaman senin için daha önemli dedi.. bunun gibi şeyler..

herşey unutulur belki.. ben hatalarımı toplarım onu mutlu ederim.. adam yerine koyarım.. iyi davranırım mutlu ederim.. ama elini kaldırdı bana ben bunu nasıl unutup nasıl yoluma devam ederim..

çok korkutucu bir şey. ne olursa olsun şiddeti kimse hak etmez ve senin içinden asla çıkmayacak. sınavı bitince yol veririsin . içinin acısı da zamanla geçer

Bence de ayrılacaksn sınavdan sonra ayrıl. Madem hazmedemeyeceğin bir şey bununla yaşanmaz. Ama senin de bildiğin gibi bu ilişkide çok hataların olmuş.

allah sana evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş ne kadar şükür etsen az. şimdi aşk var peki evlendikten 10 sene sonra ? adam sevgiliyken bunu yapıyorsa evlenince ne olur ?...istersen dünyanın en büyük kötülüğünü yap yine de bu ona sana el kaldırması hakkını vermez veremez ...psikolojik baskılarına duygu sömürülerine gelme sınavı geçtiği gibi kaç kurtar kendini bu adamdan canım

evet.. neden ne olursa olsun
severek evlenenler ömür boyu mutlu olur diye bir kural mı var?

bir insanı öldürmekte bir anlık değilmi bilemiyorum. bu hale geldiğimize bu kefeye konmamıza ayrı bir üzülüyorum..

sevmek aşk bir yere kadar canım ..şiddet çok korkunç birşey Allah yardımcın olsun inşallah

Yediremiyorsun kendine değilmi helede sevdiğin adama yakıştıramıyorsun. Gerçekten çok zor Allah kolaylık versin sana cnm. Üzüldüm çok seni anlayabiliyorum

Yediremiyorsun kendine değilmi helede sevdiğin adama yakıştıramıyorsun. Gerçekten çok zor Allah kolaylık versin sana cnm. Üzüldüm çok seni anlayabiliyorum

yediremiyorum tabiki.. babamı kendim seçmedim ama eşinimi kendim seçebilirim sonuçta.. Allah o gücü ona eşini bir bayanı dövsün diye vermedi.

sınav geçince ayrılın.
bir daha nasıl güveneceksiniz ki?

affetmekten çok korkuyorum.
4senedir bu sınavı bekledik. sınavı kazanmasını yolumuza bakmayı bekledik..
affetmekten barışmaktan ama bnları hiç unutamamaktan korkuyorum.. yıllar sonra sen bunları hak ettin. o gün ayrılsaydın bugun bu şiddeti görmezdin dememden korkuyorum.
kısacası kendimden korkuyorum

Sen adama vurunca nedense sorun olmuyor, Adam sana vurunca mi sorun oluyor? Nerde adalet? O da senin yaptıklarını unutmamis ve dolmuş dolmuş doğrusu çekilecek gibi değilsiniz. Şiddeti ilk siz baslatmissiniz, hakaretler, en ağır siddettir, erkek kadın kimse bunu kaldıramaz. Üzgünüm adama psikolojik şiddetle mahvetmissiniz bir canavara donusturmussunuz. . Yazık bence hemen ayrilin, adama da yazık. Çünkü evlendiginde karşısında sürekli assagilayan hakaret eden bir kadın olacak ama adam laf edince 'ay nasıl unuturum, kiyametler kopmali diye ahlar vahlar'eden çekilmez bir kadın olacak..

Ayy iyiki erkek değilim yoksa bir kadınla evlenmek zorunda kalırdim. Siz çocuğa iyilik yapıp ayrilin. ( kimse yanlış anlamasin yaptığı hiç hoş değil ama insanların bazen bir dolum noktaları olur )

ben seni dövmedim. tartakladım demesi yokmu..

Seni tartaklamış son yazdıklarına bakılırsa oda çok dolmuş kıskançlıkta tuz biber olmuş. Ben de eşimde bunu yaşadım beni kesinlikle kıskanmaması gereken bir iş arkadaşımdan kıskanıyordu ve ben o öyle şey yapmaz deyince o kişiyi savunduğumu düşündüğü için kırılıyordu baktım huzursuz oluyoruz araya mesafe koydum sorun bitti. Sevgilini az çok tanırsın gerçekten şiddete meyilli biri mi? Bence kıskançlık sınav stresi falan istemediği şeyler yaptırmış ona.

