erkek arkadaşım ve ben

hani demişsin ya bana nası kıydın sewdiğine die oda sarılmş işte izin wermycektin o anda gidicektin ordan we hattını deiştr ayrıl face warsa engelle çıkar hayatından daha ewlenmeden bunu yapan ewlenince neleerr yapar belli etti sinirlendiğinde kendini kontrol edemio ewlendkten sonra şiddet görrsen napıcan o zaman boşancaksın kız adın dula çıkcak yine sen bilirsin cnm sewiosanda konuş istersen ama ben olsam hemen ayrlrdm burda bi sürü bayan eşimden şiddet gördüm die yazio onlara ayrıl diemiorum sonuçları çok ağır bi aile kolay kurulmuyo ama biri sewgilisinden nişanlısndan vs şiddet görüyosa hemen ayrılması taraftarıyım perşembenin gelişi çarşambadan belli olur yada salının gelişi çarşambamıydı :) hahaha saçmaladım anladın sen ne demk istedğimi

anladım teşekkür ederim..
eğer ayrılsaydım ve sınavı kötü geçseydi kendimi ömrüm boyunca affetmeyeceğim için durdum..
sınavı bilgi eksikliğinden bile kötü geçmiş olsaydı sebebini beni bilecekti..
saolun yorumunuz için

yardımcı olabildiysem ne mutlu sonucu bizede bildir ozamn sınawdan sonra ayrıl tabi seçim senin kişiliğini sen çok iyi biliosn tekrar yaparmı eğlimi warmı ne bilim cnm ya üzülmiyeceğin şey neyse onu yap inşllh mutlu olursun

Allah yardımcın olsunn . Şunu unutma hayatın sana bir kere veriliyor ve bunu kimsenin mahvetmesine iizn verme. İnsanın 4 sene sonra bunları yaşaması çok kötü. Seni anlayabiliyorum yıllar geçsede asla unutmıcaksın yaptıklarını canın değil kalbin acıcak. Umarım bu zamanı çabuk atlatırsın ben çok kötüyüm diye düşünme bak okadar iyi birisn ki sana el kaldıran birinin hala sınavını düşünüyorsun. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun

babamdan çok çektim. çok dayak yedim..
erkek kardeşim sevgilimle mesajlarımı gördü diye tartakladı üstüme yürüdü.. ben çok mücadele ettim..
ama ağzımı açıp tek kelime kötü konuşmadım ailem hakkında erkek arkadaşıma..
sonra bakıyorum canım dedim cananım dediğim hayatımı birleştirmek istediğim insan karşımda babam oluvermiş çıkmış..
ağırdı söyledikleri.. konuşması kafamda laf etmesi.. cüzdanımı karıştırıyor söyle fotoğrafını mı saklıyorsun söyle cüzdanında gibi saçma sapan cümlelerle beni çok üzdü..

Şimdi burdakiler kızacaklar bana ama bence gayet iyi biriyle birliktesin. Bu durumda olan bi tek sen varsın zannediyorsun. Etrafındaki insanların, en yakın çevrendeki annenin babanın bile yaşadığı bir olaydır bu. Tabi kimse kimseye anlatmaz böyle şeyleri. O yüzden sen de kendine ''Ben bunları yaşamaya layık mıyım?'' diye soruyorsun. Uzun süreli bir birliktelik olduğu belli. Bunca zaman senin davranışlarına sabır gösteren birini bi kerecik affetmek zor olmasa gerek? Bence sırf bu sebeple soğutma kendini ondan. Ayrılık lafı etme. Ama şöyle de bir şey var: Sürekli bu çocuğu üzmeye kıyabiliyorsan bu nasıl sevgi? Belki de sevdiğini zannediyorsun ama sevmediğin için her hareketi senin gözüne batıyor ve onu üzüyorsun. Ya da belki kısmetindeki kişi o değil. Onun için bir türlü kendini ona kaptıramıyorsun. Benimseyemiyorsun. Aynı tarz bi ilişkim benim de olmuştu. Çok ağladım ayrılırken. Beni daha fazla seven birini bulamam zannediyordum. Ama şimdi kendi kararlarını bana benimsetebilen ve sırf duyduğum saygıdan düşüncelerine hiç karşı çıkamadığım biriyle evliyim. O çok ağladığım ilişki için iyi ki bitmiş diyorum :) Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım

canımmm Güçlü ol hayat bazen herzaman yüzümüze gülmüyor.Malesef böyle zamanlarımız oluyor hayatımızda herşeyin mahvoldugu ama güçlü ol seni teselli etmek isterdm affet pişmandır bidaha yapmaz die ama kendim inanmadıgım seyi asla sana söyleyemem. Eminim ki bugünlerde geçicek .
Sonuçlar demişşin sınavamı girmiştin

hayatta başıma gelmesinden en çok korktugum iki şeyden biri olduğu için affetmek istemiyorum..
inanın çok çabaladım iyi yerlere gelmek için.. dim dik durabilmek için.. iyi olayım güçlü olayım kendime kardeşlerime sahip çıkayım diyorum.
bir tek varım yada ben yokum bu benim için önemi değilki. ben kendimi başkalarıyla kıyasmak istemiyorum ki..
bana ters bana yapılmaması gereken bir davranıştı. bana değil hiçbir kadın şiddete maruz kalmamalı.
evet onlar bizden güçlü.. vurmu otutturur. ama Allah onlara o gücü kadına şiddet darp uygulasın diye vermedi.. yarın öbürgün ben yine işte olucam. yine bir iş arkadaşımla konuşurken eşim sıfatıyla yanıma geldiğinde bu şablonu gördüğünde benim tedirgin olmamam lazım.
beni bir erkekle konuşurken gördüğünde "eywah akşama yine dayak var" diye düşünmemem lazım..

Sürekli bu çocuğu üzmeye kıyabiliyorsan bu nasıl sevgi?
demişsiniz. ama çocuk benim fikirlerime saygı duymuyorsa ben durup kabullenmeli miyim. üstüme başıma kiminle ne konuşcağıma nereye gideceğimi kimlerle oturduğuma karışan ve bunu bir sorgu ve dedektif hassasiyetiyle yapan birine benim kıyamamamı nasıl beklersiniz.
o kırılmasın yine ben kendim olmaktanmı vaz geçeyim?

burada denilebilecek en güzel şey.. düşündüğüm ve karara vardığım..
iki insan birbirini seviyor olabilir aşık olabilir ama anlaşmayabilirler..
çünkü insanlar birbirlerini değiştirmemeli.. olduğu gibi kabul etmeli.. zaten değiştirmeye kalkarsa huzursuzluk mutsuzluk çıkmaz mı? beni tanığındada ben buydun halada ben buyum..

korktuğum şey başıma geldi.. ben sınava girmedim onun sınavı var..

Bunlar çooook abartı evet bu dediğinize katılıyorum bukadar erkeğin ağzına bakmamak lazımm
Siz tavrınızı koymuşsunuz aslında sizi çok sıktığı için ama beyfendinin pek işine gelmemiş sanırım
yine ayn kendi bildiğini okumaya devam etmiş.
Bence aranızdaki bazı tartışmalarda saygıyı yavaş yavaş yitirmenize sebep olmuş öyleki patlama noktasına gelmiş
Ama şu da bir gerçek ki patlasa patlamasa beni kolumdan tutup kanepeye savuran bir adamdan bende korkarım

Benim sevgilimde giyim konusunda takıntılı birisi atıyorum sıfır kol istemez ben mini bile giyiyordum ondan önce ama etek boylarını yavaş yavaş uzamayı geçtim birden bire o boy dizini geçmicek denildi
Bu arada sevgilimden Allah razı olsun minide ne bulmuşum bilmiyorum yaz eteklerimin elbiselerimin hepsi uzuunn yere kadar
ve inanılmaz serin tutuyor çoook rahat ve minideki gibi güneş direk çarpmadığı için hiç sıcaktan patlamıyorum
Ama şöylede bir ayrıntı var ki bana diyordu evlenince ben seçmek istiyorum kıyafetlerini dedi
eee dedim senin gösterdiğini ben beğenmezsem nolcak dedim gırtlağıma mı yapışcan bunu giy diye
yok çıkcaz o zaman başka mağzaya gitçez ikimizinde beğendiği birşey olunca alıcaz dedi ne garip la bu erkekler
kızkardeşiyle mağzaya adımını atmaz benle mağza mağza dolaşıp bana kıyafet elcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…