Bende böyle düşünüyorum.
Adam patlama noktasına gelmiş artık.
Bu şiddeti savunmak değil. Sadece her insanın bir sabrı vardır.
Ve eşini sürekli döven psikopatlar dışında bu söylediğim.
Bazen karşındaki insan seni hiç olmadığın biri haline getirebilir.
Sende sevgilini bu hale getirmişsin ne yazık ki.
Bence de ayrılmalısın ama sana vurduğu için değil. Bir insanı bu duruma getirip kendinide buna maruz bıraktığın için.

ama bende böyle biri değildim.. benimde içimden bir hayvan çıktıysa bunda onunda faydası yokmudur..
evet ona kötü davrandım ama neden davrandım acaba..
ikinci ünüversitemi okumak istediğim zaman "gözün doysun" dediği için olabilirmi..
iş yemeklere gidemediğim için olabilirmi..
beni olduğum gibi kabul etmediği için, sürekli kapasındaki kişiliğe beni sıkıştırdığı için bende dolmuş ve ona piskolojik şiddet yapmış olabilirmiyim..

Merhaba edwargein

Ben de hiç bi şekilde şiddet yanlısı bi insan değilim ama ''bilgece'' arkadaşımıza biraz katılıyorum
Eğer erkek arkadaşının söyledikleri doğruysa eğer sevdiğin insanı adam yerine koymuyosan gerçekten bu hissettirdiklerini yapıyosan erkek arkadaşının yerinde olsam sana vurmazdım bile terkederdim sadece Kimsenin kimseye böyle hissettirmeye hakkı yok çünkü
Senin yaptığında psikolojik şiddet Kesinlikle haklı değilsin

Son düzenleme:

4senelik bıkmışlığı vardır belkide ikimizde de..
annem bile hepder. 4 çocuğum var en mülayimi sensin diye.. sesimi bile yukseltmem insanlara doğru dürüst.. kavgacı bir yapım yoktur..
ama ben bugun böyle olduysam onunda payı yokmudur..
çalıştığımı biliyor.. iş arkadaşlarımın olduğunu biliyor.. iş yemeklerine gitmememi istiyor.. keyfi olanlara zaten gitmiyorum. ama bazen konumla alakalı oluyor gitmek zorunda kalıyor.. o akşam sabaha kadar uyku haram bize oluyor..
arkadaşlarımla bir yere oturmaya gitsem (kız) sürekli mesaj atar.. naptın nerdesin.. tabi unuttun beni. iki muhabbet edemiyorum.
inanın abartmıyorum bakın allah var yukarda mesajlaşmalarımız aynen böyle.
arabaya bindim. arabadan indim. eve girdim evden çıktım. mesai saatim belli olmasına ragmen işten çıktım dememi istiyor.. zaten ekstra bişi olunca ben söylüyorum. bu kadar sıkboğaz etmesi beni boğdu diye düşüyorum..
kendimi bazen diken üstünde hissediyorum.
whatsapta online görse kime ne yazışıyorsun bukadar diye sorar..
annemle dışardayım derim. eminmisin annenin yanında olduğuna..
ben dobra biriyim.. mesela arkadaşımla dışarı çıksam, bana kızacağınıda bilsem arkadaşımla gittim derim. evdeyim demem..
beni rahat bıraksa.. bana güvense.. beni takdir etse. arkamda olsa. oku oku bitiremedin gözün doysun diyen birine ben şefkatli olamıyorum bazen

Katılıyorum

haklı olduğumu savunmuyorum..
ben kötü bir ailede yetiştim.
annem babam kardeşlerim dışında.. babam annemi aldattı akşamları eve gelmedi. 20küsür yaşımda bile dayak yedim ben babamda.
sırf bunlar için güçlü olmak istedim belkide..
kendi ayakları üstünde duram sağlam bir kadın olmaya çalıştım..
ama sonra bir baktım benim kendi değerlerim beni benden almış..

çiftler birbirini değiştirmemeli olduğu gibi kabul etmeli diye düşünüyorum. çünkü eğer insanlar birbirlerini değiştirirlerse işte ozaman mutsuzluk başlarmış..

burada bir çok insan görüyorum.. geçen iş arkadaşımızın doğum günüydü. şirkette kutladık. aynı odada olduğum için. gitmememe gibi bir luksum yok. baktım insanları gözlemledim.. nişanlıları yanlarında olmayan iki arkadaşıma baktım..
sarıldılar doğum günüsü olana.beraber foto çekildiler. whatsaptan attım ben levente oda kutluyor doğum günü diye seslendi..
sonra kendime baktım. benim böyle bişi yapma lüksüm hiç yok.. hatta o doğum gününe gitmemeliyim ona göre.. hatta benim hiç arkadaşım olmamalı..

Böyle bir durumda ayrılmayı kafana koymuşsan helal olsun sana..O kadar insan tanıyorum ki daha sevgililerinden yemediği hakaret kalmamış üstelik şiddette var( aynı senin anlattığın durum gibi) ve hala ayrılmayı göze alamıyolar. EVlenince daha fazla dayak yemek için sanırım. Unutma bi anlık öfkeyle bugün bunu yapan, yarın öbürgün daha büyük kavgalar da neler olacak? Kendine böyle birşeyi yakıştırıyomusun? Bi düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…